• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές - Έμπορος Χονδρικής - Ελλάδα

ΕλλάδαΈμπορος χονδρικής
  1. NIVICE

    Ελλάδα

    Στη Nivice, είμαστε το γέφυρα που συνδέει ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο με απαιτητικούς πελάτες σε όλη την Ευρώπη από το 2012. Ως μια δυναμική εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής, εξειδικευόμαστε σε ένα ευρύ φάσμα προσφορών, από υψηλής ποιότητας γεωργικά προϊόντα έως μια ποικιλία από εκλεπτυσμένα φρούτα και τροπικές απολαύσεις, και φθάνοντας μέχρι τα καλύτερα προϊόντα κτηνοτροφίας και κρεάτων.

  2. MOUGIOS FRUIT

    Ελλάδα

    Η ομόρρυθμη ΜΟΥΓΙΟΣ ΦΡΟΥΙΤ είναι μια εταιρεία εισαγωγική εξαγωγική, με πολλά χρόνια στην χονδρική πώληση, λιανικό εμπόριο και στην διανομή γεωργικών προϊόντων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων.Τυποποιούμε, εξάγουμε-εισάγουμε, και αποθηκεύουμε για μας και για λογαριασμό τρίτων, νωπά φρούτα και λαχανικά, αρίστης ποιότητας. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο μέσο των εύφορων κάμπων του νομού Ημαθίας που είναι ιδανικός για την ανάπτυξη γεωργικών καλλιεργειών, με κυρίαρχη την καλλιέργεια του ροδάκινου, νεκταρινιού, κερασιού, αχλαδιού, δαμάσκηνου, ακτινιδίου, καρπουζιού, πεπονιού, βιομηχανικό ροδάκινο, μανταρίνια . Έχουμε επικεντρωθεί στην εξαγωγή ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους διεθνείς πελάτες μας με το ακόλουθο φάσμα περιοχών: Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουκρανία.

  3. BACFRESH

    Ελλάδα

    «Bacfresh» was founded in 2012 and it is based in the region of Farre in the Achaia Perfecture - Greece. With the aim of qualitative cultivation we created well-organized facilities, based on advanced technology methods and modern innovations.The result is the creation of a standard dynamic produce. We started the cultivation of pomegranates in a total area of 130 acres in Farrai, an exceptional suburb of Patras due to its soil. The pomegranate variety which is grown is the «Wonderful» . Both the excellent quality of the soil and the way of planting, layout and spreader (sagging) of the pomegranate is such so as to ensure maximum quality of the fruit. The specific fertilization program and irrigation system that supports the cultivation improves the quality and productivity of the pomegranate ensuring the full and balanced development of the tree. Disposal of the product launches in November and can last until March. For any clarification regarding our product please contact us.

  4. NOVELTY TRADE

    Ελλάδα

    Εξάγοντας… Εύκολα και απλά. Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα. Γιατί πιστεύουμε στην αξία τους και την απήχηση τους στις διεθνείς αγορές. Εισάγοντας στην Ελλάδα. Σας ανοίγουμε μια νέα αγορά. Εμείς καλύπτουμε τα διαδικαστικά. Εσείς παρέχετε τα προϊόντα.

  5. NUCHIO

    Ελλάδα

    We produce our pistachios with the mostcareful attention and care in order to guarantee the sustainable growth of cultivation respecting at the same time the enviroment and ecosystem. All we really do, is making the most of all the treasures and virtues that the Greek soilprovides for all of us. Our products We present our packages...innovation meets tradition and special product, full of excellent taste, scent and appearance is in our hands. Pistachios, kernel pistachios, raw pistachio nuts

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOTIROPOULOS FRUIT

    Ελλάδα

    H εταιρεία Σωτηρόπουλος fruit βρίσκεται στο Άργος - Αργολίδας.Εξειδικεύεται στο εμπόριο νωπών φρούτων και πιο συγκεκριμένα με τη συσκευασία πορτοκαλίων-μανταρινιων.Σκοπός μας να προσφέρουμε ελληνικά φρέσκα φρούτα σε ανταγωνιστικές τιμές και αξιοπιστία σε κάθε συνεργασία μας.Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο άνετο και φιλικό περιβάλλον μας. Η εταιρεία Σωτηρόπουλος fruit

  2. KREKIS TRACTOR

    Ελλάδα

    Εισαγωγές Μεταχειρισμένων τρακτέρ με φρέζα, πωλήσεις σε τιμές χονδρικής.

