• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εναλλάκτες θερμότητας

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. R+L HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία R+L HYDRAULICS αναπτύσσει και κατασκευάζει μια ευρεία όσο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας γκάμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την τεχνολογία ρευστών και μετάδοσης κίνησης. Οι εξατομικευμένες λύσεις για πολύ υψηλές απαιτήσεις στους τομείς μηχανολογίας, ναυπηγικής και κατασκευής οχημάτων, στη χαλυβουργεία και στην υπεράκτια τεχνολογία, καθώς επίσης και για ειδικές εφαρμογές στην κατασκευή εγκαταστάσεων, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της επιχείρησής σας. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ: Ποιοτικά εξαρτήματα με εύλογους όρους, βελτίωση της θέσης σας στην αγορά μέσω αξιοποίησης των ικανοτήτων μας στην ανάπτυξη, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, άμεση και προσωπική παροχή συμβουλών από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης μέσω βελτιστοποιημένης αλυσίδας εφοδιασμού, ανάπτυξη των εξαρτημάτων μας ανάλογα με το εκάστοτε έργο και με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, συντόμευση του χρόνου απόκρισής σας: Το σχεδιαστικό εργαλείο FLUIDWARE APP μπορεί να υπολογίσει αμέσως τη σχεδίαση ενός συγκροτήματος, για παράδειγμα, με βάση στήριξης αντλίας, σύνδεσμο άξονα και πρόσθετα εξαρτήματα, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

 2. NOVA WERKE AG - NOVA SWISS

  Ελβετία

  Διακεκριμένες επιχειρήσεις χρειάζονται εξαιρετικούς συνεργάτες ανάπτυξης για το σήμερα και για το μέλλον. Με πρωτοπόρο πνεύμα και προσαρμοστικότητα, η NOVA SWISS εργάζεται για την ανάπτυξη μελλοντικών λύσεων για τα προϊόντα σας. Το μέλλον είναι νέο — το μέλλον είναι NOVA. Ακολουθήστε μας στο δρόμο προς το μέλλον. Η NOVA WERKE AG είναι μια ελβετική τεχνολογική επιχείρηση με έδρα το Effretikon και θυγατρικές εταιρείες στη Γαλλία, στη Γερμανία και στο Χονγκ-Κονγκ. Η εταιρεία αναπτύσσει και παράγει τέσσερις γραμμές προϊόντων ή τομείς προϊόντων με το σήμα ποιότητας NOVA SWISS®: συστήματα υψηλής πίεσης, στοιχεία ντίζελ, τεχνολογία επιφανειών και στοιχεία υδρογόνου. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, τα εξαρτήματα και οι διαδικασίες πρωτοποριακής τεχνολογίας μας προσανατολίζονται σε απαιτητικές εφαρμογές και πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας, τυποποίησης και ασφάλειας. Επικεντρωνόμαστε στους πελάτες μας και στο συμφέρον τους.

 3. SIROCCO LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η SIROCCO ξεκίνησε ήδη από το 1908 με την κατασκευή ανεμιστήρων υψηλής ποιότητας για βιομηχανική χρήση. Στην πορεία του χρόνου, η γκάμα προϊόντων επεκτάθηκε περιλαμβάνοντας εναλλάκτες θερμότητας για τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας και επεξεργασίας καθώς και βαλβίδες απομόνωσης και ρύθμισης για οδικές και σιδηροδρομικές σήραγγες καθώς και για βιομηχανικές διαδικασίες. Σήμερα η SIROCCO αποτελεί μέρος του ομίλου SCHAKO και αποτελεί με τις εγκαταστάσεις της στην Αυστρία και στην Πολωνία ιδανικό συνεργάτη στη βιομηχανία τεχνολογίας αέρα, μεταφοράς θερμότητας και καθαρισμού καπνού από σήραγγες.

