• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εκχυλίσματα τροφίμων

Αποτελέσματα για

Εκχυλίσματα τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PHARMA HERBS

  Κροατία

  Η PharmaHerbs είναι μια εταιρεία με έδρα στην παραδοσιακή περιοχή της Ευρώπης καλλιέργειας κάνναβης. Ξεκινήσαμε την δραστηριότητα με την κάνναβη το 2019. Το 2020, ξεκινήσαμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε στην γερμανική αγορά. Το 2021 ξεκινήσαμε να παράγουμε τα δικά μας προϊόντα. Κύριο μας μέλημα είναι να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους προσφέροντας τους τα καλύτερα προϊόντα, ωφέλιμα για την υγεία τους. B2B: Η εταιρεία μας θα παρέχει βιομάζα κάνναβης με την υψηλότερη ποιότητα και πλήρης ιχνηλασιμότητα. Προσφέρουμε επίσης άνθη κάνναβης (βλαστοί) σε χύμα μορφή. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα CBD στην βιομάζα μας που προσφέρει αποτελεσματική εξαγωγή για τους πελάτες μας. Μπορούμε να παρέχουμε οποιαδήποτε ποσότητα χρειαστεί! Με τον μεγάλο μας εταίρο στην Γερμανία, είμαστε σε θέση να παρέχουμε επίσης τις εξής υπηρεσίες: σύνθεση, εξαγωγή, ξήρανση, πολτοποίηση, διαμόρφωση παστίλιας. B2C: Προσφέρουμε όλα τα είδη προϊόντων CBD: σταγόνες, περιποίηση δέρματος, στοματική περιποίηση και ενεργές κρέμες. Εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε τον χαρτοφύλακα μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα βέλτιστης ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 2. ANKLAM EXTRAKT GMBH

  Γερμανία

  Η Anklam Extrakt GmbH παράγει και πωλεί υψηλής ποιότητας φυτικά εκχυλίσματα για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Εκτός από τα εξαιρετικά μας εκχυλίσματα, σας προσφέρουμε επίσης τα μοναδικά επώνυμα συστατικά μας Delphinol ® και MaquiBright ®. Ως ανερχόμενη επιχείρηση, αισθανόμαστε ότι δεσμευόμαστε όσον αφορά τόσο την πρόοδο, όσο και τη βιωσιμότητα. Από τη μία πλευρά, βασιζόμαστε σε υπερσύγχρονες διαδικασίες και εγκαταστάσεις παραγωγής και, αφετέρου, σε διαχρονικές αξίες όπως η ειλικρίνεια, η δικαιοσύνη, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία έμπειρων εργαζομένων της UNLIMITED EXTRACT SOLUTIONS. MADE IN GERMANY.

 3. JEAN GAZIGNAIRE S.A.S.

  Γαλλία

  Η Εταιρεία GAZIGNAIRE κατασκευάζει από το 1865 αρωματικά συμπυκνωμένα εκχυλίσματα και φυσικά ή βιολογικά αρώματα με ειδικότητα στην παραγωγή εκχυλισμάτων βανίλιας, κακάο, καφέ και κουκιά tonka. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο για τους πελάτες μας στην βιομηχανία τροφίμων, αρωμάτων, καλλυντικών ή ακόμα και σε διανομείς συστατικών, από 5 κιλά ως μερικούς τόνους.

 4. SÉLECTARÔME

  Γαλλία

  Η SELECTAROME εξειδικεύεται στην κατασκευή χρωστικών ουσιών για τρόφιμα εδώ και 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα φυσικών αρωματικών ουσιών για τρόφιμα σε υγρή μορφή ή σε σκόνη, χρωστικές ουσίες τροφίμων, αρτυματικές ουσίες για ηλεκτρονικά υγρά καθώς και πρόσθετες ουσίες και ουσίες υφής. Εφοδιάζουμε διανομείς για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, παρασκευαστές παγωτών, κέτερινγκ, εστιάτορες ή παρασκευαστές που μας εμπιστεύθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Με συνεχή πρόκληση για μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, έχουμε επεκτείνει τη σειρά προϊόντων μας να ανταποκριθούμε σε μια μεταβαλλόμενη αγορά. Χάρη στην ιδανική μας θέση στην πόλη Γκρας, τα αρωματικά φυτά επωφελούνται από το ευνοϊκό κλίμα της Προβηγκίας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους των παραγωγικών διαδικασιών ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις ποιότητας του επαγγέλματος μας. Η ομάδα μας προσφέρει την τεχνογνωσία της για να ικανοποιήσει το συντομότερο δυνατόν τις απαιτήσεις σας.