  3. GEORGIOS XHTTAS

    Ελλάδα

    Καστανοπαραγωγος

  4. SIAXRAS

    Ελλάδα

    ξυλανθρακες -ξυλοκαρβουνα -μπρικετες εξαγωνες

  5. AGROXYL DIMITRIS TZIMAS

    Ελλάδα

    Εμποριο αγροτικων προιοντων σιταρι καλαμποκι, αλευρι πιτυρα , κριθαρι

  1. USCAR ENTERPRISES

    Ελλάδα

    Η εταιρεία USCAR ENTERPRISES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαιολαδο, φασολια, φρουτα και λαχανικα, και ελιες. Έχει έδρα σε Katohis, Ελλάδα.

  2. MAZIFARM

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MAZIFARM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Styra Evia, Ελλάδα.

  1. VAGRO

    Ελλάδα

    Η εταιρεία VAGRO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  2. LOUKIDIS THEODOROS KE SIA OE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία LOUKIDIS THEODOROS KE SIA OE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kavala, Ελλάδα.

  3. RUSSELA IMPEX PLLC

    Ελλάδα

    Σε αυτήν την εταιρία πραγματοποιούνται εισαγωγές και εξαγωγές από την Ελλάδα προς τις Ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως χώρες όπως την Μολδαβία , Ουκρανία, Λευκορωσία , Αρμενία , Γεωργία , Αζερμπαϊτζάν , Καζακστάν , Ινδία και Αίγυπτος . Κύριο εμπόριο της Εταιρίας είναι τα Φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και άλλων προϊόντων

  4. ELEOFARM P.C.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELEOFARM P.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, και Αποστακτήρας λεβάντας ΠΟΠ. Έχει έδρα σε Chania/crete, Ελλάδα.

  5. RAMMOS CHRISTOS KYMA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Ράμμος Χρήστος , με τον διακριτικό τίτλο , ΚΥΜΑ, είναι μια εισαγωγική , εξαγωγική εταιρεία κατεψυγμένων αλιευμάτων , μαλάκιων και οστρακοειδών, η οποία ιδρύθηκε το 1989. Ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο σε ολόκληρη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Εξάγει μεγάλη γκάμα Ελληνικών , ντόπιων προϊόντων , όπως χταπόδι , γαρίδα και πολλά είδη ψαριών. Επίσης από το 2000, έχει εδρεωθεί σημαντικά και στον τομέα της μεταποίησης , διαθέτοντας ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο για την δημιουργία φιλέτων , φετοειδών , το παραγούλισμα μαλάκιων καθώς και για την τυποποίηση όλων των προίόντων. Η εταιρεία Ράμμος Χρήστος , είναι πιστοποιημένη από Δημόσιους Φορείς τηρώντας τους νόμους και τις διατάξεις που απαιτούνται , διασφαλίζοντας όλους τους πελάτες και καταναλωτές της για την φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