 4. UNITED PROARC CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η United ProArc Corporation που ιδρύθηκε το 1966 είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών συστημάτων CNC. Ειδικευόμαστε στους τομής της κοπής CNC, της διάτρησης CNC και σε ένα ευρύ φάσμα αυτόματων συστημάτων συγκόλλησης. Η ProArc έχει εντάξει όλες τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και την παραγωγή εξοπλισμού στο μετασχηματισμό του μετάλλου στο δικό μας εργοστάσιο CNC. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τροφοδοσία ισχύος λέιζερ βάσει πλάσματος και ινών. Με το συνδυασμό της μεγάλης εμπειρίας και της ασύγκριτης εξυπηρέτησης παλετών, η ProArc παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ως προστιθέμενη αξία στους πολυάριθμους πελάτες μας από ολόκληρο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα τομέων μετασχηματισμού μετάλλων: μετασχηματισμός χάλυβα, ναυτικές κατασκευές, γέφυρες και κατασκευή αυτοκινήτων κλπ. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία, καταργώντας όλους τους φραγμούς για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας! Με άνω των 50 ετών εμπειρία στον κλάδο της κοπής και της συγκόλλησης, έχουμε πάντοτε τους πελάτες μας ικανοποιημένους καθώς τους εξυπηρετούμε με αφοσίωση και επαγγελματισμό.

 5. EBNER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Είμαστε μία ανεξάρτητη εταιρεία μεσαίου μεγέθους στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και εξοπλισμού με τη δική της πρωτοποριακή τεχνογνωσία και με την εταιρική φιλοσοφία: Just one source – προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες ολοκληρωμένες λύσεις από την ίδια εταιρεία. Σχεδιάζουμε, παράγουμε και διαθέτουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αγορά μας είναι ο τομέας της τεχνολογίας περιβάλλοντος και εξευγενισμού, ιδίως της επεξεργασίας και της εξάτμισης βιομηχανικών λυμάτων και μέσων διεργασίας και της παραγωγής κρυσταλλικών προϊόντων. Προς όφελος των πελατών μας και για την ανακούφιση του περιβάλλοντος διαθέτουμε οικονομικές μεθόδους, εγκαταστάσεις και συσκευές. Το πλεονέκτημά μας είναι η γρήγορη επίλυση εξειδικευμένων προβλημάτων των πελατών μας. Επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των πελατών με υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και με ευέλικτο και αξιόπιστο τρόπο. Διαθέτουμε: συσκευές, βασικές εγκαταστάσεις, δομοστοιχειωτά συστήματα, εξατομικευμένες λύσεις, υπηρεσίες Engineering και υπηρεσίες σέρβις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. UNEX HEATEXCHANGER ENGINEERING GMBH

  Αυστρία

  Η UNEX Heatexchanger Engineering GmbH ειδικεύεται στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στη διάθεση εναλλακτών θερμότητα. Η τεχνογνωσία μας βασίζεται σε σύγχρονες γνώσεις σε συνδυασμό με πολύτιμη εμπειρία σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Σάς παρέχουμε τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, η υλοποίησή της οποίας αποφέρει οικονομικά οφέλη. Προκειμένου να κατανοήσετε τι πραγματικά χρειάζεστε, δεν απαιτεί κάποια κρυπτογραφημένη ψηφιακή διασύνδεση υψηλής τεχνολογίας. Η UNEX διαθέτει εναλλάκτες θερμότητας για κάθε χρήση, από μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως συμπαγείς εξοπλισμούς κτιρίων. Συζητούμε απλώς με τους πελάτες μας και καλλιεργούμε έτσι την κατανόηση και την εμπιστοσύνη. Προσανατολιζόμαστε στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, από την πρώτη επικοινωνία έως την υποστήριξη μετά την πώληση. Οι πελάτες της UNEX είναι κάτι περισσότερο από πελάτες – σάς θεωρούμε συνεργάτες σε μακροπρόθεσμη βάση.

 2. AURA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η AURA GmbH & Co. KG είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982 και έχει εξειδικευτεί σε εγκαταστάσεις βιομηχανικής θερμότητας επεξεργασίας. Διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε είδους πρόκληση βιομηχανικών μηχανημάτων ή μεθόδων. Παρέχουμε συμβουλές, προγραμματίζουμε, σχεδιάζουμε, υπολογίζουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε.

