• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελιές

Αποτελέσματα για

Ελιές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από 300 εκτάρια γης φυτεύουμε, δουλεύουμ ε και μεταμορφώνουμε όλα τα είδη λαχανικών. Το κορυφαίο προϊόν μας είναι η αγκινάρα με εκατομμύρια κομμάτια που επεξεργαζόμαστε κάθε χρόνο, αλλά και ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριές και κρεμμύδια. Οι κονσέρβες, φυσικές ή σε λάδι, μπορούν να έχουν διαφορετικούς τύπους συσκευασίας: σακουλάκια, κουτάκια 1 κιλού, 3 κιλά και μεγάλα δοχεία ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Η εταιρεία αξιοποιεί τον επαγγελματισμό πάνω από 200 συνεργατών και τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα των κονσερβοποιημένων τροφίμων. Αυτό μας επιτρέπει να μετατρέψουμε τα λαχανικά απευθείας από φρέσκα, με λίγα βήματα και πάντα μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή. Έχουμε λάβει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις ποιότητας στον τομέα των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των BRC food, ISO 9001: 2008 και Πιστοποιητικό ICEA για τον Βιολογικό τομέα. Τα τελευταία χρόνια, χάρη στη συνεργασία με τη Slow Food, παράγουμε τη σάλτσα ντομάτας Fiaschetto di Torre Guaceto.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. COLAVITA SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η μάρκα Colavita είναι μία από τις λίγες διεθνείς μάρκες στον τομέα του ελαίου που βρίσκεται σε σχεδόν 70 χώρες στον κόσμο: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία και Νότια Αμερική, ως κορυφαία μάρκα 100% ιταλική. Από την αγάπη και το πάθος που αφιερώνει η οικογένεια Colavita στην ενίσχυση του ιταλικού προϊόντος, γεννιέται η "Ιταλική Επιλογή", το αποτέλεσμα μιας προσεκτικής επιλογής από τις καλύτερες ελιές η συγκομιδή των οποίων γίνεται μόλις αρχίσει να ωριμάζει, αποκλειστικά στην Ιταλία (100% ιταλικό προϊόν πιστοποιημένο από την Cermet, αρ. πιστοπ. 9902).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. OLIS BELLAGUARDA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η Olis Bellaguarda - Η παραγωγή ενός ελαίου εξαιρετικής ποιότητας αποτελεί το κίνητρο μας. .Τεχνίτες των ελαίων από την Arbequina από το 1921. καλλιεργούμε το ίδιο προϊόν εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, την ελιά της Αρμπεκίνας, και εξάγουμε το λάδι της, εξασφαλίζοντας έτσι την τεχνογνωσία των ελαίων Bellaguarda και την ποιότητα του ελαίου της, με μια και μονή ποικιλία, το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα για το έντονο της άρωμα. .Η Olis Bellaguarda είναι μια εταιρεία που αποτελείται από 60 παραγωγούς και προωθεί την παράδοση της ελαιοκαλλιέργειας εδώ και τρεις γενιές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BHS OLIVES

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. FRUYPER SA

  Ισπανία

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Ισπανία

  Verified by europages badge
 2. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 5. TSOUDEROS LTD

  Ελλάδα

  Extra virgin olive oil production has been a fundamental part of the lives of the Tsouderos family for almost a century: from grandpa Tsouderos, founder of the first olive mill to the son who modernized the old mill to the grandson, Vangelis, who is keeping the decades-long family tradition, introducing the business to the 21st century... Tsouderos Ltd is specialized in the production of premium olive products. Through many years of experience in cultivating olives and handling olive oil of highest grades, We developed into an international operating enterprise with high level of expertise and specialization in supplying premium olive products in delicatessen shops, food markets and food chains. Our products are exported to more than 13 countries such as USA, Canada, Belgium, France, Italy, Switzerland and so on. Our customers are supermarkets, distributors, importers and key players of the HORECA market and are ensured daily deliveries worldwide. The patrimonial olive groves of the Tsouderos family, alike the other local producers' groves, stretch out in one of the most stunning parts of the Cretan land: a strip of land with intense geo morphology that begins at the Preveli region in the east where . EXTRA VIRGIN OLIVE OIL * Extra Virgin Olive Oil from the "Koroneiki" Olive Variety * PDO Extra Virgin Olive Oil * BIO PDO Extra Virgin Olive Oil * Virgin Olive Olive Oil OLIVES * Green Olives (whole, pitted, stuffed with almond, red pepper, garlic)

