• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημικά προϊόντα

Αποτελέσματα για

Χημικά προϊόντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ABCR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    abcr. Gute Chemie. Το δικό μας σέρβις κάνει τη διαφορά. Η abcr είναι ο δικός σας προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τη διάθεση, την παραγωγή, καθώς και την έρευνα και την ανάπτυξη οργανικών, ανόργανων και μεταλλικών οργανικών ειδικών χημικών προϊόντων – άνω των 260.000 προϊόντα στον κατάλογο Online & στο ηλεκτρονικό κατάστημα - απλώς επιλέγετε και παραγγέλνετε. Χρειάζεστε σύνθεση; ? Κανένα πρόβλημα. Η δική μας ομάδα Ε&Α συνθέτει κατά παραγγελία – με εξειδικευμένο και μοναδικό τρόπο. abcr labs – ειδικά χημικά προϊόντα δικής μας παραγωγής. Στην abcr labs εμπιστεύεστε την ποιότητα ειδικών χημικών προϊόντων δικής μας παραγωγής που παράγουμε στην Ευρώπη για τη διεθνή αγορά. Σε εγκαταστάσεις παραγωγής 6.000 τετραγωνικών μέτρων, μια διεθνής ομάδα πεπειραμένων χημικών παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης συνθέσεων, ανάπτυξης παραγωγής και αναβάθμισης έως την καταλληλότητα παραγωγής σε μεγάλες ποσότητες. Για την παραγωγή από το κιλό έως τον τόνο είναι στη διάθεσή σας εργαστήρια και εγκαταστάσεις με αντιδραστήρες σε διάφορα μεγέθη.

  2. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  3. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. GÜNAYLINE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNAYLINE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υαλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία κεραμικών, Ορυκτά, χημικά προϊόντα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία κεραμικών, και Ορυκτά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. KERONA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τις κορυφαίες τεχνολογίες μας έχουν λάβει ήδη πολλές διακρίσεις, όπως, π.χ., το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ή τη βραβείο περιβαλλοντικής τεχνολογίας του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Καινοτομικά, αλλά εύχρηστα προϊόντα με υψηλής αξία χρήσης – Smart Chemicals – είναι το εμπορικό μας σήμα. Στο συνεργείο, στο εξειδικευμένο κατάστημα ή στη βιομηχανία: με τα χημικά προϊόντα ιδιωτικού σήματος της KERONA αποκτάτε προϊόντα με πολλαπλές διακρίσεις στον τομέα των τεχνικών αερολυμάτων. Η κατασκευαστική εξειδίκευση και η μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των τεχνικών και του συνεργείου μας διακρίνουν. Είμαστε στο πλευρό της αγοράς και των χρηστών. Μιλάμε τη δική σας γλώσσα. Στο δικό μας εργαστήριο ανάπτυξης εργαζόμαστε με τα προϊόντα του αύριο και διασφαλίζουμε το δικό σας προβάδισμα στην αγορά και την καινοτομία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  2. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  3. AKS COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Η AKS Coatings GmbH είναι κατασκευαστής ειδικών χημικών κατασκευαστικών προϊόντων και έχει εξειδικευτεί στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση συστημάτων επιφανειακής προστασίας με βάση πυριτικά πολυμερή. Η έδρα μας στο Altlußheim της Γερμανίας είναι η βάση της επιχείρησής μας. Εδώ διεξάγονται η έρευνα, η ανάπτυξη και η μικρή παραγωγή. Από εκεί υποστηρίζουμε τις αντιπροσωπείες μας στην Ιρλανδία, στη Φινλανδία, στην Τουρκία, στη Σλοβενία, στην Κίνα, στη Ρωσία και στο Ιράν, καθώς και τους πελάτες μας στη Νότια και στην Ανατολική Ευρώπη. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούνται σε υψηλής καταπόνησης ορυκτές και μεταλλικές επιφάνειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προληπτική προστασία ή ως μέτρο εξυγίανσης. Τα συστήματά μας παρέχουν προστασία έναντι διαβρωτικών μέσων στον οργανικό και στον ανόργανο τομέα και χρησιμοποιούνται για προστασία από βαριά επιβάρυνση και διάβρωση από άλατα. Στο πλαίσιο της έρευνάς μας αναπτύσσουμε νέα, καινοτομικά προϊόντα με βάση τη δική μας τεχνολογία πυριτικών πολυμερών.