 3. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Γερμανία

  Η Thermic Energy θεωρείται ως νέα, σύγχρονη επιχείρηση, εξειδικευμένη στην τεχνολογία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Όλα τα στάδια, από την ανάπτυξη και την κατασκευή έως τη δοκιμή και τη μαζική παραγωγή, διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι μπορούμε να υλοποιούμε ανά πάσα στιγμή και εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών καθώς και ειδικές κατασκευές. Η ευέλικτη παραγωγή ταμιευτήρων, η εμπειρία και οι ικανοί συνεργάτες επικοινωνίας διασφαλίζουν τη σωστή και έγκαιρη υλοποίηση.

 4. UNIVERSAL HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Τα καινοτομικά συστήματα διέπουν την αγορά του αύριο. Με βάση αυτήν την αρχή, η Universal Hydraulik κατασκευάζει με εμπειρία άνω των 35 ετών υδραυλικά συστήματα, συστήματα ψύξης και εναλλάκτες θερμότητας που χρησιμοποιούνται σε όλα τα πεδία εφαρμογής σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δικοί μας εναλλάκτες θερμότητας δεν διατίθενται μόνο στην τυποποιημένη έκδοση, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν εντελώς εξατομικευμένα στη δική σας εφαρμογή. Ο υπολογισμός διεξάγεται μέσω ενός υπολογιστικού προγράμματος ακριβείας και σάς παρέχεται τρισδιάστατο σχέδιο. Κατά την παραγωγή, οι εναλλάκτες θερμότητας ελέγχονται έως 5 φορές. Η ψυκτική απόδοση μπορεί να πιστοποιηθεί στη δική μας κλίνη δοκιμής απόδοσης. Με ένα υδραυλικό ή ψυκτικό σύστημα παραλαμβάνετε ένα έτοιμο προς λειτουργία σύστημα από έναν κατασκευαστή. Δεν αναλαμβάνουμε μόνο την κατασκευή και την παραγωγή, αλλά συναρμολογούμε και ολόκληρη την εγκατάσταση και τη θέτουμε σε λειτουργία. Όλες οι εγκαταστάσεις υποβάλλονται σε έλεγχο λειτουργίας και επεξεργασίας πριν από την παράδοση και συνοδεύονται από ολοκληρωμένη τεκμηρίωση.

 5. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  NC Manufacturing and Engineering είναι μια εταιρεία με έδρα στην KOCAELİ της Τουρκίας η οποία εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εναλλακτών θερμότητας, συστημάτων συμπαραγωγής και τριπαραγωγής, συστημάτων τεχνολογίας εξάτμισης καυσαερίων. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Θερμικοί μεταλλάκτες σωληνοειδούς δέσμης •Καλοριφέρ με πτερυγιοφόρους σωλήνες • Δεξαμενή πίεσης •Εξοικονομητής •Συλλέκτης •Εναλλάκτης θερμότητας διπλού σωλήνα •Δεξαμενή συστημάτων συμπαραγωγής και τριπαραγωγής •Μηχανική συναρμολόγηση και κατασκευή •Εστία και γραμμή εκκένωσης •Δεξαμενή καυσίμων •Σιγαστήρας εξάτμισης καυσαερίων •Εναλλάκτης θερμότητας καυσαερίων • Βαλβίδα απόσβεσης εκτροπής με 3 διόδους. Διαθέτουμε λογισμικά προγράμματα αιχμής για θερμικούς και μηχανικούς υπολογισμούς, που μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε τον εξοπλισμό επεξεργασίας σύμφωνα με τα τωρινά διεθνή πρότυπα και κώδικες. Διεξάγουμε συνεχή και ολοκληρωμένη εργασία μηχάνευσης και σχεδιασμού με πολλαπλούς τρόπους ώστε να αποκτήσουμε τους πιο αποτελεσματικούς σχεδιασμούς σε σχέση με την υψηλή αποδοτικότητα, το χαμηλό κόστος, την ελάχιστη επίπτωση στο περιβάλλον και με την χρήση εργαλείων CAD, παρέχουμε στους πελάτες μας λεπτομερή σχέδια κατασκευής, σε 2 και 3 διαστάσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους.. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η AViTEQ διαθέτει από το 1939 υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων δονούμενων μεταφορέων και βιομηχανικών διαδικασιών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και σάς υποστηρίζει πάντοτε με το παγκόσμιο σέρβις της.

