• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτευση ακριβειας- χαλυβας- ανοξειδωτος χαλυβας

Αποτελέσματα για

Χυτευση ακριβειας- χαλυβας- ανοξειδωτος χαλυβας - Γερμανία

Γερμανία
  1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο ιδρυθείς το 1992 όμιλος bdp με 150 συνεργάτες εδρεύει στο Βερολίνο και διαθέτει περισσότερα από 14 άλλα παραρτήματα στη Βουλγαρία, στην Κίνα, στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ισπανία & στην Ελβετία. Η θυγατρική εταιρεία bdp Mechanical Components που υφίσταται από το 1982, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής με διεθνείς πόρους εξαρτημάτων χύτευσης, σφυρηλασίας, επεξεργασίας & αυτοκινήτου για ευρωπαϊκές επιχειρήσεις παραγωγής από την Κίνα & την Ανατολική Ευρώπη. Προμηθεύουμε περισσότερους από 50 πελάτες από την Ευρώπη στους τομείς των αυτοκινήτων, της κατασκευής μηχανημάτων, των σιδηροδρόμων, της ενέργειας, των μεταφορών αερίου & υγρών. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Κατασκευή μοντέλων, πρώτα δείγματα, συνοδευτική παραγωγή (αρχική), μαζική παραγωγή, βελτιστοποίηση. Ποιότητα προϊόντων. Στρατηγική προμήθεια: βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμήθειας, περιορισμός του κόστους προμήθειας. Επιλογή κατάλληλων προμηθευτών, έλεγχοι προμηθευτών: αξιολόγηση των τεχνικών δυνατοτήτων παραγωγής & ποιότητας. Επιτόπου έλεγχος ποιότητας: επίβλεψη παραγωγής, έλεγχος εξαγωγής προϊόντων πριν από την αποστολή

  2. RICHTER FORMTEILE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

  3. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Εμπορία εξαρτημάτων χύτευσης ακριβείας από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα με τη μέθοδο χύτευσης με κερί ή τη μέθοδο νερού-γυαλιού, μικροσκοπικών εξαρτημάτων υψηλής ακριβείας με τη μέθοδο πυροσυσσωμάτωσης και τη μέθοδο MIM (metal injection mould), φλαντζών ανοξείδωτου χάλυβα, σφυρήλατων εξαρτημάτων από χάλυβα, πυροσυσσωματωμένων φίλτρων και αντιπυρικών φραγμάτων, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για τη χαλυβουργία (γραμμές ψύξης κλπ.)

  4. VIANT AURA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ήλθατε στην Lake Region Medical GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε κατασκευαστές προϊόντων χάλυβα, τριχοειδών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνων ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλύβδινων σωλήνων ακριβείας, εξαρτημάτων ακριβείας για την ιατρική τεχνολογία, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα.