• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σπεσιαλιτέ (τρόφιμα)

Αποτελέσματα για

Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα)

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρηση της περιοχής Ράιν-Νέκαρ δημιουργήθηκε το 1986 από τους 5 αδερφούς Baklan, σαν δραστηριότητα λιανικής πώλησης. Έκτοτε, έχει μετατραπεί σε διεθνή επιχείρηση. Προς το παρόν, στον όμιλο Baktat, που έχει περίπου 1.500. Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει 3000 προϊόντα και είναι διαθέσιμη σε. 52 χώρες περίπου. Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη στενή μας σχέση με την πελατεία μας και στην πολυπολιτισμική αντίληψή μας. Από τότε που άνοιξε το μικρό μας σουπερμάρκετ στο Μανχάιμ, από το οποίο μπήκαν τα θεμέλια για τον σημερινό μας όμιλο, πάντα θεωρούσαμε σημαντικό να προσφέρουμε σε άτομα με διαφορετική εθνοτική καταγωγή τα τρόφιμα που ταιριάζουν με τον τρόπο διατροφής και τις προτιμήσεις τους. ια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε την πιο υψηλή ποιότητα, εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια παράγουμε με πάθος προϊόντα διατροφής για τους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο!

  2. SAUCEN & GEWÜRZHANDEL, KLAUS LORENZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUCEN & GEWÜRZHANDEL, KLAUS LORENZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαρινατα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  3. GERMANYSALES - FOOD TRADING COMPANY

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERMANYSALES - FOOD TRADING COMPANY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  4. HONIGMEISTEREI - IMKEREI IM SCHWARZWALD

    Γερμανία

    Η εταιρεία HONIGMEISTEREI - IMKEREI IM SCHWARZWALD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προπολις. Έχει έδρα σε Schonach, Γερμανία.