 5. PHYTONEERING EXTRACT SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η Phytoneering Extract Solutions GmbH επεξεργάζεται αποκλειστικά φυτικά εκχυλίσματα. Σχεδιάζουμε για τους πελάτες μας που προέρχονται από πολύ διαφορετικές βιομηχανίες, ειδικά εκχυλίσματα που είναι κατάλληλα για τις διάφορες εφαρμογές. Τηρούμε την καθοδηγήτρια γραμμή της μητρικής εταιρείας Bionorica. Συλλέγουμε το καλύτερο που υπάρχει στα φυτά. Από αυτόν τον συνδυασμό προκύπτουν τα πολύτιμα μας εκχυλίσματα με σταθερή ποιότητα. Η παραγωγή φυτικών εκχυλισμάτων με σταθερή ποιότητα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο είναι ο στόχος μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FISMER LECITHIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Fismer Lecithin χαίρει μεγάλης αναγνώρισης σε εξειδικευμένους κλάδους και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην τεράστια εξειδικευμένη γνώση των συνεργατών μας. Το πάθος για την πολυδιάστατη και αποτελεσματική λεκιθίνη είναι εμφανές στην Fismer Lecithin. Αυτό διαπιστώνουν επίσης οι πελάτες μας που εκτιμούν ότι εμείς δίδουμε έμφαση στην προσωπική παροχή συμβουλών και είμαστε σε θέση να διαθέτουμε σε ελάχιστο διάστημα το σωστό προϊόν σε άριστη ποιότητα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε λεκιθίνες για τους κλάδους των τροφίμων, των ζωοτροφών, των φαρμάκων και των καλλυντικών, καθώς και για τεχνικές εφαρμογές. Στο πλαίσιο αυτό πληρούνται επίσης οι πλέον αυστηρές απαιτήσεις. Είτε πρόκειται για χορτοφαγικά ή βιολογικά προϊόντα, χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς ΓΤΟ, halal ή kosher – η Fismer διαθέτει πιστοποιημένα προϊόντα που παράγονται με αειφόρες διαδικασίες και με δυνατότητα απόλυτης παρακολούθησης της προέλευσης. Και βέβαια στη μορφή που χρειάζεστε για τη δική σας εφαρμογή: υγρά, σε μορφή σκόνης, ψεκαζόμενα, υδρολυμένα ή σε κάθε άλλη επιθυμητή μορφή.

 2. JRK COMMODITIES

  Γαλλία

  Η JRK commodities είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην εισαγωγή μπαχαρικών από την Μαδαγασκάρη εδώ και τρεις γενιές. Σήμερα, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εξαγωγή και διανομή βανίλιας με πιστοποίηση ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ και από δίκαιο εμπόριο. Οι ενέργειες της κινούνται με στόχο να διευκολύνει την διανομή των εποχιακών της μπαχαρικών όλο το χρόνο προκειμένου να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της. Η JRK commodities φροντίζει πάντα να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Η ικανοποίηση σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και για αυτόν τον λόγο η εταιρεία δεσμεύεται να αντικαταστήσει την παραγγελία σας μέχρι την πλήρης σας ικανοποίηση. Μεταξύ των προϊόντων μας, διαθέτουμε: -Μαύρη βανίλια / 15 ως 20 εκατ., -Κόκκινη βανίλια/ 13 ως 18 εκατ., - Κόκκοι χύμα, -Βανίλια σε σκόνη.

