• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εκχυλίσματα τροφίμων

Αποτελέσματα για

Εκχυλίσματα τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PHARMA HERBS

  Κροατία

  Verified by europages badge

  Η PharmaHerbs είναι μια εταιρεία με έδρα στην παραδοσιακή περιοχή της Ευρώπης καλλιέργειας κάνναβης. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα με την κάνναβη το 2019. Το 2020, ξεκινήσαμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε στην γερμανική αγορά. Το 2021 ξεκινήσαμε να παράγουμε τα δικά μας προϊόντα. Κύριο μας μέλημα είναι να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους προσφέροντας τους τα καλύτερα προϊόντα, ωφέλιμα για την υγεία τους. B2B: Η εταιρεία μας θα παρέχει βιομάζα κάνναβης με την υψηλότερη ποιότητα και πλήρης ιχνηλασιμότητα. Προσφέρουμε επίσης άνθη κάνναβης (βλαστοί) σε χύμα μορφή. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα CBD στην βιομάζα μας που προσφέρει αποτελεσματική εξαγωγή για τους πελάτες μας. Μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε ποσότητα χρειαστεί! Με τον μεγάλο μας εταίρο στην Γερμανία, είμαστε σε θέση να παρέχουμε επίσης τις εξής υπηρεσίες: σύνθεση, εξαγωγή, ξήρανση, πολτοποίηση, διαμόρφωση παστίλιας. B2C: Προσφέρουμε όλα τα είδη προϊόντων CBD: σταγόνες, περιποίηση δέρματος, στοματική περιποίηση και ενεργές κρέμες. Εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε τον χαρτοφύλακα μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα βέλτιστης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Anklam Extrakt GmbH παράγει και πωλεί υψηλής ποιότητας φυτικά εκχυλίσματα για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Εκτός από τα εξαιρετικά μας εκχυλίσματα, σας προσφέρουμε επίσης τα μοναδικά επώνυμα συστατικά μας Delphinol ® και MaquiBright ®. Ως ανερχόμενη επιχείρηση, αισθανόμαστε ότι δεσμευόμαστε όσον αφορά τόσο την πρόοδο, όσο και τη βιωσιμότητα. Από τη μία πλευρά, βασιζόμαστε σε υπερσύγχρονες διαδικασίες και εγκαταστάσεις παραγωγής και, αφετέρου, σε διαχρονικές αξίες όπως η ειλικρίνεια, η δικαιοσύνη, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία έμπειρων εργαζομένων της UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. MADE IN GERMANY.

 3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

 4. SÉLECTARÔME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

 5. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Nutralong Pharmachem Co., Ltd. είναι μια εταιρεία παροχής πρώτων υλών ανώτατης ποιότητας για τρόφιμα και ποτά, συμπληρώματα διατροφής και την αγορά ζωοτροφών. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει φυσικά γλυκαντικά, υγεία των αρθρώσεων, βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα. Tηρούμε τους κανονισμούς της EC και FDA και παρέχουμε λύσεις και φινιρισμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Ως επαγγελματίας προμηθευτής θειικής χονδροϊτίνης, προσφέρουμε όλες τις σειρές της χονδροϊτίνης με πιστοποιητικά για την ανθρώπινη κατανάλωση. Τα προϊόντα μας αποθηκεύονται στην ΕΕ με πιστοποιητικό υγείας και εργαστηριακή αναφορά δοκιμών. Όχι μόνο παρέχουμε σκόνη χονδροϊτίνης αλλά και δοκιμές κατ. 98%, 95%, και 85% καθώς και άμεσης συμπίεσης (DC).Η ποιότητα και η εγγύηση του προϊόντος αποτελούν τις βασικές προτεραιότητές μας.Παρακολουθούμε τους τελευταίους κανονισμούς της EC και της FDA και παρέχουμε μηνιαίες αναφορές ποιότητας. Κατέχουμε εμπειρία είκοσι ετών στην μετατροπή των ιδεών σε πραγματική παραγωγή με βάση πάνω από 1000 συνθέσεις. Προσφέρουμε διάφορους τρόπους εξόφλησης στους πελάτες με ικανοποιητικό ιστορικό εξόφλησης. Αγοράζουμε επίσης ασφάλεια ευθύνης προϊόντων $2 εκατ. για όλα τα προϊόντα ώστε να προστατεύσουμε τους πελάτες από απαιτήσεις στην μετέπειτα επιχείρηση. Διαθέτουμε οχτώ επαγγελματικές αποθήκες στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στην Κίνα με σταθερό απόθεμα ώστε τα προϊόντα μας να παραδίδονται γρήγορα. Το κέντρο εξυπηρέτησης μας για την διαχείριση διακίνησης, 600 000 τ.μ., στην Κίνα μας εξυπηρετεί για τις εξατομικευμένες συσκευασίες, τις ετικέτες, παλέτες και εμπορευματοκιβώτια για πελάτες. Επιλέξτε μας για την ποιότητα, αξιοπιστία και συνοχή μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Phytoneering Extract Solutions GmbH επεξεργάζεται αποκλειστικά φυτικά εκχυλίσματα. Σχεδιάζουμε για τους πελάτες μας που προέρχονται από πολύ διαφορετικές βιομηχανίες, ειδικά εκχυλίσματα που είναι κατάλληλα για τις διάφορες εφαρμογές. Τηρούμε την καθοδηγήτρια γραμμή της μητρικής εταιρείας Bionorica. Συλλέγουμε το καλύτερο που υπάρχει στα φυτά. Από αυτόν τον συνδυασμό προκύπτουν τα πολύτιμα μας εκχυλίσματα με σταθερή ποιότητα. Η παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων με σταθερή ποιότητα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο είναι ο στόχος μας.