 2. RIMA HEATING SYSTEMS

  Τουρκία

  Η Rima Heating Systems, ιδρύθηκε το 1969 και είναι μια εταιρεία με έδρα στην Κωνσταντινούπολη που λειτουργεί υπό το εμπορικό σήμα Önmetal Döküm Sanayi (βιομηχανία χύτευσης Önmetal) με πάνω από 50 έτη εμπειρίας στις βιομηχανίες χύτευσης αλουμινίου και χυτοσιδήρου στην Τουρκία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει επιδαπέδιοι ή επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης με χυτευτούς εναλλάκτες από αλουμίνιο κατασκευασμένοι από την εταιρεία μας σύμφωνα με το ιδιόκτητο μας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, λέβητες στερεού καυσίμου, συνδυασμένοι λέβητες, και λέβητες με εναλλάκτες θερμότητας, ατμοσφαιρικοί λέβητες χυτοσιδήρου ή λέβητες αερίου και πετρελαίου. Για περισσότερα από 30 χρόνια, δεκάδες χιλιάδες κατοικίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια, στην Ρωσία, Κίνα και στο Μεξικό θερμαίνονται με συστήματα της Rima Heating Systems. Η εταιρεία παράγει λέβητες και τμηματικοί χυτευτοί εναλλάκτες υπό το εμπορικό της σήμα για διάφορες κορυφαίες εταιρείες της βιομηχανίας θέρμανσης στην Τουρκία και το εξωτερικό. Σχεδιάζουμε νέα προϊόντα στο τμήμα μας έρευνας και ανάπτυξης και εκτελούμε δοκιμές στα εργαστήρια μας, σε όλα τα παραγωγικά στάδια, πριν την κυκλοφορία τους στην αγορά. 'Ολα τα προϊόντα μας τηρούν τα πρότυπα κατά CE, GOST-R και TSE (Τούρκικος οργανισμός προτύπων) και η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 1. BORSIG GMBH

  Γερμανία

  Η κεντρική επιχείρηση του ομίλου BORSIG είναι η BORSIG GmbH με έδρα το Βερολίνο. Η στρατηγική διεύθυνση επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: Ανάπτυξη κοινοπραξίας: στρατηγικές προϊόντων και αγοράς, δομές παραγωγής, διατύπωση και επιδίωξη στόχων, χρηματοοικονομική διαχείριση κει έλεγχος, διαχείριση προσωπικού. Η BORSIG σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία από τη Γερμανία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν, να παράγουν και να εγκαθιστούν επιτόπου μόνο τα καλύτερα συστήματα και μηχανήματα. Τα προϊόντα μας είναι έτσι αποδοτικά ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες και αποτελούν επένδυση στο μέλλον. Καθεμιά από τις μονάδες παραγωγής της εταιρείας μας στο Βερολίνο, στο Gladbeck και στο Meerane έχει τα δικά της εξαιρετικά πλεονεκτήματα και από κοινού σάς παρέχουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομικές μεθόδους παραγωγής και τον ανεξάρτητο από την παραγωγή και τις σειρές προϊόντων έλεγχο ποιότητας.

