• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις καθαρισμου αερα

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις καθαρισμου αερα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  2. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  3. NEUHAUSER GMBH

    Γερμανία

    Το Raumklima-shop.de είναι η εμπορική πλατφόρμα της Neuhauser GmbH & Co.KG. Η εταιρεία Η Neuhauser GmbH & Co.KG υφίσταται ήδη από το 1980. Μέχρι σήμερα είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και ο κύριος τομέας δραστηριότητάς μας είναι η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και υγιεινής. Από τα τέλη του 2019 παρέχουμε με την πλατφόρμα μας «raumklima-shop.de» τη διαπεριφερειακή διάθεση συστημάτων εξαερισμού, αφυγραντήρων και φίλτρων αέρα χώρου. Η ποιότητα των προϊόντων και η εξειδικευμένη υποστήριξη αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Στην ομάδα μας περιλαμβάνονται μηχανικοί και τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή και στην εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι μπορούν ευχαρίστως να σάς παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη.

  4. HEINRICH PFLIEGENSDÖRFER UMWELTSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINRICH PFLIEGENSDÖRFER UMWELTSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις καθαρισμου αερα, και Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Laudenbach, Γερμανία.

  5. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KF INDUSTRIEANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KF INDUSTRIEANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  2. WEIGERT INDUSTRIEVERTRETUNG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEIGERT INDUSTRIEVERTRETUNG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bartholomä, Γερμανία.

  3. PROAIR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROAIR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καθαρισμος χωρων, εγκαταστασεις φιλτραρισματος αερα, φιλτρο αερα, και αναρροφητηρες. Έχει έδρα σε Argenbühl-Eglofs, Γερμανία.

  4. SCHLACHTBERGER KONSTRUKTIONEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLACHTBERGER KONSTRUKTIONEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  5. I.H.R.

    Γερμανία

    Η εταιρεία I.H.R., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Υγραντήρες αέρα, Εξοπλισμός κλιματισμού, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Υγραντήρες αέρα, Εξοπλισμός κλιματισμού, και Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

  1. RELATEC REINRAUM- LUFT- UND ABGASTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RELATEC REINRAUM- LUFT- UND ABGASTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Ofterdingen, Γερμανία.

  2. REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINLUFT UMWELTTECHNIK INGENIEURGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Πλαστικά οικιακά είδη, Εναλλάκτες θερμότητας, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  2. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASPUR AIR SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου αερα, και φιλτρα σκονης. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  3. ULRICH GUHL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULRICH GUHL E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  4. PRANTNER GMBH VERFAHRENSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRANTNER GMBH VERFAHRENSTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες, και Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. DIPL.-LNG.(FH) KREIDLER VORRICHTUNGSBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

  6. GÜPO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στις 17 Σεπτεμβρίου 1959 καταχωρίστηκε η Aerosol-Betrieb Günter Hermann Pohls με την εταιρική επωνυμία Güpo στο εμπορικό μητρώο. Παρήγαγε καλλυντικά και τεχνικά σπρέι, μ.ά., με την αναπτυγμένη από τον ίδιο τεχνολογία πλήρωσης και παροχής αερίου. Το 1975 ιδρύθηκε η εταιρεία GmbH, ενώ το 1978 κατασκευάστηκαν νέες εγκαταστάσεις στο Kehl-Sundheim. Στο επίκεντρο εκεί ήταν η παραγωγή σπρέι με βάση το νερό, κυρίως αφριστικών μέσων για τον εντοπισμό διαρροών σε εγκαταστάσεις που είναι υπό πίεση αερίου ή αέρα. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε στο μεταξύ υπό τη νέα διεύθυνση της επιχείρησης με σταθερό αναπτυξιακό έργο. Το 1998 προστέθηκε η εμπορία αποξεστικών μέσων (πρώτες ύλες για τη στίλβωση και τον καθαρισμό) ως νέο επιχειρηματικό πεδίο. Αρχικά, η δραστηριότητα επικεντρώθηκε σε αλουμίνες στίλβωσης (οξείδια αργιλίου, Al2O3). Επειδή αυτά παρέχουν λύσεις μόνο σε περιορισμένο τμήμα εφαρμογών της αγοράς, το πρόγραμμα διευρύνθηκε σύντομα με πυριτικά άλατα και υδροξείδια αργιλίου, καθώς και άλλα αποξεστικά μέσα, συνθετικά και ορυκτά.

  7. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Η γκάμα των προϊόντων της BRUNE περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor. Σε χώρους κατοικίας και γραφείων, εκκλησίες, αίθουσες μουσικής, βιβλιοθήκες, κάβες, μουσεία και γκαλερί, καθώς και σε μεγάλες εγκαταστάσεις, όπως χώρους επεξεργασίας δεδομένων, τηλεφωνικά κέντρα, εργαστήρια, βιβλιοπωλεία, τυπογραφεία και νοσοκομεία, οι συσκευές υγραντήρων της εταιρείας μας διασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία.

  8. BRÜCKNER TEXTILE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Brückner είναι μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη και διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με δική της παραγωγή στη Γερμανία. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, παράγουμε, διαθέτουμε και εγκαθιστούμε μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα εγκαταστάσεων, στεγνωτήρες και φούρνους για υφαντά και πλεκτά υφάσματα, μη υφασμένα υφάσματα, τάπητες, επιστρώσεις δαπέδου PVC, τεχνητό χλοοτάπητα, υαλοϋφάσματα και κάθε είδους τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Συνήθεις διαδικασίες είναι, μ. ά., στέγνωμα, θερμική σταθεροποίηση, συμπύκνωση, συνεχής βαφή, βαφή θερμοσόλ, σανφοριζέ, συμπαγοποίηση, χαλάρωση, επίστρωση, στρωματοποίηση, καπιτονάρισμα, συμπίεση, ενσωμάτωση ιδιοτήτων. Καινοτομικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως, π.χ., συστήματα για την ανάκτηση θερμότητας και των καθαρισμό του απαγόμενου αέρα συμπληρώνουν το προφίλ. Όλα τα συστήματα εγκαταστάσεων με τις τεχνολογίες τους εξυπακούεται ότι είναι αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία, 100% made in Germany.

  1. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.

  2. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  3. KOMPRESSOREN SCHMITT E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOMPRESSOREN SCHMITT E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, και Συμπιεστές με έμβολα και βίδες. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  4. IMAK-VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMAK-VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, και Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. BTC GMBH PRODUCTION TOOLS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BTC GMBH PRODUCTION TOOLS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Τρυπάνια με πεπιεσμένο αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Τρυπάνια με πεπιεσμένο αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  6. BEDUIN PRODUCTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEDUIN PRODUCTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συνδέσεις πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Συνδέσεις πεπιεσμένου αέρα, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Nufringen, Γερμανία.

  7. W&K DRUCKLUFTANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία W&K DRUCKLUFTANLAGENBAU GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  8. SYSTEMPLAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEMPLAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  9. MERZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERZ GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, και Συμπιεστές. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  10. ANEST IWATA BABATZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANEST IWATA BABATZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα, Συμπιεστές, Συμπιεστές με έμβολα και βίδες, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Wimpfen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις καθαρισμου αερα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

65 Επιχειρήσεις

Kατηγορια