 1. DOKTORIS IKE - ELIAS GI

  Ελλάδα

  Στους ελαιώνες μας παράγουμε το δικό μας φρέσκο και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Το ελαιόλαδο μας είναι μονοποικιλιακό αποκλειστικά από Κορωνέικες ελιές. Με την σταθερή και κορυφαία ποιότητα, το λάδι μας μπορεί να σταθεί αντάξια απέναντι σε προκλήσεις και να δοκιμαστεί σε σαλάτες, σε φαγητά αλλά και σε όλα τα υλικά όπως μακαρόνια, κοτόπουλο, ψάρι, κρέας. Επίσης μπορεί να αντικαταστήσει το βούτυρο ως πιο υγιεινό υλικό. Το όμορφο και καλαίσθητο μπουκάλι μας αλλά και οι συσκευασίες δώρου που διαθέτουμε κάνουν ξεχωριστό το ελαιόλαδο μας πάνω στο τραπέζι σας αλλά και ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δουλεύουμε σκληρά για να παράγουμε ποιότητα από την οικογένεια μας στην δική σας, Δημήτρης & Παναγιώτης Δοκτώρης

 2. ACEITUNAS TORRENT SL

  Ισπανία

  Αν πρόκειται να μιλήσουμε για την Aceitunas Torrent, πρέπει να ξεκινήσουμε από το 1898, έτος κατά το οποίο άρχισε η περιπέτεια της οικογένειας TORRENT στον τομέα της επιτραπέζιας ελιάς. Σήμερα βρισκόμαστε για τέταρτη γενιά στην κεφαλή της επιχείρησης, αλλά ο σκοπός έχει παραμείνει ο ίδιος: Άριστη ΠΟΙΟΤΗΤΑ για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε με πρώτη ύλη ανώτερης ποιότητας και επιμελούμαστε με τον καλύτερο τρόπο το προϊόν μας, καρπός μακρόχρονης επεξεργασίας που συνδυάζει την τελειότητα με το χειροποίητο, το παραδοσιακό και το μοντέρνο.

 3. CORCOMI

  Ισπανία

  Επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων μεταποίησης και βιομηχανικής εκμετάλλευσης ελιών. Επιχείρηση κατασκευής βιομηχανικών μηχανημάτων για τις ελιές. Μηχανήματα καθαρισμού ελιών, αποφλοιωτικές μηχανές ελιών, πλυντήρια για το πλύσιμο της ελιάς, ζυγός συνεχούς ζύγισης για ελιές, μηχανές απομάκρυνσης κλαδιών για ελιές, μεταφορική ταινία, αντλίες μεταφοράς για στέμφυλα και ελαιοπυρήνες. Κατασκευάζουμε μηχανήματα για τη βιομηχανική επεξεργασία ελιάς. Κατασκευάζουμε μηχανήματα καθαρισμού, αποφλοιωτικές μηχανές, μηχανήματα συσκευασίας, κλπ.

 4. FOODHUB

  Γαλλία

  Food Hub: δωρεάν πλατφόρμα επικοινωνίας ανάμεσα στις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής Occitanie και αγοραστές από τη Γαλλία και όλο τον κόσμο. Για τον αγοραστή, η πλατφόρμα φιλοδοξεί να διαδραματίσει τον ρόλο του ενδιάμεσου συγκεντρώνοντας σε κάθε προσφορά τα βασικά κριτήρια για τον εντοπισμό του προϊόντος σε επάρκεια, μέσω της αναζήτησής της. Για την τοπική επιχείρηση, αυτή η πλατφόρμα της δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα προϊόντα της, μέσω του διαδικτύου. Έτσι, η ανάπτυξη της επωνυμίας «Sud de France» βοηθά αυτές τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν διεθνώς και να κατακτήσουν νέες αγορές δημιουργώντας ατομικές προσεγγίσεις, εξερευνώντας νέες αγορές και διασφαλίζοντας την προώθηση των επιχειρήσεων, των προϊόντων και της τεχνογνωσίας μέσω της επωνυμίας «Sud de France». Αυτό το εργαλείο B2B συγκεντρώνει σήμερα σχεδόν 300 επιχειρήσεις και περισσότερα από 3.000 προϊόντα. Εγγραφείτε για να μπορείτε να συμβουλευτείτε τα δελτία των προϊόντων, τις εμπορικές πληροφορίες και τα στοιχεία κάθε παραγωγού.