 2. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Μόνο ό, τι είναι τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια μπορεί να λειτουργεί άψογα στο σύνολο. Αυτό το σύνθημα αποτελεί από την ίδρυση της εταιρείας το 1950 τη σταθερή επιχειρηματική φιλοσοφία. Η Hans Berg GmbH & Co. KG είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση παραγωγής εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και μεταλλικών εξαρτημάτων σωλήνων για τις ανάγκες εντελώς διαφορετικών βιομηχανικών κλάδων. Ο όμιλος επιχειρήσεων με παραρτήματα στο Reichshof (έδρα), στο Florstadt και στο Dilovasi/Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) απασχολεί περίπου 600 συνεργάτες και ειδικεύεται στην ψυχρή πλαστική παραμόρφωση και στις τεχνολογίες συναρμογής, σπειρωμάτων και αφαίρεσης υλικού. Η εταιρεία Berg είναι κορυφαία στην τεχνολογία και σ την αγορά στον τομέα της τεχνολογίας σύνδεσης θερμαντικών σωμάτων, καλοριφέρ και θερμοπομπών. Άλλοι σημαντικοί τομείς της αγοράς είναι η παραγωγή θερμότητας, η τεχνολογία κλιματισμού και η αυτοκινητοβιομηχανία, για τους οποίους η Berg ως συνεργάτης ανάπτυξης μεγάλων εξειδικευμένων προμηθευτών παράγει στοιχεία ακριβείας και ασφάλειας, π. χ., για τους τομείς της απόσβεσης ταλαντώσεων και των γεννητριών αερίου αερόσακων.

 3. BBS GMBH

  Γερμανία

  Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

 4. ONDA SPA

  Ιταλία

  Η ONDA S.p.A. είναι μια μεταποιητική βιομηχανία που παράγει εναλλάκτες θερμότητας, εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, για εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης. Η εταιρεία διαθέτει 5 εγκαταστάσεις παραγωγής (3 στην Ιταλία, 1 στις ΗΠΑ και 1 στη Φινλανδία) και 4 εμπορικά υποκαταστήματα (Γαλλία, Ρωσία, Κίνα, Χονγκ Κονγκ) Οι σειρές προϊόντων χωρίζονται ανά τύπο κατασκευής και τύπο εφαρμογής: •Εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη σωλήνων (Εξατμιστές, Συμπυκνωτές, εξοικονομητές και συσσωρευτές). •Εναλλάκτες συγκολλημένων πλακών (Εξατμιστές, συμπυκνωτές και μονοφασικοί εναλλάκτες). •Επιθεωρούμενοι εναλλάκτες πλακών με φλάντζα. •Εναλλάκτες θερμότητας αέρα (ξηροί ψύκτες, απομακρυσμένοι συμπυκνωτές και εξατμιστές αέρα.

 5. DAV COIL S.R.L.

  Ιταλία

  Η DAV COIL γεννήθηκε το 1969 ως Τεχνική Εταιρεία από τον Rag. Zancanaro Giovanni, μπορεί να υπερηφανεύεται για 50 χρόνια δραστηριότητας που την οδήγησαν να παράγει εναλλάκτες θερμότητας υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η συνεχής επένδυση στην έρευνα και η χρήση τεχνολογιών αιχμής την κατέστησαν κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή: εναλλάκτες θερμότητας ( σωλήνας με πτερύγια, με πακέτο ελασμάτων), μονάδες ανάκτησης θερμότητας (εξοικονομητές, συμπυκνωτές, προθερμαντήρες, υπερθερμαντήρες), σωλήνες με πτερύγια, ομοαξονικοί εναλλάκτες, εναλλάκτες πλάκας. Διαθέτει προσωπικό και διαδικασίες συγκόλλησης TIG, MIG, MAG, ηλεκτρόδιο οξυακετυλενίου, πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN ISO 15613/15614-1 και EN ISO 9606-1. Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη κατά το πρότυπο UNI EN ISO 9001 και UNI EN 3834, σχετικά με τη διαχείριση και την παραγωγή της εταιρείας. Οι τομείς στους οποίους απευθύνεται είναι: τρόφιμα, πετροχημικά, φαρμακευτικά προϊόντα, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, χαρτί, βυρσοδεψία, ανάκτηση θερμότητας, φούρνοι ξήρανσης, ψύξη, θέρμανση, κλιματισμός.

