• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων

Αποτελέσματα για

Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROMBACH VERPACKUNGEN INH. HANS-PETER DISCH E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Schonach, Γερμανία.

  2. TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TULLAU PAPPEN KARL KURZ GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Rosengarten, Γερμανία.

  3. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Vaihingen An Der Enz, Γερμανία.

  4. EMIL BÜHLER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMIL BÜHLER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Kippenheim, Γερμανία.

  5. BUCHBINDEREI KOHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCHBINDEREI KOHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PAPIERVERARBEITUNG HANNS JULIUS LICHTENBERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPIERVERARBEITUNG HANNS JULIUS LICHTENBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. BOLI-VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOLI-VERPACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  3. RACA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RACA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  4. MERCA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERCA VERPACKUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. HANS-JOACHIM HEINERICH GMBH HERSTELLUNG VON FLEXO-KLISCHEES

    Γερμανία

  1. INDUSTRIE-VERPACKUNGEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

  2. KRAFT GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRAFT GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  1. KLAUS THOM WELLPAPPE UND PAPIERVERARBEITUNG E.K.

    Γερμανία

  2. KARTOMATIK GESELLSCHAFT FÜR HERSTELLUNG VON KARTONAGEN UND ETUIS MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG & CO. KG.

    Γερμανία

  3. SMURFIT KAPPA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMURFIT KAPPA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  4. GEPAK - W.GERNER G.M.B.H.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEPAK - W.GERNER G.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  5. SEYFERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEYFERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - κατασκευή, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  6. PAPERI UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPERI UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαμακια, και ειδη απο χαρτι και χαρτονι για την βιομηχανια ποτων. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  7. HORNBERGER PAPPENFABRIK E. K. INH. KONRAD KELLER

    Γερμανία

  8. ROBA PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBA PACKAGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Alpirsbach, Γερμανία.

  1. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.

  2. OTOR GMBH

    Γερμανία

  3. DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  4. EGP EMBALAZNO GRAFICNO PODJETJE D.D.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGP EMBALAZNO GRAFICNO PODJETJE D.D., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. MONOWELL GMBH CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MONOWELL GMBH CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Πλαστικές συσκευασίες, Οικιακές συσκευές - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  6. KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Pliezhausen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

26 Επιχειρήσεις