  4. WISTEMA GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της από τους Winfried και Helena Friedel το 1990, η WISTEMA GmbH δραστηριοποιείται στην προμήθεια χημικών προϊόντων. Ως συνεχώς αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση αντιπροσωπευόμαστε παγκοσμίως σε δυναμικές αγορές και διαθέτουμε παραρτήματα και αντιπροσωπείες στην Ευρώπη και σε υπερπόντιες χώρες. Οι δραστηριότητές μας επικεντρώνονται σε υψηλής ποιότητας αποστάγματα στον τομέα των διαλυτών, των αλκοολών, των λαδιών και των λιπαρών οξέων. Παράλληλα είμαστε αντιπρόσωποι παραγωγών κορυφαίας ποιότητας, με τους οποίους εξυπηρετούμε αποκλειστικά αγορές τους τομείς LifeScience (μεσάζοντες για φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα Personal Care, οικιακά προϊόντα καθαριότητας), τροφίμων και τεχνικών εφαρμογών. Το παράρτημά μας στο Kerpen εξυπηρετεί την επιχειρηματική μονάδα πολυμερών, κεριών και διάθεσης ελαττωματικών προϊόντων. Ως πιστοποιημένη εξειδικευμένη επιχείρηση διάθεσης αποβλήτων καταρτίζουμε εξατομικευμένα συστήματα ανακύκλωσης και παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη με το τακτικά καταρτιζόμενο ειδικευμένο προσωπικό μας. Η WISTEMA απασχολεί 30 συνεργάτες με ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 50 εκατ. ευρώ.

  5. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  1. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  2. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  1. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  2. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

  3. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  4. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  5. ARNO MARX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARNO MARX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Malterdingen, Γερμανία.

  6. ITEK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITEK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  7. LACKIERHAUS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LACKIERHAUS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  8. MBW GRUPPE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MBW GRUPPE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επινικέλωση, ηλεκτροεπικάλυψη, Επινικέλωση, επιψευδαργυρωση, γυαλιστερη επιχρωμιωση, Σκληρή επιχρωμίωση, τήξη ψευδαργύρου υπό πίεση, και Επεξεργασία επιφάνειας. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  1. LR COATINGS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LR COATINGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντικολλητικα, και αντιδιαβρωτικά. Έχει έδρα σε Neckartailfingen, Γερμανία.

  2. FLEXKON

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLEXKON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Baden-Württemberg-Eppingen, Γερμανία.

  3. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  4. MICROMETAL GMBH

    Γερμανία

    Η MICROMETAL που ιδρύθηκε το 2006, είναι μια σε ποσοστό 100% θυγατρική επιχείρηση της Wickeder Westfahlenstahl. Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποίηση ISO TS 16949 και ISO 14001. Οι δικές μας εγκαταστάσεις συνεχούς παραγωγής μάς παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής μεταλλικών ατέρμονων ταινιών με χημική χάραξη. Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη ύλη εκτυλίγεται από το ρολό και μεταφέρεται μέσω όλων των σταδίων της μεθόδου χημικής χάραξης. Αυτή η μέθοδος χημικής χάραξης Reel-to-Reel χρησιμοποιείται από λίγες μόνο επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η MICROMETAL διαθέτει προϊόντα με δομές που δεν μπορούν να παραχθούν με τις συμβατικές μεθόδους χημικής χάραξης ή άλλες μεθόδους μικροεπεξεργασίας. Χαρακτηριστικά χημικά χαραγμένα εξαρτήματα είναι φίλτρα, σήτες, βελόνες, νυστέρια, λεπίδες, επαφές, σκεδαστές, κωδικοποιητές, τεχνικά ελατήρια, λειτουργικές επιφάνειες. Πλεονεκτήματα: μοναδική ακρίβεια, απουσία τάσεων και γρεζιών, διάφορα μέταλλα & κράματα, ετοιμοπαράδοτο προϊόν, μεμονωμένα σε καρούλια, σε χρήση ή μεμονωμένα, ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη με προστιθέμενη αξία.

  5. CHEMPUR FEINCHEMIKALIEN UND FORSCHUNGSBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHEMPUR FEINCHEMIKALIEN UND FORSCHUNGSBEDARF GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμαρινες σε φυλλα, οργανικα χημικα προϊοντα, και καταλύτες μετάλλων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. RHP ROLAND HERRMANN PULVERBESCHICHTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RHP ROLAND HERRMANN PULVERBESCHICHTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  7. ALBEA METALLOBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBEA METALLOBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  8. PERMA-TRADE WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERMA-TRADE WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  9. JUST PACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUST PACK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Aspach, Γερμανία.

  10. ANGELO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANGELO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χημικά προϊόντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

123 Επιχειρήσεις