• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνδεσμοι κρουνοποιιας

Αποτελέσματα για

Συνδεσμοι κρουνοποιιας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHWER FITTINGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWER FITTINGS GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας. Έχει έδρα σε Denkingen, Γερμανία.

  2. WESA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  3. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  4. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  5. MUFFENROHR GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUFFENROHR GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HANS OTTO ULRICH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS OTTO ULRICH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Ρητίνες, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Ρητίνες. Έχει έδρα σε Nehren, Γερμανία.

  2. FRANZ SCHUCK VERWALTUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ SCHUCK VERWALTUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, μηχανικη μεταδοση κινησης, συνδεσμοι, και Μηχανοκίνηση πεπιεσμένου αέρα και υδραυλικά. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.