• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εναλλάκτες θερμότητας

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NC MANUFACTURING AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  NC Manufacturing and Engineering είναι μια εταιρεία με έδρα στην KOCAELİ της Τουρκίας η οποία εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εναλλακτών θερμότητας, συστημάτων συμπαραγωγής και τριπαραγωγής, συστημάτων τεχνολογίας εξάτμισης καυσαερίων. Διαθέτουμε μεγάλο χαρτοφύλακα προϊόντων: •Θερμικοί μεταλλάκτες σωληνοειδούς δέσμης •Καλοριφέρ με πτερυγιοφόρους σωλήνες • Δεξαμενή πίεσης •Εξοικονομητής •Συλλέκτης •Εναλλάκτης θερμότητας διπλού σωλήνα •Δεξαμενή συστημάτων συμπαραγωγής και τριπαραγωγής •Μηχανική συναρμολόγηση και κατασκευή •Εστία και γραμμή εκκένωσης •Δεξαμενή καυσίμων •Σιγαστήρας εξάτμισης καυσαερίων •Εναλλάκτης θερμότητας καυσαερίων • Βαλβίδα απόσβεσης εκτροπής με 3 διόδους. Διαθέτουμε λογισμικά προγράμματα αιχμής για θερμικούς και μηχανικούς υπολογισμούς, που μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε τον εξοπλισμό επεξεργασίας σύμφωνα με τα τωρινά διεθνή πρότυπα και κώδικες. Διεξάγουμε συνεχή και ολοκληρωμένη εργασία μηχάνευσης και σχεδιασμού με πολλαπλούς τρόπους ώστε να αποκτήσουμε τους πιο αποτελεσματικούς σχεδιασμούς σε σχέση με την υψηλή αποδοτικότητα, το χαμηλό κόστος, την ελάχιστη επίπτωση στο περιβάλλον και με την χρήση εργαλείων CAD, παρέχουμε στους πελάτες μας λεπτομερή σχέδια κατασκευής, σε 2 και 3 διαστάσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους.. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. EBNER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μία ανεξάρτητη εταιρεία μεσαίου μεγέθους στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και εξοπλισμού με τη δική της πρωτοποριακή τεχνογνωσία και με την εταιρική φιλοσοφία: Just one source – προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες ολοκληρωμένες λύσεις από την ίδια εταιρεία. Σχεδιάζουμε, παράγουμε και διαθέτουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αγορά μας είναι ο τομέας της τεχνολογίας περιβάλλοντος και εξευγενισμού, ιδίως της επεξεργασίας και της εξάτμισης βιομηχανικών λυμάτων και μέσων διεργασίας και της παραγωγής κρυσταλλικών προϊόντων. Προς όφελος των πελατών μας και για την ανακούφιση του περιβάλλοντος διαθέτουμε οικονομικές μεθόδους, εγκαταστάσεις και συσκευές. Το πλεονέκτημά μας είναι η γρήγορη επίλυση εξειδικευμένων προβλημάτων των πελατών μας. Επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των πελατών με υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και με ευέλικτο και αξιόπιστο τρόπο. Διαθέτουμε: συσκευές, βασικές εγκαταστάσεις, δομοστοιχειωτά συστήματα, εξατομικευμένες λύσεις, υπηρεσίες Engineering και υπηρεσίες σέρβις.

 3. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Μόνο ό, τι είναι τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια μπορεί να λειτουργεί άψογα στο σύνολο. Αυτό το σύνθημα αποτελεί από την ίδρυση της εταιρείας το 1950 τη σταθερή επιχειρηματική φιλοσοφία. Η Hans Berg GmbH & Co. KG είναι μια διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση παραγωγής εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης και μεταλλικών εξαρτημάτων σωλήνων για τις ανάγκες εντελώς διαφορετικών βιομηχανικών κλάδων. Ο όμιλος επιχειρήσεων με παραρτήματα στο Reichshof (έδρα), στο Florstadt και στο Dilovasi/Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) απασχολεί περίπου 600 συνεργάτες και ειδικεύεται στην ψυχρή πλαστική παραμόρφωση και στις τεχνολογίες συναρμογής, σπειρωμάτων και αφαίρεσης υλικού. Η εταιρεία Berg είναι κορυφαία στην τεχνολογία και σ την αγορά στον τομέα της τεχνολογίας σύνδεσης θερμαντικών σωμάτων, καλοριφέρ και θερμοπομπών. Άλλοι σημαντικοί τομείς της αγοράς είναι η παραγωγή θερμότητας, η τεχνολογία κλιματισμού και η αυτοκινητοβιομηχανία, για τους οποίους η Berg ως συνεργάτης ανάπτυξης μεγάλων εξειδικευμένων προμηθευτών παράγει στοιχεία ακριβείας και ασφάλειας, π. χ., για τους τομείς της απόσβεσης ταλαντώσεων και των γεννητριών αερίου αερόσακων.