 5. SAS EUGENE BRUNEL

  Γαλλία

  Κονσερβοποιία ελαιών ιδρυθείσα το 1912 από τον Eugène BRUNEL. Ανήκει στην ίδια οικογένεια εδώ και τρεις γενεές. Η μονάδα παραγωγής μας βρίσκεται στην καρδιά των ελαιώνων Picholine du Gard, στο Marguerittes. Μεταποιούμε και επεξεργαζόμαστε τις ελιές αυτές επί τόπου και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα αγορά δημιουργώντας καινοτομίες και εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο την γκάμα των προϊόντων μας σε βάζα των 37 και 72 Cl, συσκευασίες πάστας των 21 Cl, κεσέδες των 200g και σφραγισμένα δοχεία των 400g. Θα μας βρείτε στις εκθέσεις SIAL και SIRHA στο περίπτερο « Sud de France »

 6. LACONIAS OLIVE GROVES

  Ελλάδα

  Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε με λάδι σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που παράγει ίσως το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο. Από μικρά παιδιά ζούμε μέσα στους ελαιώνες, και βιώνουμε όλα τα στάδια της ελιάς. Από το κλάδεμα, την συγκομιδή και την επεξεργασία, μέχρι την τυποποίηση και την προώθηση των προϊόντων μας στην αγορά. Όταν ξεκινήσαμε σκεφτόμασταν μόνο το κτήμα, αργότερα όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγαλώναμε μέσα στους Ελαιώνες τα πράγματα άλλαζαν συνεχώς, έπρεπε να αναδείξουμε το Ελαιόλαδο μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες χώρες για να συμβάλουμε με την ποιότητα μας σαν παραγωγοί σε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

 7. OLIBIO PRODUCTS

  Ελλάδα

  Η "ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΡΟΝΤΑΚΤΣ" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από την Καλαμάτα, στόχος της οποίας είναι η παραγωγή και η προώθηση ενός μεγάλου φάσματος αγροτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, των επιτραπέζιων ελιών και άλλων προϊόντων της ελιάς.Με εμπειρία περισσότερη των 100 χρόνων στην καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή του ελαιολάδου, εργαζόμαστε σκληρά να αναπτύξουμε και να διευρύνουμε το φάσμα δραστηριοτήτων της οικογενειακής μας επιχείρησης. Αυτή η ιδέα προήλθε από το πάθος μας για την ελιά και το ελαιόλαδο, το οποίο πέρασε από τους παππούδες μας σε εμάς, μέσα από της μεσογειακές αξίες, τα αισθήματα και τις παραδόσεις τους. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΟΛΥΜΠΙΟ , οι ελιές Καλαμών ΟΛΥΜΠΙΟ και τα υπόλοιπα προϊόντα της ελιάς, παράγονται εξ ολοκλήρου από την Μεσσηνία, την Γη της Ελιάς και του Ελαιολάδου, η οποία παράγει τα ξακουστά σε όλο τον κόσμο Λάδι Καλαμών και ελιές Καλαμών.

 8. PSALTIRAS OLIVE OIL

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Psaltiras´ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στη Μάνη, η οποία ιδρύθηκε από τον Νίκο Ψαλτήρα και τη σύζηγό του Κατερίνα. Το κύριο προιόν μας είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η κορυφαία ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου μας, προέρχεται, από τις μοναδικές φυσικές συνθήκες της περιοχής μας, την αγάπη μας γι´ αυτό το μοναδικό φυσικό προϊόν, την προσεκτική καλλιέργεια και των δικών μας ελαιόδενδρων, καθώς και τη συνεργασία μας με προσεκτικά επιλεγμένους αγρότες της περιοχής μας. ´Aλλα μας προϊόντα είναι οι ελιές Καλαμών σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και το πράσινο σύκο σε σιρόπι. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι, να παράγει κορυφαίο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τοπικά αγροτικά προϊόντα.

 9. UNI3EE

  Ελλάδα

  Είμαστε μια καινούρια και αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της προώθησης Μεσογειακού πολιτισμού μέσω των εξαγωγών ντελικατέσεν προϊόντων και αγαθών. Όπως επίσης προσφέρει μια ποικιλία από εγκαταστάσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα , όπως: εργοστάσια , ξενοδοχεία , εστιατόρια με παραδοσιακή κουζίνα, οικόπεδα για οικοδομές κλπ. Το κύριο πλεονέκτημά μας - είναι ότι δεν είμαστε μια απρόσωπη εταιρία , με αποτέλεσμα να έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε όλες τις πτυχές των αιτήσεων και των επιθυμιών σας , χωρίς καταμερισμό πελατών σε “κύριους” και “δευτερεύοντες”. Επιλέγοντας εμας ως εταίρος , θα έχετε τη σιγουριά μας για την υλοποίηση των στόχων σας .

