• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φιλτρα για χημικα υγρα

Αποτελέσματα για

Φιλτρα για χημικα υγρα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εμείς, η DEUTSCHES METALLFASERWERK είμαστε μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1951 και βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά. Η εμπειρία μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής μεταλλικών ινών STAX εκτείνεται σε εντελώς διαφορετικά υλικά και μορφές παράδοσης, καθώς και συνεχείς ίνες, κοντές ίνες ή μη υφαντά υφάσματα. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής συγκαταλεγόμαστε σήμερα μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου. Στις εγκαταστάσεις μας στο Neidenstein της Γερμανίας και στο Dasnice της Τσεχίας παράγουμε μεταλλικές ίνες STAX από μη κραματοποιημένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα 1.4113 και 1.4841, χαλκό Cu99, ορείχαλκο MS67 και αλουμίνιο AlMg5. Ένα νέο υλικό για τη δική σας εφαρμογή θα μπορούσε να περιλαμβάνεται σε αυτά τα υλικά.

  3. DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DIPL.-ING. ERICH FETZER GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιοφιλτροπρεσες, Συστήματα φίλτρων, επεξεργασια και ανακυκλωση υγρων αποβλητων, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, φίλτρα για ψυκτικά υγρά, φιλτρα για εργαλειομηχανες, αυτοκαθαριζομενα φιλτρα για εγκαταστασεις υδατων, υπηρεσιες διηθησης βιομηχανικων ελαιων, και φιλτρα πολλαπλων στρωματων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. SCHIMMEL FILTERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHIMMEL FILTERTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηθμοί, Πλαστικά φίλτρα, διηθητικες κασετες, κυριο τμημα βαλβιδων, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Adelsheim, Γερμανία.

  5. MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICFIL ULTRA FINE FILTERS LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα και στοιχεία φίλτρων, φιλτρο καυσιμου, φιλτρο λαδιου, και ταινιοφιλτροπρεσες. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MANN+HUMMEL INDUSTRIEFILTRATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANN+HUMMEL INDUSTRIEFILTRATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα λαδιού, και Φίλτρα λαδιού. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.