 4. R+L HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία R+L HYDRAULICS αναπτύσσει και κατασκευάζει μια ευρεία όσο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας γκάμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την τεχνολογία ρευστών και μετάδοσης κίνησης. Οι εξατομικευμένες λύσεις για πολύ υψηλές απαιτήσεις στους τομείς μηχανολογίας, ναυπηγικής και κατασκευής οχημάτων, στη χαλυβουργεία και στην υπεράκτια τεχνολογία, καθώς επίσης και για ειδικές εφαρμογές στην κατασκευή εγκαταστάσεων, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της επιχείρησής σας. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ: Ποιοτικά εξαρτήματα με εύλογους όρους, βελτίωση της θέσης σας στην αγορά μέσω αξιοποίησης των ικανοτήτων μας στην ανάπτυξη, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, άμεση και προσωπική παροχή συμβουλών από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης μέσω βελτιστοποιημένης αλυσίδας εφοδιασμού, ανάπτυξη των εξαρτημάτων μας ανάλογα με το εκάστοτε έργο και με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, συντόμευση του χρόνου απόκρισής σας: Το σχεδιαστικό εργαλείο FLUIDWARE APP μπορεί να υπολογίσει αμέσως τη σχεδίαση ενός συγκροτήματος, για παράδειγμα, με βάση στήριξης αντλίας, σύνδεσμο άξονα και πρόσθετα εξαρτήματα, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

 5. HELLMICH GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hellmich GmbH & Co. KG ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1963 από τον Friedrich Hellmich και έχει την έδρα της στο Kirchlengern. Ξεκινώντας με την παραγωγή σωληνώσεων από λαμαρίνα έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων στους τομείς της τεχνολογίας διάθεσης, καθαρισμού από καυσαέρια και της κατασκευής σωληνώσεων και εγκαταστάσεων εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί και εγκατασταθεί παγκοσμίως περισσότερα από 600 συστήματα καθαρισμού καυσαερίων και πάνω από 1.000 συστήματα αποκονιοποίησης. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο αριθμό διεθνών αντιπροσωπειών και δικαιούχων άδειας εκμετάλλευσης. Ο στόχος που έχει θέσει η εταιρεία ήταν και παραμένει να είναι το να αναπτύξει αποτελεσματικές και πρακτικές λύσεις που απαντούν όλα τα προβλήματα ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, προσαρμόζοντάς τα πάντα στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των μεμονωμένων πελατών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RÜBSAMEN + HERR ELEKTROBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια, η επωνυμία Rübsamen & Herr σημαίνει αξιοπιστία και ποιότητα «Made in Germany». Αυτό που το 1964 ξεκίνησε ως επιχείρηση για την κατασκευή ηλεκτρικών συστημάτων ελέγχου, εξελίχθηκε με την πάροδο των δεκαετιών σε μια ισχυρή επιχείρηση, η οποία διευθύνεται σήμερα από τη γενιά των απογόνων, τους Ralf Uwe Jungfer και Armin Herr. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε υψηλής ποιότητας και καινοτομικά προϊόντα για τον κλιματισμό πινάκων ελέγχου. Στις υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνονται τόσο διαθέσιμα από την αποθήκη τυποποιημένα προϊόντα όσο και ειδικές λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι πελάτες μας προέρχονται από κλάδους, όπως η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, οι τηλεπικοινωνίες, η ιατρική και η εργαστηριακή τεχνολογία, καθώς και τα κυκλοφοριακά και τα ενεργειακά συστήματα, αλλά και από τον προσανατολισμένο στο μέλλον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της επιχείρησής μας φέρει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Neunkirchen, μια τοποθεσία οικονομική δραστηριότητας με μεγάλη παράδοση, από όπου προμηθεύουμε με προϊόντα πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 2. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Thermotec GmbH είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής συσκευών και μηχανημάτων. Η κύρια δραστηριότητα αφορά ιδίως τον τομέα της ανάκτησης θερμότητας. Η ανάπτυξη και η παραγωγή επικεντρώνονται στους εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες για την ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ δύο ρευμάτων αερίου. Μια άλλη βασική δραστηριότητα αφορά στην παραγωγή 3-οδων βαλβίδων αέρα επεξεργασίας. Εκτός από αυτά τα κύρια πεδία υπάρχουν επίσης πολλά άλλα προϊόντα που αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε. Για την παραγωγή χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ, κατά προτίμηση με υλικά 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, αλλά και άλλες ποιότητες ανοξείδωτου χάλυβα. Μην την επί του παρόντος διαθέσιμη επιφάνεια παραγωγής 1740 m² εν μέρει με μηχανήματα εξοπλισμένα με συστήματα ελέγχου CNC, θέσεις εργασίας με υπολογιστή, θέσεις σχεδίασης CAD και ένα εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001, είμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας.

