• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευή θέρμανσης με αέρα

Αποτελέσματα για

Συσκευή θέρμανσης με αέρα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  2. MESSTECHNIK EHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Messtechnik EHEIM GmbH ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο συσκευών μέτρησης αερίων διαφυγής και μέτρησης ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών. Έκτοτε, κυκλοφορήσαμε σχεδόν 10 νέες συσκευές ανάλυσης και βοηθητικές συσκευές μέτρησης. Οι συσκευές ανάλυσης αερίων χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για την ανάλυση αερίων βιομηχανικών εγκαταστάσεων θέρμανσης, καθώς επίσης και για την αξιολόγηση συγκεκριμένων εκπομπών καυσαερίων κινητήρων έως καυσαερίων εξοπλισμών επεξεργασίας. Οι πελάτες μας προέρχονται από ευρεία γκάμα τομέων, για παράδειγμα, ειδικοί στη θέρμανση, υπηρεσίες - πελάτες εργοστασίων και πανεπιστήμια. Μια άλλη δυνατότητα για την γκάμα «VISIT»: σε περίπτωση βιογόνων αερίων στα απαέρια, σε μονάδες εξυγίανσης, για τη ζύμωση και τα αέρια της διεργασίας. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τα συστήματα μέτρησης VISIT σε ό, τι αφορά στη φορητή ή σταθερή μέτρηση αερίων. Η επωνυμία VISIT είναι συνώνυμο της βέλτιστης ποιότητας, του απλού χειρισμού, της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, των λογικών τιμών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

  3. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.

  4. BRUNE LUFTBEFEUCHTUNG PROKLIMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ύγρανση ατμόσφαιρας, αφύγρανση ατμόσφαιρας, συσκευές μέτρησης και υγραντήρες. Εδώ και 75 χρόνια κατασκευάζονται και διατίθενται προϊόντα, όπως υγραντήρες και αφυγραντήρες ατμόσφαιρας με το σήμα BRUNE. Οι συσκευές μας πληρούν επαγγελματικές απαιτήσεις και πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μάς εμπιστεύονται επιχειρήσεις, μουσεία, παραγωγοί προϊόντων καπνού και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξασφάλιση σταθερών κλιματικών συνθηκών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει από υγραντήρες και αφυγραντήρες αέρα, συσκευές καθαρισμού της ατμόσφαιρας, κινητές και σταθερές συσκευές μέτρησης έως τη μοναδική συσκευή Humidor.

  5. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  2. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  3. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  4. NEUHAUSER GMBH

    Γερμανία

    Το Raumklima-shop.de είναι η εμπορική πλατφόρμα της Neuhauser GmbH & Co.KG. Η εταιρεία Η Neuhauser GmbH & Co.KG υφίσταται ήδη από το 1980. Μέχρι σήμερα είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και ο κύριος τομέας δραστηριότητάς μας είναι η εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, εξαερισμού και υγιεινής. Από τα τέλη του 2019 παρέχουμε με την πλατφόρμα μας «raumklima-shop.de» τη διαπεριφερειακή διάθεση συστημάτων εξαερισμού, αφυγραντήρων και φίλτρων αέρα χώρου. Η ποιότητα των προϊόντων και η εξειδικευμένη υποστήριξη αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Στην ομάδα μας περιλαμβάνονται μηχανικοί και τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή και στην εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι μπορούν ευχαρίστως να σάς παρέχουν συμβουλές και υποστήριξη.

  5. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASPUR AIR SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες καθαρισμου αερα, και φιλτρα σκονης. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  1. ULRICH GUHL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULRICH GUHL E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  2. DIPL.-LNG.(FH) KREIDLER VORRICHTUNGSBAU GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία