• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σχεδιασμος συσκευασιας

Αποτελέσματα για

Σχεδιασμος συσκευασιας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με την Köstlin Prepress Services μπορείτε να υλοποιείτε όλα τα βήματα προκαταρκτικά στάδια της διαδικασίας εκτύπωσης για κάθε επιμέρους στοιχείο συσκευασίας και για κάθε μέθοδο εκτύπωσης με επαγγελματικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό είναι υπεύθυνος στην εταιρεία μας για κάθε έργο ένας και μόνο αρμόδιος επικοινωνίας, ο ποίος αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των εργασιών και σάς ενημερώνει πάντοτε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας. Με εμάς ως κεντρικό σημείο επικοινωνίας, έχετε στο πλευρό σας έναν αποδοτικό συνεργάτη, ο οποίος σάς υποστηρίζει κατά το δημιουργικό στάδιο της σχεδίασης της δικής σας συσκευασίας, φροντίζει για την ειδική αναπαραγωγή κάθε είδους συσκευασίας, συνεννοείται με τους κατασκευαστές και διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής τυπογραφικών πλακών και χιτωνίων φλεξογραφίας. Αποφεύγονται περιττές επικαλύψεις στο στάδιο αυτό, αυξάνεται η αποδοτικότητα και περιορίζεται το κόστος. Επιπλέον θέτουμε στη διάθεσή σας τη δική μας προσαρμοσμένη λύση βάσης δεδομένων, που αντανακλά της δική σας εξατομικευμένη «ροή εργασιών συσκευασίας» με διαχείριση έγκρισης και ως σημείο συγκέντρωσης των τελικών δεδομένων εκτύπωσης.

  2. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  3. TVV TRANSPORT- UND VERSAND- VERPACKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία TVV TRANSPORT- UND VERSAND- VERPACKUNGEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός συσκευασίας, Συσκευασίες επί παραγγελία, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σχεδιασμός συσκευασίας, Συσκευασίες επί παραγγελία, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Königsbronn, Γερμανία.

  4. KONSTANDIN ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONSTANDIN ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός συσκευασίας, και Σχεδιασμός συσκευασίας. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  5. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.