 3. UNEX HEATEXCHANGER ENGINEERING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η UNEX Heatexchanger Engineering GmbH ειδικεύεται στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στη διάθεση εναλλακτών θερμότητα. Η τεχνογνωσία μας βασίζεται σε σύγχρονες γνώσεις σε συνδυασμό με πολύτιμη εμπειρία σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Σάς παρέχουμε τεχνική υποστήριξη υψηλού επιπέδου, η υλοποίησή της οποίας αποφέρει οικονομικά οφέλη. Προκειμένου να κατανοήσετε τι πραγματικά χρειάζεστε, δεν απαιτεί κάποια κρυπτογραφημένη ψηφιακή διασύνδεση υψηλής τεχνολογίας. Η UNEX διαθέτει εναλλάκτες θερμότητας για κάθε χρήση, από μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως συμπαγείς εξοπλισμούς κτιρίων. Συζητούμε απλώς με τους πελάτες μας και καλλιεργούμε έτσι την κατανόηση και την εμπιστοσύνη. Προσανατολιζόμαστε στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, από την πρώτη επικοινωνία έως την υποστήριξη μετά την πώληση. Οι πελάτες της UNEX είναι κάτι περισσότερο από πελάτες – σάς θεωρούμε συνεργάτες σε μακροπρόθεσμη βάση.

 4. THERMIC ENERGY RZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Thermic Energy θεωρείται ως νέα, σύγχρονη επιχείρηση, εξειδικευμένη στην τεχνολογία των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Όλα τα στάδια, από την ανάπτυξη και την κατασκευή έως τη δοκιμή και τη μαζική παραγωγή, διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας. Έτσι μπορούμε να υλοποιούμε ανά πάσα στιγμή και εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών καθώς και ειδικές κατασκευές. Η ευέλικτη παραγωγή ταμιευτήρων, η εμπειρία και οι ικανοί συνεργάτες επικοινωνίας διασφαλίζουν τη σωστή και έγκαιρη υλοποίηση.

 5. BBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η AViTEQ διαθέτει από το 1939 υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις συστημάτων δονούμενων μεταφορέων και βιομηχανικών διαδικασιών για διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και σάς υποστηρίζει πάντοτε με το παγκόσμιο σέρβις της.

 2. BORSIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η κεντρική επιχείρηση του ομίλου BORSIG είναι η BORSIG GmbH με έδρα το Βερολίνο. Η στρατηγική διεύθυνση επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: Ανάπτυξη κοινοπραξίας: στρατηγικές προϊόντων και αγοράς, δομές παραγωγής, διατύπωση και επιδίωξη στόχων, χρηματοοικονομική διαχείριση κει έλεγχος, διαχείριση προσωπικού. Η BORSIG σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία από τη Γερμανία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν, να παράγουν και να εγκαθιστούν επιτόπου μόνο τα καλύτερα συστήματα και μηχανήματα. Τα προϊόντα μας είναι έτσι αποδοτικά ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες και αποτελούν επένδυση στο μέλλον. Καθεμιά από τις μονάδες παραγωγής της εταιρείας μας στο Βερολίνο, στο Gladbeck και στο Meerane έχει τα δικά της εξαιρετικά πλεονεκτήματα και από κοινού σάς παρέχουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομικές μεθόδους παραγωγής και τον ανεξάρτητο από την παραγωγή και τις σειρές προϊόντων έλεγχο ποιότητας.