 6. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Γερμανία

  Η Bosch Industrial Boilers είναι μια παγκοσμίως φημισμένη εξειδικευμένη επιχείριση συστημάτων λεβήτων κάθε μεγέθους και εύρους απόδοσης. Για περισσότερα από 150 χρόνια παρέχουμε καινοτομία στον τομέα τη κατασκευής βιομηχανικών λεβήτων.

 7. STEFANI SPA

  Ιταλία

  Δημιουργήθηκε στο Βένετο, στην παραγωγική καρδιά της ψύξης, η Stefani συνδυάζει την τυπική ιταλική δημιουργικότητα με ένα ισχυρό πνεύμα καινοτομίας, που ωθεί την εταιρεία να προσφέρει ολοένα και πιο αποδοτικούς ψύκτες αέρα, ταχυψύκτες, συμπυκνωτές και ξηρούς ψύκτες. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης, από τον σχεδιασμό έως την παράδοση, προσπαθώντας να βρει το καλύτερο μέγεθος των μηχανών με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

 8. HELLMICH GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η Hellmich GmbH & Co. KG ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1963 από τον Friedrich Hellmich και έχει την έδρα της στο Kirchlengern. Ξεκινώντας με την παραγωγή σωληνώσεων από λαμαρίνα έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων στους τομείς της τεχνολογίας διάθεσης, καθαρισμού από καυσαέρια και της κατασκευής σωληνώσεων και εγκαταστάσεων εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί και εγκατασταθεί παγκοσμίως περισσότερα από 600 συστήματα καθαρισμού καυσαερίων και πάνω από 1.000 συστήματα αποκονιοποίησης. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο αριθμό διεθνών αντιπροσωπειών και δικαιούχων άδειας εκμετάλλευσης. Ο στόχος που έχει θέσει η εταιρεία ήταν και παραμένει να είναι το να αναπτύξει αποτελεσματικές και πρακτικές λύσεις που απαντούν όλα τα προβλήματα ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, προσαρμόζοντάς τα πάντα στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των μεμονωμένων πελατών.

 1. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

 2. RÜBSAMEN + HERR ELEKTROBAU GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια, η επωνυμία Rübsamen & Herr σημαίνει αξιοπιστία και ποιότητα «Made in Germany». Αυτό που το 1964 ξεκίνησε ως επιχείρηση για την κατασκευή ηλεκτρικών συστημάτων ελέγχου, εξελίχθηκε με την πάροδο των δεκαετιών σε μια ισχυρή επιχείρηση, η οποία διευθύνεται σήμερα από τη γενιά των απογόνων, τους Ralf Uwe Jungfer και Armin Herr. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε υψηλής ποιότητας και καινοτομικά προϊόντα για τον κλιματισμό πινάκων ελέγχου. Στις υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνονται τόσο διαθέσιμα από την αποθήκη τυποποιημένα προϊόντα όσο και ειδικές λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι πελάτες μας προέρχονται από κλάδους, όπως η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, οι τηλεπικοινωνίες, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία, καθώς και τα κυκλοφοριακά και τα ενεργειακά συστήματα, αλλά και από τον προσανατολισμένο στο μέλλον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της επιχείρησής μας φέρει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Neunkirchen, μια τοποθεσία οικονομική δραστηριότητας με μεγάλη παράδοση, από όπου προμηθεύουμε με προϊόντα πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 3. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η Thermotec GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής συσκευών και μηχανημάτων. Η κύρια δραστηριότητα αφορά ιδίως τον τομέα της ανάκτησης θερμότητας. Η ανάπτυξη και η παραγωγή επικεντρώνονται στους εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες για την ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ δύο ρευμάτων αερίου. Μια άλλη βασική δραστηριότητα αφορά στην παραγωγή 3-οδων βαλβίδων αέρα επεξεργασίας. Εκτός από αυτά τα κύρια πεδία υπάρχουν επίσης πολλά άλλα προϊόντα που αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε. Για την παραγωγή χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ, κατά προτίμηση με υλικά 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, αλλά και άλλες ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα. Μην την επί του παρόντος διαθέσιμη επιφάνεια παραγωγής 1740 m² εν μέρει με μηχανήματα εξοπλισμένα με συστήματα ελέγχου CNC, θέσεις εργασίας με υπολογιστή, θέσεις σχεδίασης CAD και ένα εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001, είμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας.