 2. MYCOTRITION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή μας βασίζεται σε εμπειρία 40 ετών στον τομέα της καλλιέργειας και της επεξεργασίας μανιταριών ιατρικής χρήσης. Η κατευθυντήριες γραμμές μας είναι: •Άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας•Διαφανής και εξασφαλισμένη δυνατότητα παρακολούθησης από την καλλιέργεια έως την παράδοση•Διαρκείς έλεγχοι από διαπιστευμένα γερμανικά εργαστήρια•Επεξεργασία στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία και στην Αυστρία•Προσωπική εξυπηρέτηση πελατών. Με κάθε παράδοση σάς παρέχονται λεπτομερείς αναλύσεις και πιστοποιητικά που βεβαιώνουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία τη δυνατότητα κυκλοφορίας από την άποψη της ποιότητας τροφίμων και/ή της βιολογικής πιστοποίησης. Έλεγχος ποιότητας και αναλύσεις σε ανώτατο επίπεδο. Ο έλεγχος εισόδου προϊόντων και η διασφάλιση της ποιότητας της εταιρείας μας διεξάγονται στη Γερμανία με βάση την πιστοποίηση και την επαλήθευση ΓΤΟ-SOP. Η πρώτη ύλη ελέγχεται για βαριά μέταλλα, ζιζανιοκτόνα και μικροβιολογικά, καθώς και για ραδιενέργεια και πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, συνολικά για περισσότερες από 250 παραμέτρους.

 3. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH ιδρύθηκε ήδη το 1949 και δραστηριοποιείται με βάση την αξιόπιστη, χανσεατική εμπορική παράδοση ως εισαγωγικός και εμπορικός οίκος. Εκτός αυτού, κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχουμε αποκτήσει υψηλού βαθμού εξειδίκευση στον τομέα των εισαγωγών προϊόντων κοκοφοίνικα, μελιού σε σκόνη και βιοϊνουλίνης. Εκτός από το ευρύ φάσμα βασικών πρώτων υλών κοκοφοίνικα διαθέτουμε με έξι διαφορετικές ποιότητες σκόνης γάλακτος καρύδας/σκόνης καρύδας την μεγαλύτερη δυνατή επιλογή μεταξύ όλων των εισαγωγικών οίκων της Ευρώπης. Εκτός από τις συνήθεις βασικές και υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος παραλλαγές είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας χορτοφαγικές και βιολογικές-χορτοφαγικές ποιότητες γάλακτος καρύδας. Το αυτό ισχύει για τον τομέα του μελιού, όπου δραστηριοποιούμαστε επίσης εδώ και πολλές δεκαετίες με το μέλι σε σκόνη, αλλά και το βιολογικό μέλι σε σκόνη. Αυτές οι ειδικές πρώτες ύλες έχουν συμπληρωθεί κατά το προηγούμενα έτη με στιγμιαία σκόνη πιπερόριζας, βιοϊνουλίνη, βιολογική ζάχαρη αγαύης και βιολογικό σιρόπι/συμπυκνωμένο χυμό αγαύης.