  6. SECONDHAND.GR

    Ελλάδα

    Η εταιρεία “secondhand.gr” είναι η νέα γενιά στην χονδρική πώληση των μεταχειρισμένων ρούχων με το κιλό. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας , πρωτοπορώντας εντός και εκτός συνόρων, η εταιρεία μας σύστησε στο εμπόριο τα stock & second hand ρούχα με το κιλό και δημιούργησε την πρώτη της αποθήκη χονδρικής πώλησης. Ως οι πρώτοι στην Ελλάδα, καινοτομήσαμε και δημιουργήσαμε ένα νέο εμπορικό κλάδο. Αναζητήσαμε προϊόντα σε όλο τον κόσμο, επισκεφτήκαμε κάθε σημείο παραγωγής και κάναμε εισαγωγές ρούχων από δεύτερο χέρι, από χώρες κολοσσούς στην συλλογή, διαλογή και διακίνηση τους, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Γαλλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες. Μόνιμος στόχος της αναζήτησης μας: η υψηλότερη ποιότητα, σε συνδυασμό με την όσο - το δυνατόν - χαμηλότερη τιμή. Και τα καταφέραμε, χτίζοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις με τους μεγαλύτερους προμηθευτές μεταχειρισμένων και μη, ενδυμάτων (second hand, vintage και stock). Η σταθερά υψηλή ποιότητα των ρούχων μας, η συχνή ανανέωση τους με τακτικές και μεγάλες εισαγωγές από τους καταρτισμένους εμπορικούς μας συνεργάτες, καθώς και η άρτια εξυπηρέτηση των πωλητών μας, μας κατέστησε πρώτη επιλογή στο χώρο. Έτσι, σε βάθος χρόνου αναπτύξαμε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργασιών με πελάτες, τόσο στο χώρο λιανικών καταστημάτων (καταστήματα με second hand ενδύματα και ρούχα με το κιλό), όσο και στο χώρο των λαϊκών αγορών. Συνεργασίες, που μας επέτρεψαν να γνωρίσουμε σε βάθος τις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.

  7. ECODRESS

    Ελλάδα

    Η Ecodress αποτελεί σήμερα μια απο τις δυναμικότερες εταιρείες στην Ελληνική αγορά, με έντονη δραστηριότητα στην Εισαγωγή και εμπορία second hand ρούχων και αξεσουάρ καλύπτοντας όλο το φάσμα του fashion world, για γυναίκες, άνδρες, παιδιά. Προσφέρουμε την δυνατότητα επιλογής 20κιλου δέματος, επιλογή ανά τεμάχιο και ΤΩΡΑ μοναδικά τεμάχια, άριστης ποιότητας, ειδική διαλογή σε ατομική συσκευασία! Η αξιοπιστία της εταιρείας μας στην Ελληνική αλλά και Διεθνή αγορά, εχει εξασφαλίσει αξιόλογες και αποκλειστικές συνεργασίες με εργοστάσια της Ευρώπης, κυρίως Ελβετία, Γερμανία και Αγγλία, με αποτέλεσμα να εισάγουμε πάντα το καλύτερο και ποιοτικότερο ρούχο στο είδος του, έχοντας την προτεραιότητα στις επιλογές τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αν και εμπορευόμαστε ενα αρκετά οικονομικό προϊόν, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους εμπόρους να αγοράζουν και οικονομικότερα με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών τους και της κερδοφορίας τους, εξασφαλίζουμε πάντα τις καλύτερες συνεργασίες στο εξωτερικό για εισαγωγές στα πιο επώνυμα, καθαρά και ποιοτικά ρούχα με αποτέλεσμα να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας. Με γνώμονα αυτή τη φιλοσοφία, κατέχουμε σήμερα το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς Πανελλαδικά, αλλά και άλλων χωρών όπως Αλβανία, Αίγυπτο, Ιορδανία, Ρουμανία και Κύπρο.

  8. A.KOUTSOGIANNOPOULOS -IRENE PARTSALAKI

    Ελλάδα

    Εισαγωγες εξαγωγες σε πατατες΄- κρεμυδια- καρπουζια- σκορδα. Πωληση χονδρικη -λιανικη εδρα στην κεντρικη λαχαναγορα ρεντη σ 46-48

  1. N PAPAPOSTOLOU LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία N PAPAPOSTOLOU LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές οργάνων ακρίβειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  2. AGRAVIA K' CO LTD

    Ελλάδα

    Παραγωγη σε ιδιοκτητες εκτασεις( φραουλες θερμοκηπιου καρπουζια πατατες λαχανιακα) και εμποριατυποποιηση συσκευασια πιστοποιημενων αγροτικων προοιοντων.Συσκευαστηρια τυποποιητηρια ψυγεια ( προψυκτηρια) κ' συντηρησησοποροκηπευτηκων.Εισαγωγες - εξαγωγες