 4. E.I.TEC. GMBH ENERGIE- UND UMWELTTECHNOLOGIE

  Γερμανία

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1995 από τον πτυχ. μηχαν. Frank Grosch και τον πτυχ. μηχαν. Ralph Wolfrum έχει ως αποστολή την κατασκευή, την παραγωγή, την ετοιμοπαράδοτη συναρμολόγηση και τη θέση σε λειτουργία συστημάτων για τον καθαρισμό καυσαερίων και την ανάκτηση ενέργειας. Σήμερα χρησιμοποιούνται συστήματα που έχουμε σχεδιάσει όχι μόνο στη Δυτική και στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά και στη Βόρεια Αμερική, στην Ασία και στην Αυστραλία. Για την τεχνική κατασκευή υπάρχουν διαθέσιμοι μηχανικοί τεχνολογίας μεταποίησης, μηχανικής ροής και ηλεκτροτεχνίας, καθώς και χημικοί, φυσικοί, κατασκευαστές, τεχνικοί και τεχνικοί σχεδιαστές που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση για την εκάστοτε εφαρμογή. Προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στο υψηλό επίπεδο ποιότητας της εταιρείας μας, τα συστήματά μας υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους και ενδιάμεση παραλαβή κατά την παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή διαθεσιμότητα και ασφάλεια των συστημάτων μας.

 5. BARRIQUAND TECHNOLOGIES THERMIQUES

  Γαλλία

  Γάλλος σχεδιαστής και κατασκευαστής εναλλακτών θερμότητας: εναλλάκτες με συγκολλημένες πλάκες Platulaire®, εναλλάκτες με πλάκες και συνδέσμους, σωληνοειδείς εναλλάκτες, εναλλάκτες με συγκολλημένες πλάκες, ελικοειδείς εναλλάκτες, στριμμένοι εναλλάκτες. Προσφέρουμε σχέδια εναλλακτών και θερμικές τεχνολογίες για όλες τις εφαρμογές της βιομηχανίας (τροφίμων, χημείας, βαριάς βιομηχανίας, πετρελαίου και αερίου, ενέργειας και περιβάλλοντος, επεξεργασίας υδάτων, απορριμάτων) και της μηχανικής κλιματισμού.

 6. KELVION GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Kelvion – Η εξειδικευμένη επιχείρηση στην ανταλλαγή θερμότητας από το 1920 - Συμπαγείς εναλλάκτες θερμότητας πτερυγιοφόρων αυλών, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες, εναλλάκτες θερμότητας μεμονωμένου σωλήνα, εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη αυλών, συστήματα ψύξης μετασχηματιστών και ψυκτικοί πύργοι

 7. CESTARO FONDERIE SPA

  Ιταλία

  Ιδρύθηκε το 1963 ως βιοτεχνική οικογενειακή επιχείρηση, είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά χυτήρια αλουμινίου λιωμένου στην άμμο και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη Απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους και χαίρει μακράς εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρομηχανικής βιομηχανίας, εναλλάκτες θερμότητας και συστατικά μέρη. Είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε κάθε λεπτομέρεια, για την ανάπτυξη του εξοπλισμού που ταιριάζει σε όλες τις απαιτήσεις και να συμβουλεύουμε τους πελάτες για την ανάπτυξη των έργων τους.

 8. RIFTEC GMBH

  Γερμανία

 9. NESS WÄRMETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 10. BASARANLAR PROSES EKIPMANLARI TASARIM VE MUHENDISLIK LTD. STI.

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.919 επιχειρήσεις