• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συμπληρώματα διατροφής

Αποτελέσματα για

Συμπληρώματα διατροφής

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CENTAX PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

  2. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  3. SCHWARZWALDMILCH GMBH OFFENBURG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHWARZWALDMILCH GMBH OFFENBURG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσθετικά τροφίμων, Προσθετικά τροφίμων, διατροφή, Πρόσθετα για τη βιομηχανία τροφίμων, παραγωγα γαλακτος, γαλα σε σκονη, κρεμα σε σκονη, και βρωμη. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. HÄFFNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÄFFNER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  5. CHEMIEKONTOR.DE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHEMIEKONTOR.DE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WHC SERVICE GMBH, WELLNESS & HEALTH CARE SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WHC SERVICE GMBH, WELLNESS & HEALTH CARE SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  2. HEISS MSP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEISS MSP GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  3. TEEMANA

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEEMANA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βότανα φαρμακευτικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, τσαϊ σε φυλλα, αρωματικα και ιατρικα φυτα, αφεψηματα βοτανων, και Συμπληρώματα διατροφής. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  4. SALUTESPORTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SALUTESPORTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διατροφή για αθλητές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, και θεραπειες διαταραχων του υπνου. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. AGON PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Η AGON είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με ιδιόκτητα εργαστήρια και θαλάμους και ερμάρια ρυθμιζόμενου κλίματος. Η AGON εδρεύει στο Wendlingen - σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από τον αερολιμένα της Στουτγάρδης. Η AGON διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στην ανάπτυξη και στην αδειοδότηση φαρμάκων φυτικής και χημικής βάσης στηριζόμενη στην ανάπτυξη περισσότερων από 300 προϊόντων, διαδικασιών εκ των υστέρων αδειοδότησης και έγκρισης. Η AGON αναπτύσσει επίσης ιατρικά προϊόντα κατά παραγγελία του πελάτη, συμπληρωματικά ισορροπημένα διαιτολόγια και συμπληρώματα διατροφής.

  1. EXPERCHEM ROHSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η ExperChem επικεντρώνεται σε πρώτες ύλες για τη βιομηχανία καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Επιλεγμένες πρώτες ύλες για καλλυντικά στις οποίες συγκαταλέγονται κατά κύριο λόγο δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή καλλυντικών: Υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, καθώς και πολυάριθμα εκχυλίσματα φυτών και συντηρητικά. Δίδουμε έμφαση και σε καινοτομικές τάσεις. Παρέχουμε στους πελάτες μας και ύλες κατάλληλες για χρήση σε φυσικά καλλυντικά, πρώτες ύλες από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια (kbA). Για να είναι κανείς εξειδικευμένος συνεργάτης στην αγορά των πρώτων υλών καλλυντικών συνεπάγεται να κατανοεί κανείς την αγορά. Και αυτό συνεπάγεται να αναλαμβάνει κανείς υψηλή ευθύνη για αυτήν ακριβώς την αγορά. Η εξειδίκευση στις πρώτες ύλες της γκάμας των προϊόντων μας που χρήζουν επεξήγησης μας έχει αναδείξει σε εμπειρογνώμονες. Η μακρόχρονη εμπειρία μας μάς παρέχει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε την αγορά με εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων και υψηλή πρότυπα ποιότητας.