 3. TRENKER

  Βέλγιο

  Η εταιρεία παρασκευής φαρμάκων Trenker, μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1933 από τον Rodolphe Henri Trenker, παράγει και διανέμει φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραγωγής. Προτεραιότητά μας είναι ο κλάδος της υγείας και οι ασθενείς και δεσμευόμαστε καθημερινά να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας όλων. Είμαστε παρόντες σε κάθε στάδιο παραγωγής. Από τον αρχικό σχεδιασμό έως τη συσκευασία του τελικού προϊόντος, συγκεντρώνουμε όλα τα στάδια παρασκευής των προϊόντων μας στο νέο μας εργοστάσιο στην πόλη Nivelles. Σήμερα, με παρουσία σε περίπου δεκαπέντε χώρες, το όραμα της εταιρείας παρασκευής φαρμάκων Trenker είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο της διαρκούς ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων. Η Trenker αναζητά διαρκώς νέους συνεργάτες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. ACANTHIS LABORATOIRE

  Γαλλία

  Εργαστήριο παρασκευής εξειδικευμένο σε ότι αφορά τα εκχυλίσματα φρέσκων βιολογικών φυτών γαλλικής χλωρίδας, το εργαστήριο Acanthis προσφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στις επιχειρήσεις για να αναπτύξουν, στα μέτρα τους, την γκάμα των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και διαιτητικών προϊόντων ή φυτικά εκχυλίσματα για λογαριασμό τρίτων. Διαμορφωτής του φυτικού περιβάλλοντος, το εργαστήριο Acanthis ελέγχει όλη την αλυσίδα ανάπτυξης ενός προϊόντος: από την εύρεση των πρώτων υλών, βιολογικής ή φυσικής προέλευσης και τοπικής παραγωγής κατά προτίμηση, μέχρι την παρασκευή και συσκευασία του τελικού προϊόντος στα μέτρα του πελάτη στους χώρους μας, στην καρδιά των ορεινών Άλπεων. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης σας συνοδεύει στην σύνθεση, στα μέτρα σας, του προϊόντος, στην αναζήτηση των ενεργών φυτικών συστατικών και σας παρέχει συμβουλές όσον αφορά την τεχνική και νομοθετική πλευρά. Ο χώρος μας διαθέτει πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001 v 2015, παρασκευάζουμε τηρώντας τις αρχές της HACCP και τα πρότυπα BPF για καλλυντικά και φάρμακα.

 5. MYCOTRITION GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας βασίζεται σε εμπειρία 40 ετών στον τομέα της καλλιέργειας και της επεξεργασίας μανιταριών ιατρικής χρήσης. Η κατευθυντήριες γραμμές μας είναι: •Άριστη ποιότητα των πρώτων υλών μας•Διαφανής και εξασφαλισμένη δυνατότητα παρακολούθησης από την καλλιέργεια έως την παράδοση•Διαρκείς έλεγχοι από διαπιστευμένα γερμανικά εργαστήρια•Επεξεργασία στις δικές μας εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία και στην Αυστρία•Προσωπική εξυπηρέτηση πελατών. Με κάθε παράδοση σάς παρέχονται λεπτομερείς αναλύσεις και πιστοποιητικά που βεβαιώνουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία τη δυνατότητα κυκλοφορίας από την άποψη της ποιότητας τροφίμων και/ή της βιολογικής πιστοποίησης. Έλεγχος ποιότητας και αναλύσεις σε ανώτατο επίπεδο. Ο έλεγχος εισόδου προϊόντων και η διασφάλιση της ποιότητας της εταιρείας μας διεξάγονται στη Γερμανία με βάση την πιστοποίηση και την επαλήθευση ΓΤΟ-SOP. Η πρώτη ύλη ελέγχεται για βαριά μέταλλα, ζιζανιοκτόνα και μικροβιολογικά, καθώς και για ραδιενέργεια και πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, συνολικά για περισσότερες από 250 παραμέτρους.