 10. KTIMA KAKKAVOS IKE

  Ελλάδα

  Τα κτήματά μας βρίσκονται στην περιοχή Μεσόκαμπος της ιστορικής πόλης του Μεσολογγίου, απέναντι από τις Αλυκές που παράγουν το παγκοσμίου φήμης αλάτι. Το Κτήμα Κάκκαβος εστιάζει στην παραγωγή και τυποποίηση εξαιρετικού ελαιολάδου, ελιάς τύπου Καλαμών και αλατιού. Το ελαιόλαδό μας, από ελιές κορωνέικης ποικιλίας με φρουτώδη γεύση και βαθύ πράσινο χρώμα, είναι από τα κορυφαία προϊόντα παγκοσμίως. Η επιτραπέζια ποικιλία Καλαμών, γνωστή και ως η βασίλισσα της ελιάς, είναι η πιο εύγευστη και τραγανή φυσική μαύρη ελιά. Η βιολογική μέθοδος παραγωγής και μεταποίησης -σε συνδυασμό με το αλάτι από τις Αλυκές Μεσολογγίου- δημιουργεί ένα αξεπέραστης ποιότητας τελικό προϊόν. Στο υποκατάστημα μας στην οδό Σπύρου Μουστακλή 32 στο Μεσολόγγι, μπορείτε να δείτε να δοκιμάσετε και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας. Οι τεχνολόγοι τροφίμων του κτήματός μας είναι στη διάθεσή σας για τυχόν απορίες και πληροφορίες. Η συσκευασία και συντήρηση των προϊόντων γίνεται με φυσικό τρόπο, χωρίς συντηρητικά με το αποτέλεσμα να γίνεται αμέσως αντιληπτό στη γεύση. Το Κτήμα Κάκκαβος, με πολυετή παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά, αποτελεί εγγύηση για την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που επιλέγετε.

 1. IOANNIS MPAKASETAS OIL PRESS

  Ελλάδα

  Το Λιοτρίβι, είναι παλιά λέξη για το ελαιουργείο. Στο λιοτρίβι ο βασικός μηχανισμός ήταν οι μυλόπετρες: Συνήθως κυλινδρικές ή σπανιότερα κωνικές πέτρες, μία έως τέσσερεις, που κυλίονται κυκλικά πάνω σε επίπεδη επιφάνεια αλέθοντας τις ελιές. Συνήθως η άλεση γίνεται μέσα σε κλειστό χώρο που ονομάζεται Κόθρος. Μέσα στον Κόθρο αδειάζεται ο ελαιόκαρπος τον οποίο πολτοποιούν οι πέτρες περιστρεφόμενες. Πολύ παλιά, η κίνηση περιστροφής των πετρών γίνονταν με ζώα, συνήθως γαϊδούρια ή άλογα, αργότερα με μηχανικά μέσα. Όταν ο πολτός ήταν έτοιμος, (κατά την κρίση των υπευθύνων) μεταφερόταν σε ειδικά σακιά που λέγονταν μουτάφια ή τσόλια. Αυτά τοποθετούνταν σε πιεστήριο με κοχλία, κοινώς «βίδα», που τα πίεζε και έτσι έβγαινε το λάδι. Η βίδα περιστρεφόταν χειρονακτικά. Αργότερα χρησιμοποιούνταν υδραυλικά πιεστήρια.

 2. IOANNIS YPSILANTIS

  Ελλάδα

  Το Ιερό δέντρο της ελιάς "ευλογήσει" τη γη της Αργολίδας. Ένα νέο 100% ΕΞΤΡΑ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από τη Μη-αρδευόμενα Ελαιόδεντρα και με Παραδοσιακή συγκομιδή γεννήθηκε στην Αργολική Γη.Έξτρα Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο από τους Παραδοσιακούς Ελαιώνες της οικογενείας μου ΥΨΗΛΑΝΤΗ . Απο τους παραδοσιακούς ελαιώνες που βρίσκονται στο χωριό Μιδεα κοντά στο Ναύπλιο στην γη της Αργολίδας παράγεται ένα ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας , με διαύγεια και φρουτωδη αίσθηση Ο Σεβασμός στην Φύση , οι Παραδοσιακές Τεχνικές συγκομιδής, η Προσωπική Φροντίδα αλλά και το Μεσογειακό περιβάλλον μας δίνουν ένα Έξτρα Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητα κοντά στο απόλυτο μηδέν

 3. THEA GAIA

  Ηνωμένο Βασίλειο

  THEA GAIA is the beginning of the promotion and recognition of local, traditional, agricultural and packaged products carefully selected from the suppliers themselves. THEA GAIA is the beginning of a different approach to traditional products that we believe, with the right packaging, service and expertise we can make your products (brand) stand out on an international platform. If you would like to purchase products from THEA GAIA, please contact us. Our vision is to provide our children with the same traditional products we grew up with! Our products: •Olive Oil•Olives•Cheese•Sausages•Salads•Wines•Natural Salts•Stuffed peppers•Olive paste•Sundried tomatoes•Vinegar•Handmade pasta•Tomatoes sauces•Frozen pies•Honey•Sweets•Natural Cosmetics

 4. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Ιταλία

  Η αγροτική επιχείρηση La Cupa, στην καρδιά του Salento, στην Απουλία, επωφελείται από μια γόνιμη γη με ήπιο κλήμα, βασικά στοιχεία για την καλλιέργεια και την συγκομιδή άριστων γεωργικών προϊόντων. Το έργο μας προέκυψε από την βούληση μας να συνεχίσουμε το έργο ζωής των γονιών μας, πρωτοπόροι της εταιρείας, οι οποίοι μας μετέδωσαν την αγάπη για την γη και την επιθυμία να διαδώσουμε τις αυθεντικές γεύσης του τόπου μας.

 5. ACEITES SUKAINA

  Ισπανία

  Η χρήση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και βοτάνων είναι μια τέχνη. Η επιλογή του αρωματικού φυτού που απαιτείται για κάθε πιάτο είναι μια επιστήμη. Σας παρουσιάζουμε έναν καινούριο τρόπο μαγειρέματος.

 6. ACEITUNAS KARINA SL

  Ισπανία

  Κατασκευάζουμε πράσινες ελιές γεμιστές με αντσούγιες, με τόνο, λεμόνι, πιπεριές, σκέτες ελιές, χωρίς κουκούτσι, μαύρες ελιές, σε ροδέλες, λιπαρές ((με ή χωρίς κουκούτσι, γεμιστές με σκόρδο, αμύγδαλα και τουρσί) καθώς και μια πλούσια γκάμα από τουρσί (mini-σουβλάκια, τουρσιά, μίνι κρεμμύδια, κάπαρη, κλπ.).

 7. ACEITUNAS JOPE

  Ισπανία

  Η μεγαλύτερη και πλουσιότερη ποικιλία ελιών και προϊόντων τουρσί με ξύδι. Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια προσφέρουμε προϊόντα ποιότητας στους πελάτες μας. Περισσότερες από 50 διαφορετικές ποικιλίες που έχουν όλες ένα κοινό σημείο : την εξαιρετική τους ποιότητα.

 8. COMOLIVE

  Γαλλία

  Η COMOLIVE ειδικεύεται στις ελιές: ελιές σε μικρές συσκευασίες, ελιές για RHF, ελιές για την εστίαση. Σας προσφέρουμε επίσης ελιές απεριτίφ: έτοιμες ελιές, γεμιστές ελιές, ελιές της αγοράς, καθώς και καρυκεύματα: κάπαρη, κρεμμύδια, αγγουράκια τουρσί, παραλλαγές, αραβόσιτος, και καυτερές πιπεριές. Επίσης, είμαστε προμηθευτές ελαιόλαδου, πάστας ελιάς, antipasti κ.λπ. Παράγονται υπό την επωνυμία CRESPO και η επεξεργασία των ελιών γίνεται με μοναδική τεχνογνωσία.

 9. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Ισπανία

  Προϊόντα Gourmet, πικάντικες ελιές, αραγμένες, γεμιστές, με πυρήνα και χωρίς πυρήνα, σπαστές ελιές, αγγουράκια τουρσί. Οι καλύτερες ελιές της Ισπανίας. 'Ολα τα προϊόντα μας επιλέγονται και ελέγχονται με προσοχή ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα των παραγγελιών σας πριν την αποστολή.

 10. INTERNATIONAL TRADERS

  Αίγυπτος

  Διεθνής Αιγυπτιακή εταιρεία εμπορίου που ιδρύθηκε το 2004 και ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές. Με περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα, μπορούμε να παρουσιάσουμε μια βαθιά γνώση σε ότι αφορά θέματα διαχείρισης διακίνησης και εμπορίου. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι και διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων για να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών μας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελιές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

380 επιχειρήσεις