 4. BIOTARIS BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Biotaris, μια ολλανδική εταιρεία, είναι ηγετική ευρωπαϊκή εταιρεία εξαγωγής πρωτογάλακτος βοοειδής και πρόβειας προέλευσης, καθώς και μιας ποικιλόμορφης γκάμας γαλακτοκομικών προϊόντων. Για πάνω από δώδεκα χρόνια, εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας ανώτερης ποιότητας σε παγκόσμια κλίμακα, ενισχύοντας την φήμη της Ολλανδίας όσον αφορά την γαλακτοκομική γεωργία. Οι αγρότες μας συνδυάζουν την παραδοσιακή φροντίδα με προηγμένη διαχείριση αγροκτημάτων, εξασφαλίζοντας την υγεία και ικανοποίηση των ζώων μέσα από πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας. Αυστηροί κανόνες εφαρμόζονται για την χρήση ορμονών και αντιβιωτικών, εξασφαλίζοντας πως τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας παραμένουν αγνά και χωρίς βλαβερά υπολείμματα. Η εκτενής μας εμπειρία μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των πελατών μας σε διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων τα εργοστάσια τροφίμων, τα συμπληρώματα υγείας, την αθλητική διατροφή, βρεφικά είδη διατροφής και καλλυντικά. Η Biotaris προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ικανότητα βοήθειας στην ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων μέσα από την υπηρεσία μας λευκού σήματος.

 5. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

 1. MN Própolis

  Βραζιλία

  Verified by europages badge

  Η MN Propolis είναι ο κορυφαίος παραγωγός και εξαγωγέας αποκλειστικής πράσινης πρόπολης που παράγεται στην πολιτεία Minas Gerais της Βραζιλίας. Ειδικευόμαστε στην πράσινη πρόπολη εφαρμόζοντας βιώσιμες διαδικασίες για περισσότερα από 30 χρόνια. Η ζήτηση της πρόπολης έχει αυξηθεί λόγω των μελετών για το κύριο συστατικό της, της αρτεπιλλίνης C. Παράγουμε διάφορους τύπους πρόπολης και το προϊόν που διατίθεται σε μεγαλύτερες ποσότητες είναι το λυοφιλιωμένο εκχύλισμα, μια υδατοδιαλυτή σκόνη που απλουστεύει το χειρισμό της πρόπολης κατά τη διαδικασία παραγωγής. Η ακατέργαστη πρόπολη που χρησιμοποιούμε διαθέτει τα μέγιστα επίπεδα των βιολογικά δραστικών ενώσεων και η τελική σκόνη όχι μόνο διατηρεί αυτά τα επίπεδα, αλλά και τις οργανοληπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την πράσινη πρόπολη, ενώ τα προϊόντα μας τυποποιούνται και ελέγχονται με βάση την περιεκτικότητα στην αρτεπιλλίνη C, στα φλαβονοειδή και στις φαινολικές ενώσεις. Οι πελάτες μας αγοράζουν αυτό το προϊόν για να παράγουν κάψουλες, υπερτροφές, υπερποτά, καραμέλες και προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Η MN Propolis διακρίνεται μεταξύ των μεγαλύτερων παραγωγών πρόπολης εξάγοντας μοναδικά και τυποποιημένα προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

 2. FUCHS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FUCHS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Dissen, Γερμανία.

 1. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Φυτά και λιπάσματα, Εκχυλίσματα τροφίμων, Λιπάσματα φυσικά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Συμβουλές σε γεωργικά θέματα, βιολογικη γεωργια, αγροδιατροφικά, και οργανικό και βιολογικό λίπασμα. Έχει έδρα σε Sant Pere De Ribes, Ισπανία.

 2. PHARMAHEMP D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η Pharma Hemp d.o.o. είναι μια κορυφαία εταιρεία που ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων CBD και κάνναβης ανώτερης κατηγορίας με έδρα τη Σλοβενία. Με απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα και στην καινοτομία έχουμε εδραιωθεί ως έμπιστος συνεργάτης στον κλάδο σε περισσότερες από 65 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το δικό μας εργαστήριο, εκτός του ότι λειτουργεί ως εσωτερικό σύστημα ελέγχου ποιότητας, διεξάγει επίσης ποσοτικούς προσδιορισμούς κανναβιδοειδών για καλλιεργητές κάνναβης, παραγωγούς τελικών προϊόντων και τελικούς χρήστες. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την παραγωγή και τη διάθεση υψηλής ποιότητας ελαίων CBD, εκχυλισμάτων και διαφόρων προϊόντων ευεξίας. Επιπλέον διαθέτουμε ιδιωτική και λευκή ετικέτα για προϊόντα CBD, προσαρμοσμένες συνθέσεις CBD, υποστήριξη για επιλογές συσκευασίας, υπηρεσίες σχεδίασης, υποστήριξη για τη συμμόρφωση με την εθνική νομοθεσία, πιστοποίηση των προϊόντων σας (φυσικά/φυσικά βιολογικά, vegan, Kosher κλπ.), εκχύλιση φυτικών υλικών, ολοκληρωμένη δυνατότητα παρακολούθησης προέλευσης και διασφάλιση ποιότητας όλων των προϊόντων που διαθέτουμε (μπορούμε να σάς παράσχουμε χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις του προϊόντος σας). Επίσης διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία πρώτων υλών από κάνναβη και ένα ευρύ φάσμα ελαίων CBD και άλλων προϊόντων χύδην που διατίθενται σε διάφορες μορφές. Με βάση την εκτενή γνώση των ωφελειών των κανναβιδοειδών για την υγεία, ένα υπόβαθρο στους κλάδους των καλλυντικών και των τροφίμων και τεχνογνωσία στις τεχνολογικές διαδικασίες, είμαστε υπερήφανοι για τις καινοτομικές λύσεις CBD που παρέχουμε, οι οποίες συμβάλλουν στην πιο υγιεινή καθημερινή ζωή όλων.