 1. HAFEN-MÜHLEN-WERKE GMBH

  Γερμανία

  Η HAFEN-MÜHLEN-WERKE GmbH ιδρύθηκε ήδη το 1949 και δραστηριοποιείται με βάση την αξιόπιστη, χανσεατική εμπορική παράδοση ως εισαγωγικός και εμπορικός οίκος. Εκτός αυτού, κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχουμε αποκτήσει υψηλού βαθμού εξειδίκευση στον τομέα των εισαγωγών προϊόντων κοκοφοίνικα, μελιού σε σκόνη και βιοϊνουλίνης. Εκτός από το ευρύ φάσμα βασικών πρώτων υλών κοκοφοίνικα διαθέτουμε με έξι διαφορετικές ποιότητες σκόνης γάλακτος καρύδας/σκόνης καρύδας την μεγαλύτερη δυνατή επιλογή μεταξύ όλων των εισαγωγικών οίκων της Ευρώπης. Εκτός από τις συνήθεις βασικές και υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος παραλλαγές είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας χορτοφαγικές και βιολογικές-χορτοφαγικές ποιότητες γάλακτος καρύδας. Το αυτό ισχύει για τον τομέα του μελιού, όπου δραστηριοποιούμαστε επίσης εδώ και πολλές δεκαετίες με το μέλι σε σκόνη, αλλά και το βιολογικό μέλι σε σκόνη. Αυτές οι ειδικές πρώτες ύλες έχουν συμπληρωθεί κατά το προηγούμενα έτη με στιγμιαία σκόνη πιπερόριζας, βιοϊνουλίνη, βιολογική ζάχαρη αγαύης και βιολογικό σιρόπι/συμπυκνωμένο χυμό αγαύης.

 2. INSTITUTO FITOLOGICO S.L.

  Ισπανία

  Το Instituto Fitológico είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1971, με έδρα την Βαρκελώνη, η οποία κατασκευάζει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια προϊόντα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτών, αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα, αρώματα και γεύσεις για τις βιομηχανίες των φαρμάκων, καλλυντικών, τροφίμων, ζωικών τροφίμων, κτηνιατρικής και γεωργίας. Εργαζόμαστε με φυσικές και βιο-οικολογικές διαδικασίες με περισσότερα από 300 φυτά και πολλά φινιρίσματα ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

 1. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Τουρκία

 2. SMART CLAUPACK SRL

  Ρουμανία

 3. O'VÉTAL

  Βέλγιο

 4. EXTRACTOS VEGETALES S.A. (EVESA)

  Ισπανία

 5. BIO-NUTRILAB

  Βέλγιο

 6. BELLAVIE SPRL

  Βέλγιο

 7. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 8. HOLDERHOF PRODUKTE AG

  Ελβετία

 1. CAPSUMED PHARM GMBH HANDEL UND LOGISTIK

  Αυστρία

 2. VIVATIS PHARMA GMBH

  Γερμανία

 3. HAWLIK BIOIMPORT GMBH

  Γερμανία

 4. SICILIA TENTAZIONI

  Ιταλία

 5. AURIMEX AG

  Ελβετία

 6. SIGNATURE PRODUCTS GMBH

  Γερμανία

  Η Signature Products είναι μια νέα, δυναμική ομάδα με γραφεία στο Αμβούργο, στο Pforzheim και στο Βερολίνο. Είμαστε Made in Germany. Ως η μοναδική επιχείρηση του κλάδου επικεντρωνόμαστε στο σύνολο της αλυσίδας πρόσθετης αξίας από την εμπορία πρώτης ύλης κανναβιού, την εκχύλιση, την απόσταξη και την πλήρωση και παρέχουμε ψηφιακές λύσεις και τα δικά μας καταναλωτικά προϊόντα. Όραμά μας είναι να βελτιώσουμε με προϊόντα κανναβιού τη ζωή των ανθρώπων με φυσικό τρόπο, να καταστήσουμε δυνατή τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη και την πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα κανναβιού φέρνοντας έτσι την επανάσταση στην αγορά υγείας. Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να είμαστε πάντοτε διαχρονικοί. Για το λόγο αυτό έχουμε συνάψει διάφορες συνεργασίες ώστε να παράγουμε κατά το δυνατόν ελάχιστα απορρίμματα. Οι υπηρεσίες μας σε επισκόπηση: - εμπορία πρώτης ύλης κανναβιού - Εκχύλιση & απόσταξη κανναβιού - Πλήρωση προϊόντων White-Label - Έλαια BUDDY CBD - Εργαστηριακές αναλύσεις - Αναλύσεις αγοράς - Κατανάλωση κανναβιού - Bulk Ware- Private Label CBD / καννάβι

