• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτονια συσκευασιας

Αποτελέσματα για

Χαρτονια συσκευασιας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EBRO COLOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBRO COLOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκθετηρια παγκου, ετικετες, Σταντ για προσπέκτους, και χαρτονια συσκευασιας. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. KARTONVEREDLUNG KNAPP GMBH

    Γερμανία

    Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας στον τομέα της συσκευασίας και η τεχνογνωσία στις διεθνείς αγορές ενισχύει την ανταγωνιστικότητά μας και μας παρέχει από το 1970 τη δυνατότητα να υλοποιούμε με επιτυχία λύσεις συσκευασίας. Στείλτε μας τα δείγματά σας. Στο ιδιόκτητο κέντρο σχεδίασης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή της εταιρείας μας αναπτύσσουμε άμεσα προτάσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις για τη σύγχρονη συσκευασία αυτοεξυπηρέτησης. Τα προϊόντα μας: Φινίρισμα χαρτονιού, συσκευασίες μπλίστερ, φιλικό προς το περιβάλλον χαρτόνι μπλίστερ, κουτιά

  3. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  4. MOSCA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mosca GmbH παράγει αποδοτικές μηχανές περίδεσης, ταινίες περίδεσης υψηλής ποιότητας και σύνθετα συστήματα περίδεσης για την ασφάλιση μεταφερόμενων υλικών

  5. CP CUSHION PACK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CP CUSHION PACK GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JOSEF UNREIN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JOSEF UNREIN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Bad Wimpfen, Γερμανία.

  2. ANTALIS VERPACKUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANTALIS VERPACKUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  3. HANS KLORMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS KLORMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  4. HOSTI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOSTI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Pfedelbach, Γερμανία.

  5. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Vaihingen An Der Enz, Γερμανία.

  1. VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERPACKUNGEN ONLINE KAUFEN, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, χαρτοδεσια, κουτια για ενδυματα, ευκαμπτες συσκευασιες απο πολυαιθυλενιο, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  2. KREITER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KREITER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

  1. HERMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές ετικετοποίησης, ετικετες, Μηχανές ετικετοποίησης, αυτοκολλητα υλικα, και Συστήματα επικόλλησης ετικετών. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. FREEYI HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FREEYI HANDELS-GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  3. FRITZ SCHABER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ SCHABER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυματοειδές χαρτόνι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Κυματοειδές χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Oberboihingen, Γερμανία.

  4. RB VERPACKUNGEN UG MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RB VERPACKUNGEN UG MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία, Χάρτινες κούτες, λιθογραφημενες θηκες, κουτια, και Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  5. POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLSTER MARKETING & VERTRIEB HANS-ULRICH POLSTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - κατασκευή, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Χάρτινα είδη, υγιεινής και οικιακής χρήσης, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτόνι - κατασκευή, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Χάρτινα είδη, υγιεινής και οικιακής χρήσης, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  6. PAPER & CLEAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPER & CLEAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Χάρτινα είδη, υγιεινής και οικιακής χρήσης, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Χάρτινα είδη, υγιεινής και οικιακής χρήσης, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  7. KNOP-ETIKETTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KNOP-ETIKETTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Πληροφορική - λογισμικά, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  8. PACKMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACKMA GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. PRINTPROFESS DRUCKBERATUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRINTPROFESS DRUCKBERATUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Ετικέτες ρούχων, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Ετικέτες ρούχων. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  2. WVD SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WVD SERVICES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  3. MAYER-NETWORK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAYER-NETWORK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. NIHAO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIHAO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. FINKBEINER LABELS OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FINKBEINER LABELS OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. CE-PRINT OFFSETDRUCK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CE-PRINT OFFSETDRUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  7. TIMEPACK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIMEPACK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  8. A. M. ETIKETTENDRUCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία A. M. ETIKETTENDRUCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ετικέτες - είδη χαρτικής, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  9. IPE SCHROPP GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία IPE SCHROPP GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Gundelsheim, Γερμανία.

  10. ANTON GLASER INH. MARTIN RUSTIGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTON GLASER INH. MARTIN RUSTIGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτονια συσκευασιας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

354 Επιχειρήσεις