• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες για εργαλεία

Αποτελέσματα για

Χάλυβες για εργαλεία

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GÜNTER ISCHEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

  2. HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για εργαλεία. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. JHWERKZEUG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JHWERKZEUG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αδαμαντοφόρα εργαλεία, Χάλυβες με πρόσμειξη χρωμίου, εργαλεια πεπιεσμενου αερα, δυναμομετρικα κατσαβιδια, Αδαμαντοφόρα εργαλεία, και Χάλυβες με πρόσμειξη χρωμίου. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  4. WEINMANN AACH AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINMANN AACH AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμαρινες αλουμινιου, Στιλπνός χάλυβας, Βαριά μη σιδηρούχα μέταλλα, και Μεταλλικό σύρμα- αντικείμενα. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  5. EDRO SPECIALTY STEELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDRO SPECIALTY STEELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες για εργαλεία, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Χάλυβες για εργαλεία, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KERN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KERN GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραβδοι διατρησης. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  2. SCHWARZWÄLDER METALLHANDEL GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

  3. JULIUS ZIPPERLEN GMBH

    Γερμανία

  4. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  5. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η well Diamantdrahtsägen ανέπτυξε πριν από περισσότερα από 33 χρόνια μια τεχνική πριονίσματος, η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 1.200 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο να επιτύχουν του επιθυμητούς στόχους τους. Τα αδαμαντοφόρα πριόνια σύρματος well εξασφαλίζουν λείες επιφάνειες με αιχμηρές ακμές πρακτικά σε κάθε υλικό. Τι χρησιμοποιούμενο «εργαλείο κοπής» είναι ένα σύρμα ανοξείδωτου χάλυβα με κόκκους διαμαντιού που είναι ενσωματωμένοι στο σύρμα. Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία ενσωμάτωσης διασφαλίζει το μέγιστο βαθμό κοπτικής ικανότητας και τη μακρά διάρκεια ζωής του σύρματος. Το σύρμα τυλίγεται γύρω από ένα τύμπανο εγκαταστημένο σε έναν παλινδρομικό κινητήρα ακριβείας. Ανάλογα με το μέγεθος του πριονιού, το μήκος του σύρματος είναι από 10 έως 40 μέτρα. Η διάμετρός του κυμαίνεται μεταξύ 0, 10 και 0, 70 mm. Όλα τα πριόνια μας αξιοποιούν τη βαρύτητα και/ή βάρη ως μέθοδο για την επίτευξη και τη διατήρηση ομοιόμορφης ταχύτητας προώθησης. Εκτός αυτού, όλα τα πριόνια διαθέτουν σύστημα συνεχούς μεταβλητής ρύθμισης της ταχύτητας για το σύρμα.

  1. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  2. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η NITTO KOHKI Europe GmbH είναι ένας παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής και παραγωγός αντλιών & συμπιεστών, ταχυσυνδέσμων και εργαλείων από την Ιαπωνία. Οι αεροσυμπιεστές, οι αντλίες κενού και οι αντλίες υγρών ενδείκνυνται απόλυτα, π.χ., για αναλύσεις, την ιατρική τεχνολογία και την τεχνολογία μετρήσεων. Οι πατενταρισμένοι συμπιεστές αερισμού της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων μικρής κλίμακας και εγκαταστάσεις βιοαερίου. Οι ταχυσύνδεσμοι μέσης, χαμηλής και υψηλής πίεσης, καθώς και οι πολλαπλοί σύνδεσμοι της εταιρείας μας (χειροκίνητοι & αυτόματοι) καλύπτουν όλες σχεδόν τις πιθανές εφαρμογές: π.χ., συστήματα καθαρού θαλάμου, δοκιμές στεγανότητας συστημάτων ψύξης και κλιματισμού, υδραυλικά συστήματα και συστήματα πεπιεσμένου αέρα. Μεταφέρουν λάδι, νερό, αέρα και αέρια. Επιπλέον διαθέτουμε εργαλεία πεπιεσμένου αέρα για θαλάσσιες εφαρμογές και τη βιομηχανία επεξεργασίας χάλυβα, όπως, π.χ., βελονοφόρα μηχανήματα αποσκωρίωσης πεπιεσμένου αέρα, λειαντήρες κυλινδρικού ρεκτιφιέ, γωνιακούς λειαντήρες, λειαντήρες επιφανειών, φρέζες ακμών, έκκεντρους λειαντήρες, φορητές καροτέζες κλπ.

  1. HPTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HPTec GmbH είναι μια διεθνώς προσανατολισμένη μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος από σκληρό μέταλλο. Αποκομίζετε οφέλη από την εμπειρία δεκαετιών της εταιρείας μας στον τομέα της μικροσκοπικής αφαίρεσης υλικού και από την υποστήριξη των τεχνικών εφαρμογών μας. Τα δικά μας εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), αλουμινίου, κεραμικών υλικών, CFK/GFK, χαλκού, γραφίτη, χάλυβα (CrCo), ζιρκονίου και πλαστικών.

  2. BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUN-LÖTFOLIEN GMBH είναι ένας πάροχος υπηρεσιών και δραστηριοποιείται στον τομέα των καλουπιών χάλυβα και μετάλλων. Επίσης δραστηριοποιείται στους τομείς των αισθητήρων μέτρησης, σιλλιπασμάτων, εμβόλων κοπής, εργασιών συγκόλλησης, αφαίρεσης υλικού σε μικρές σειρές για την κατασκευή εργαλείων, μεμβρανών συγκόλλησης, μέσων συγκόλλησης και μέσων συγκόλλησης σκληρών μετάλλων. Η έδρα της βρίσκεται στο Nellingen της Γερμανίας.

  3. UDO SANTO

    Γερμανία

    Η εταιρεία UDO SANTO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. HANS SCHIFFER SÖHNE OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS SCHIFFER SÖHNE OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Χάλυβες, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Titisee-Neustadt, Γερμανία.

  5. GUSSTECHNIK SCHOPFHEIM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSSTECHNIK SCHOPFHEIM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  6. ALFRED HAASIS FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED HAASIS FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες για εργαλεία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

18 Επιχειρήσεις