 7. NUTRA INGREDIENTS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ/ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΕ ΧΟΝΔΡΙΚΗ Επίσημος έμπορος/ εισαγωγέας σε ΕΕ και ΗΒ οργανικών προϊόντων με δραστηριότητα σε 30 χώρες και με πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015 και ISO 22000: 2018. Είμαστε επίσης μέλος του ομίλου Custom Healthcare Group, μια μακροχρόνια οικογενειακή επιχείρηση. Ως μέλος του Custom Healthcare Group, η Nutra Ingredients είναι σε θέση να βασίζεται στις παγκόσμιες του συνδέσμους και αγοραστική δύναμη προσφέροντας περισσότερες οικονομίες στους πελάτες μας. Δραστηριοποιούμαστε τηρώντας τις επαγγελματικές και ηθικές αξίες. Για εμάς, σημασία έχει να… Λειτουργούμε σύμφωνα με το εργασιακό μας πλαίσιο εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Τηρούμε τις αρχές της ποιοτικής μας πολιτικής. Τα δύο αυτά έγγραφα είναι στην διάθεση σας κατόπιν αίτησης. Το Παγκόσμιο μας τμήμα εξυπηρέτησης ανταποκρίνεται άμεσα, με προσοχή και ολοκληρωμένη προσέγγιση. Διαθέτουμε άμεση πρόσβαση στις αγορές της ΕΕ, Βόρειας Αμερικής, Ινδίας, Κίνας, Νότιας Αμερικής.

 8. SENSIENT TECHNOLOGIES EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η Sensient Food Colors Europe ανήκει στην Sensient Technologies Corporation, έναν παγκοσμίως κορυφαίο παραγωγό χρωστικών τροφίμων, αρωμάτων και εκχυλισμάτων. Μ εμπειρία δεκαετιών, η Sensient είναι εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της παραγωγής χρωστικών τροφίμων και φυσικών χρωστικών για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Εμπνεόμενοι από την επίδραση που έχουν τα οπτικά ελκυστικά προϊόντα σε εμάς και με πάθος για το χρώμα, συνδυάζουμε τις επιστημονικές γνώσεις με υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής για την κατάρτιση μοναδικών, δημιουργικών και υψηλής απόδοσης λύσεων χρωστικών. Ο διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση που συνεργάζεται με παγκοσμίως κορυφαίες εταιρείες τροφίμων και ποτών, η Sensient παρέχει πολυδιάστατες προοπτικές για ανώτατες απαιτήσεις. Προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες της αγοράς σάς παρέχουμε λύσεις χρωστικών που θέτουν διεθνή πρότυπα όσον αφορά στη σταθερότητα, στην ποιότητα και στην ελκυστικότητα. Sensient – Unleashing the Power of Nature’s True Colors

 9. MARTIN MUNDO OHG

  Γερμανία

  Εργοστάσιο που ειδικεύεται στην καραμέλα, τα σιρόπια και τα αποστάγματα από το 1916 - και στον τομέα Bio: Αρωματικά πρόσθετα και εκχυλίσματα για ζεστό κρασί. Τα προϊόντα μας: Αποστάγματα για αλκοολούχα ποτά, καραμέλα, βάσεις ποτών, αρώματα για τη βιομηχανία ποτών, γεύσεις, αρώματα ζαχαροπλαστικής, φυτικά λικέρ, λικέρ, οινοπνευματώδη ποτά, οργανικά προϊόντα

 10. LTD. LIGAZA

  Ρωσία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εκχυλίσματα τροφίμων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

400 επιχειρήσεις