 1. ASCENTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

 2. UNIVERSAL HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα καινοτομικά συστήματα διέπουν την αγορά του αύριο. Με βάση αυτήν την αρχή, η Universal Hydraulik κατασκευάζει με εμπειρία άνω των 35 ετών υδραυλικά συστήματα, συστήματα ψύξης και εναλλάκτες θερμότητας που χρησιμοποιούνται σε όλα τα πεδία εφαρμογής σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δικοί μας εναλλάκτες θερμότητας δεν διατίθενται μόνο στην τυποποιημένη έκδοση, αλλά μπορούν να προσαρμοστούν εντελώς εξατομικευμένα στη δική σας εφαρμογή. Ο υπολογισμός διεξάγεται μέσω ενός υπολογιστικού προγράμματος ακριβείας και σάς παρέχεται τρισδιάστατο σχέδιο. Κατά την παραγωγή, οι εναλλάκτες θερμότητας ελέγχονται έως 5 φορές. Η ψυκτική απόδοση μπορεί να πιστοποιηθεί στη δική μας κλίνη δοκιμής απόδοσης. Με ένα υδραυλικό ή ψυκτικό σύστημα παραλαμβάνετε ένα έτοιμο προς λειτουργία σύστημα από έναν κατασκευαστή. Δεν αναλαμβάνουμε μόνο την κατασκευή και την παραγωγή, αλλά συναρμολογούμε και ολόκληρη την εγκατάσταση και τη θέτουμε σε λειτουργία. Όλες οι εγκαταστάσεις υποβάλλονται σε έλεγχο λειτουργίας και επεξεργασίας πριν από την παράδοση και συνοδεύονται από ολοκληρωμένη τεκμηρίωση.

 3. UNITED PROARC CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge

  Η United ProArc Corporation που ιδρύθηκε το 1966 είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών συστημάτων CNC. Ειδικευόμαστε στους τομής της κοπής CNC, της διάτρησης CNC και σε ένα ευρύ φάσμα αυτόματων συστημάτων συγκόλλησης. Η ProArc έχει εντάξει όλες τις πλέον πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις και την παραγωγή εξοπλισμού στο μετασχηματισμό του μετάλλου στο δικό μας εργοστάσιο CNC. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την τροφοδοσία ισχύος λέιζερ βάσει πλάσματος και ινών. Με το συνδυασμό της μεγάλης εμπειρίας και της ασύγκριτης εξυπηρέτησης παλετών, η ProArc παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες ως προστιθέμενη αξία στους πολυάριθμους πελάτες μας από ολόκληρο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα τομέων μετασχηματισμού μετάλλων: μετασχηματισμός χάλυβα, ναυτικές κατασκευές, γέφυρες και κατασκευή αυτοκινήτων κλπ. Επιδιώκουμε συνεχώς την καινοτομία, καταργώντας όλους τους φραγμούς για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας! Με άνω των 50 ετών εμπειρία στον κλάδο της κοπής και της συγκόλλησης, έχουμε πάντοτε τους πελάτες μας ικανοποιημένους καθώς τους εξυπηρετούμε με αφοσίωση και επαγγελματισμό.