 3. TRENKER

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία παρασκευής φαρμάκων Trenker, μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1933 από τον Rodolphe Henri Trenker, παράγει και διανέμει φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραγωγής. Προτεραιότητά μας είναι ο κλάδος της υγείας και οι ασθενείς και δεσμευόμαστε καθημερινά να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας όλων. Είμαστε παρόντες σε κάθε στάδιο παραγωγής. Από τον αρχικό σχεδιασμό έως τη συσκευασία του τελικού προϊόντος, συγκεντρώνουμε όλα τα στάδια παρασκευής των προϊόντων μας στο νέο μας εργοστάσιο στην πόλη Nivelles. Σήμερα, με παρουσία σε περίπου δεκαπέντε χώρες, το όραμα της εταιρείας παρασκευής φαρμάκων Trenker είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο της διαρκούς ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων. Η Trenker αναζητά διαρκώς νέους συνεργάτες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. ACANTHIS LABORATOIRE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

 5. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Το Instituto Fitológico είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1971, με έδρα την Βαρκελώνη, η οποία κατασκευάζει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια προϊόντα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτών, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, αρώματα και γεύσεις για τις βιομηχανίες των φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων, ζωικών τροφίμων, κτηνιατρικής και γεωργίας. Εργαζόμαστε με φυσικές και βιο-οικολογικές διαδικασίες με περισσότερα από 300 φυτά και πολλά φινιρίσματα ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

 6. L'ÉTUVERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 7. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκχυλίσματα τροφίμων, Αθλητική διατροφή, φυσικα προϊοντα, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Έλαια φυτικά, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 8. O'VÉTAL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία O'VÉTAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλωπιστικα προϊοντα, καλλυντικα ελαια, πρωτες υλες για τη φαρμακοβιομηχανια, και φυτικα ελαια για χρηση σε καλλυντικα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 1. EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA)

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτικα εκχυλισματα. Έχει έδρα σε La Linea De La Concepcion, Ισπανία.

 2. PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PEOPLE PLANTS & PROJECTS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτικα εκχυλισματα, εκχύλισμα τζίνσενγκ, κουρκουμινη, αμυλο ρυζιου, αλευρι αμυγδαλου, λουπινα, Πρωτεΐνη αρακά, αλευρι απο φυκια, και σογιαλευρο. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

 3. SMART CLAUPACK SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SMART CLAUPACK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, Μπαχαρικά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Παξιμάδια, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Targoviste, Ρουμανία.

 4. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων, Προϊόντα ομορφιάς, Χυμοί φρούτων, φυτικα εκχυλισματα, συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων, ζωικες τροφες, Προϊόντα ομορφιάς, και βιολογικοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Zossen, Γερμανία.

 5. HOLDERHOF PRODUKTE AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOLDERHOF PRODUKTE AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Niederwil, Ελβετία.

 6. CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Mattsee, Αυστρία.

 7. HAWLIK BIOIMPORT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAWLIK BIOIMPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρωτεΐνη αρακά, ιβισκος, και κουρκουμινη. Έχει έδρα σε Langweid Am Lech, Γερμανία.

 8. VIVATIS PHARMA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVATIS PHARMA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 9. CHEM2MARKET GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHEM2MARKET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτικα εκχυλισματα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 10. P.POWDER

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία P.POWDER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σούπες, πουδρα, ζωμοι σε σκονη, Σούπες, και αφυδατωμενα τροφιμα. Έχει έδρα σε Sentheim, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εκχυλίσματα τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

406 Επιχειρήσεις