• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βανες διακοπης

Αποτελέσματα για

Βανες διακοπης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  2. KARL WIDENMANN ARMATURENFABRIK U. METALLGIESSEREI E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL WIDENMANN ARMATURENFABRIK U. METALLGIESSEREI E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από χυτοσίδηρο, Βάνες διακοπής, κιβωτιο μειωτηρα, και Κοχλίας. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  3. KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARASTO ARMATURENFABRIK OEHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βάνες διακοπής, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, συμμετρικοί σύνδεσμοι για εύκαμπτους σωλήνες, σπειροειδεις σωληνες, και βανες νερου. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  4. STAIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  5. NIERUF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIERUF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δικλειδες ασφαλειας, και Βάνες διακοπής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BOPP & REUTHER SICHERHEITS- UND REGELARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOPP & REUTHER SICHERHEITS- UND REGELARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι, Βαλβίδες, Βάνες διακοπής, και συστήματα στραγγαλισμού. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.