 4. PROMIX SOLUTIONS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Promix Solutions παρέχει βασικά στοιχεία και τεχνικές λύσεις μεταποίησης για την ΑΝΑΜΕΙΞΗ. ΤΟΝ ΑΦΡΙΣΜΟ. ΤΗΝ ΨΥΞΗ στη βιομηχανία πλαστικών. Η τεχνολογία μεταποίησης και η καινοτομία αποτελούν το πάθος μας. Σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη μείωση του κόστους παραγωγής σας, τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας σας και την επίλυση προβλημάτων ποιότητας. Επιπλέον περιορίζετε το αποτύπωμα CO2 της επιχείρησής σας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει συστήματα εξώθησης αφρωδών υλικών, δοσιμετρικές εγκαταστάσεις αερίων CO2/N2, πρόσθετα πυρηνοποίησης, βασικά στοιχεία για την παραγωγή ελαφρών αφρωδών υλικών, στατικούς αναμείκτες και ακροφύσια ανάμειξης, αναμείκτες τήγματος, ψυγεία τήγματος και συστήματα μέτρησης ιξώδους Inline. Επικοινωνήστε μαζί μας για: • μικρότερη κατανάλωση πρώτων υλών, • μεγαλύτερη απόδοση γραμμής. • περιορισμό του αποτυπώματος CO2. • βελτιωμένες μηχανικές ιδιότητες. • άψογη ποιότητα. • ομοιογενείς δομές αφρώδους υλικού μικροσοπικών κυψελών. • εξοικονόμηση κόστους

 5. PERMASALE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

 6. STEFANI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Δημιουργήθηκε στο Βένετο, στην παραγωγική καρδιά της ψύξης, η Stefani συνδυάζει την τυπική ιταλική δημιουργικότητα με ένα ισχυρό πνεύμα καινοτομίας, που ωθεί την εταιρεία να προσφέρει ολοένα και πιο αποδοτικούς ψύκτες αέρα, ταχυψύκτες, συμπυκνωτές και ξηρούς ψύκτες. Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης, από τον σχεδιασμό έως την παράδοση, προσπαθώντας να βρει το καλύτερο μέγεθος των μηχανών με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

 7. RVS SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η RVS s.r.l. ιδρύθηκε το 1981. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της υδραυλικής αυτοματισμών και ηλεκτρονικής / λογισμικού που σχετίζονται με υδραυλικά. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, που εργάζεται σε συμμόρφωση με τις διάφορες προδιαγραφές του τομέα και μπορούν να προσαρμοστούν αντιδραστικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πελάτη.

 8. BOSCH INDUSTRIEKESSEL GMBH - INDUSTRIAL BOILERS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Bosch Industrial Boilers είναι μια παγκοσμίως φημισμένη εξειδικευμένη επιχείριση συστημάτων λεβήτων κάθε μεγέθους και εύρους απόδοσης. Για περισσότερα από 150 χρόνια παρέχουμε καινοτομία στον τομέα τη κατασκευής βιομηχανικών λεβήτων.

 1. E.I.TEC. GMBH ENERGIE- UND UMWELTTECHNOLOGIE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1995 από τον πτυχ. μηχαν. Frank Grosch και τον πτυχ. μηχαν. Ralph Wolfrum έχει ως αποστολή την κατασκευή, την παραγωγή, την ετοιμοπαράδοτη συναρμολόγηση και τη θέση σε λειτουργία συστημάτων για τον καθαρισμό καυσαερίων και την ανάκτηση ενέργειας. Σήμερα χρησιμοποιούνται συστήματα που έχουμε σχεδιάσει όχι μόνο στη Δυτική και στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά και στη Βόρεια Αμερική, στην Ασία και στην Αυστραλία. Για την τεχνική κατασκευή υπάρχουν διαθέσιμοι μηχανικοί τεχνολογίας μεταποίησης, μηχανικής ροής και ηλεκτροτεχνίας, καθώς και χημικοί, φυσικοί, κατασκευαστές, τεχνικοί και τεχνικοί σχεδιαστές που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση για την εκάστοτε εφαρμογή. Προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στο υψηλό επίπεδο ποιότητας της εταιρείας μας, τα συστήματά μας υποβάλλονται σε συνεχείς ελέγχους και ενδιάμεση παραλαβή κατά την παραγωγή. Το αποτέλεσμα είναι η υψηλή διαθεσιμότητα και ασφάλεια των συστημάτων μας.

