• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξενοδοχείο

Αποτελέσματα για

Ξενοδοχείο

ΕλλάδαΚυκλάδες, Δωδεκάνησα- Νησιά του νοτίου Αιγαίου
  1. PAROS ACCOMMODATIONS

    Ελλάδα

    Το Paros Accommodations αποτελείται από 4 τουριστικά θέρετρα στην Πάρο τα οποία προσφέρουν studios, διαμερίσματα, σουίτες, παραδοσιακά σπίτια και ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων.Το Aegean Village Hotel είναι ένα κυκλαδίτικο ξενοδοχειακό συγκρότημα 2 αστέρων με studios και διαμερίσματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο κέντρο του οικισμού.Το Villas Georgy είναι ένα μικρό κυκλαδίτικο συγκρόιτημα 6 διαμερισμάτων, σε απόσταση 2χλμ. από την πόλη και 250μ. από τη θάλασσα μέσα σε ελαιώνα με πανοραμική θέα στον υπέροχο κόλπο της Παροικιάς. Το Byzantino είναι ένα boutique ξενοδοχείο στο ορεινό χωριό Λεύκες με θέα στην βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Τριάδας και το γραφικό τοπίο.

  2. CAPTAIN DOUNAS STUDIOS & APARTMENTS

    Ελλάδα

    Τα διαμερίσματα και στούντιο του Captain Dounas βρίσκονται στο χωριό της Νάουσας, πολύ κοντά με τα πόδια από την ιστορική παλιά πόλη και το λιμάνι, καθώς και τις όμορφες παραλίες του θέρετρου.Κτισμένη σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, αυτή η βίλα προσφέρει 16 στούντιο και διαμερίσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε στούντιο με ενιαίο χώρο ή μεγαλύτερα διαμερίσματα, όλα με εγκαταστάσεις μικρής κουζίνας.Οι εγκαταστάσεις της ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν πισίνα, χώρο ηλιοθεραπείας με θέα στη θάλασσα και ένα υπέροχο εστιατόριο που σερβίρει ιδιαίτερα σπιτικά ελληνικά πιάτα. Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου και σερβίρεται στην ηλιόλουστη αίθουσα πρωινού καθημερινά.Το Captain Dounas απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Νάουσας, με πολλές ταβέρνες, μπαρ και εστιατόρια. Οι παραλίες Κολυμπήθρες, Αγία Μαρία και Λαγκέρη είναι εύκολα προσβάσιμες από το ξενοδοχείο.Προσφέρεται μια δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς ανάμεσα στο ξενοδοχείο και το λιμάνι, που λειτουργ

  3. NISSEA BOUTIQUE HOTEL

    Ελλάδα

    Nissea is a beachfront 5star luxury Boutique Hotel located in Kardamena, Kos Island. It offers 6 suites according to your wishes and budget, bringing together the best of accommodation, leisure, amenities and design! All uniquely decorated in luxurious simplicity, featuring modern furnishing, elegant bathrooms, comfortable large beds and stunning sea views! Wake up to the sound of waves, look out to the infinite blue! Enjoy moments of pure relaxation, luxury and genuine hospitality in the brand new Nissêa Boutique Hotel in Kos, Greece!

  4. PRIMROSE APARTMENTS

    Ελλάδα

    Τα διαμερίσματα Primrose Apartments δημιουργήθηκαν το 2022 και βρίσκονται στον Πέρα Γιαλό της Αστυπάλαιας. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου και έχουν θέα στη θάλασσα. Διατηρούν την αρχιτεκτονική της περιοχής και τα κρεβάτια είναι χτιστά και οι σεφάδες διακοσμημένοι στις κουπαστές με πλεχτά σχοινιά σε ναυτικούς κόμπους.

  5. POLITIMI STUDIOS

    Ελλάδα

    Τα POLITIMI'S STUDIOS βρίσκονται στην Χώρα-Αμοργού και αποτελούνται από επτά επιπλωμένα διαμερίσματα, δύο και τριών ατόμων.Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα και επιπλωμένα με βάση το νησιώτικο πρότυπο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ANGELINIOS NIKOS

    Ελλάδα

    Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στο Φαληράκι της Ρόδου

  2. COLOMA APARTMENTS

    Ελλάδα

    Ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα στην περιοχή Πεύκοι της Ρόδου

  3. LOFTS THE VILLAGE SUMMER APARTMENTS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία LOFTS THE VILLAGE SUMMER APARTMENTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλωμενα διαμερισματα, ενοικιαζονται κατοικιες, και ξενοδοχείο με διαμερίσματα. Έχει έδρα σε Paros, Ελλάδα.

  4. ARKASA PALACE VILLAS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ARKASA PALACE VILLAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Arkasa, Ελλάδα.

  5. MYCONIAN COLLECTION

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MYCONIAN COLLECTION, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε MYKONOS, Ελλάδα.

  1. PAROS STUDIOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PAROS STUDIOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Paros, Ελλάδα.

  2. VILLA ANTELIZ

    Ελλάδα

    Η εταιρεία VILLA ANTELIZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Thira Santorini, Ελλάδα.

  1. SUN PALACE HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία SUN PALACE HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Faliraki Rhodes, Ελλάδα.

  2. KOSMOPLAZ HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία KOSMOPLAZ HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Mykonos, Ελλάδα.

  3. SANTORINI PALACE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία SANTORINI PALACE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Thira Santorini, Ελλάδα.

  4. KORI-RIGAS HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία KORI-RIGAS HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Thira Santorini, Ελλάδα.

  5. CANAVES IA HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία CANAVES IA HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Santorini, Ελλάδα.

  6. ESPERIDES HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ESPERIDES HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Rhodes, Ελλάδα.

  7. IRENE PALACE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία IRENE PALACE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Rhodes, Ελλάδα.

  8. NOSTOS HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία NOSTOS HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Thira Santorini, Ελλάδα.

  1. PELEKANO'S BAY

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PELEKANO'S BAY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Mykonos, Ελλάδα.

  2. DAMIA PALACE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία DAMIA PALACE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Thira Santorini, Ελλάδα.

  3. IALYSSOS BAY HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία IALYSSOS BAY HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Ialyssos, Ελλάδα.

  4. MEDITERRANEAN HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MEDITERRANEAN HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Rhodes, Ελλάδα.

  5. BEL AIR HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BEL AIR HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Ixia, Ελλάδα.

  6. ATLANTIS HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ATLANTIS HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Thira Santorini, Ελλάδα.

  7. EPSILON HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία EPSILON HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Rhodes, Ελλάδα.

  8. ESPEROS PALACE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ESPEROS PALACE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Rhodes, Ελλάδα.

  9. ARESSANA HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ARESSANA HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Thira Santorini, Ελλάδα.

  10. BELVEDERE HOTEL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BELVEDERE HOTEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Mykonos, Ελλάδα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν