• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικα - αγωγοι- σωληνες και λαστιχα - Ελβετία

Ελβετία
  1. HOBAS ENGINEERING + ROHRE AG

    Ελβετία

  2. TUSA S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία TUSA S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, και Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει έδρα σε Vevey, Ελβετία.

  3. QUADRANT PLASTIC COMPOSITES AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία QUADRANT PLASTIC COMPOSITES AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ, και Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει έδρα σε Lenzburg, Ελβετία.

  4. APR ALLPIPES ROHRSYSTEME (SCHWEIZ) AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία APR ALLPIPES ROHRSYSTEME (SCHWEIZ) AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές σωληνώσεις, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Niederdorf, Ελβετία.

  5. SIMPLEX AG

    Ελβετία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEORG FISCHES WAVIN AG

    Ελβετία

  2. RAMELLA PLASTIQUES SA

    Ελβετία

  3. ETASUISSE AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία ETASUISSE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bilten, Ελβετία.

  4. P HANDELS AG

    Ελβετία

  5. SERREX SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία SERREX SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Coinsins, Ελβετία.

  1. PLASTAG S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία PLASTAG S.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Eclepens, Ελβετία.