 2. BARRIQUAND HEAT EXCHANGERS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Γάλλος σχεδιαστής και κατασκευαστής εναλλακτών θερμότητας: εναλλάκτες με συγκολλημένες πλάκες Platulaire®, εναλλάκτες με πλάκες και συνδέσμους, σωληνοειδείς εναλλάκτες, εναλλάκτες με συγκολλημένες πλάκες, ελικοειδείς εναλλάκτες, στριμμένοι εναλλάκτες. Προσφέρουμε σχέδια εναλλακτών και θερμικές τεχνολογίες για όλες τις εφαρμογές της βιομηχανίας (τροφίμων, χημείας, βαριάς βιομηχανίας, πετρελαίου και αερίου, ενέργειας και περιβάλλοντος, επεξεργασίας υδάτων, απορριμάτων) και της μηχανικής κλιματισμού.

 3. KELVION HOLDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Kelvion – Η εξειδικευμένη επιχείρηση στην ανταλλαγή θερμότητας από το 1920 - Συμπαγείς εναλλάκτες θερμότητας πτερυγιοφόρων αυλών, εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες, εναλλάκτες θερμότητας μεμονωμένου σωλήνα, εναλλάκτες θερμότητας με δέσμη αυλών, συστήματα ψύξης μετασχηματιστών και ψυκτικοί πύργοι

 4. DAV COIL S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  ΛΥΣΙΕΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΟΡΑΜΑ Από το 1969, δημιουργούμε καινούργιες λύσεις ανάκτησης και εναλλαγής θερμότητας για αέρια ρευστά, υγρά ή κοκκώδη στερεά. Σωλήνες με πτερύγια, συσσωρευτές με βαλβίδα μονής ροής, εξοικονομητές, σερπαντίνες, συμπυκνωτές, προθερμαντήρες, υπερθερμαντήρες, ομοαξονικοί εναλλάκτες, δέσμες σωλήνων, εναλλάκτες εγκάρσιων ροών αερίων, πλακοειδείς εναλλάκτες θερμότητας (Pillow Plate), ενδοδαπέδια θέρμανση. Ανοξείδωτος χάλυβας, duplex, super-duplex, κράματα αλουμινίου, τιτάνιο, χάλυβας με άνθρακα και με αντιδιαβρωτική κατεργασία. Κάθε λύση παρέχεται συγκεκριμένα για κάθε κλάδο και εφαρμογή: τρόφιμα, ενέργεια, πετροχημικά προϊόντα, φαρμακευτικά προϊόντα, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, χαρτί, βυρσοδεψία, ανάκτηση θερμότητας, φούρνοι ξήρανσης, ψύξη, θέρμανση, κλιματισμός. Λύσεις για ακραίες εφαρμογές, όπως φούρνοι βιομάζας χωρίς φίλτρο, υαλουργίες, τσιμεντοβιομηχανία, στρόβιλοι, πυρηνικές εφαρμογές, επεξεργασία νερού, περιβάλλοντα εκρηκτικής ατμόσφαιράς και δοχεία υπό πίεση.

 5. CESTARO FONDERIE SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Ιδρύθηκε το 1963 ως βιοτεχνική οικογενειακή επιχείρηση, είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ιταλικά χυτήρια αλουμινίου λιωμένου στην άμμο και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη Απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους και χαίρει μακράς εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρομηχανικής βιομηχανίας, εναλλάκτες θερμότητας και συστατικά μέρη. Είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε κάθε λεπτομέρεια, για την ανάπτυξη του εξοπλισμού που ταιριάζει σε όλες τις απαιτήσεις και να συμβουλεύουμε τους πελάτες για την ανάπτυξη των έργων τους.

 6. ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Λεβητοποιΐα - βαριά, δοχεία υπό πίεση, ντεποζιτα υπο πιεση, αντιδραστηρες, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει έδρα σε Lieboch, Αυστρία.

 7. RIFTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIFTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Geesthacht, Γερμανία.

 8. EVAPTON HEAT EXCHANGER

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EVAPTON HEAT EXCHANGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα ανάκτησης θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, εναλλακτες θερμοτητας για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, εναλλακτες θερμοτητας με διπλο σωληνα για ιδιωτικη και βιομηχανικη χρηση, ανοξειδωτοι εναλλακτες θερμοτητας, εξατμιστηρες, εναλλακτες θερμοτητας για χημικη χρηση, Εναλλάκτες επανατάκτες θερμίδων, και Συστήματα ανάκτησης θερμότητας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. NESS WÄRMETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NESS WÄRMETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

 10. SCHULZ + PARTNER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHULZ + PARTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.519 Επιχειρήσεις