• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουλεμάν με κυλίνδρους

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με κυλίνδρους

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GGB

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GGB συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κίνησης με ελάχιστες απώλειες τριβής μέσω ρουλεμάν και τεχνολογιών επιφανείας. Με έρευνα και ανάπτυξη, μονάδες ελέγχου και παραγωγής στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Σλοβακία και στην Κίνα, η GGB συνεργάζεται στενά με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη αποδοτικών και οικολογικών λύσεων τριβολογικής σχεδίασης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι μηχανικοί της GGB μοιράζονται την εξειδικευμένη γνώση και το πάθος τους για την τριβολογία με πολυάριθμους βιομηχανικούς κλάδους, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, καθώς και με τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες για την τριβολογία επιφανειών της GGB επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ggbearings.com. Η GGB είναι μια επιχείρηση της EnPro Industries (NYSE: NPO).

  2. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

  3. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι στεγανοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεία έδρανα, Δακτύλιοι στεγανοποίησης, Αρθρωτά έδρανα, Λεία έδρανα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελονοτριβεις, κυλινδρικα εδρανα, κεφαλες με αρθρωσεις, και Κυλινδρικά ρουλεμάν. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. HIWIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIWIN GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άτρακτοι με σπείρωμα, γραμμικοι οδηγοι, και γραμμικα συστηματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  5. ENGENHART & HAERTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGENHART & HAERTER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, ρουλεμαν με βελονια, ρουλεμαν, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια. Έχει έδρα σε Korntal, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRANKE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή και διανομή εξατομικευμένων εδράνων, στοιχείων έδρασης, εδράνων με περιστρεφόμενο δακτύλιο, γωνιακών ρουλεμάν και γραμμικών συστημάτων αλουμινίου. Πρόγραμμα προϊόντων: Ρουλεμάν με σφαιρίδια, φέροντα στοιχεία, λεπτά έδρανα, έδρανα μετατόπισης, έδρανα ώσης, ακτινωτά ρουλεμάν, γωνιακά ρουλεμάν, οδοντωτοί τροχοί, ρουλεμάν άμεσης κίνησης, ειδικά ρουλεμάν, ειδικά έδρανα, έδρανα περιστροφής, συστήματα καθοδήγησης κυλίνδρων, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με οδηγό, ρουλεμάν ανακυκλοφορίας με ρολό, οδηγοί σιδηροδρομικού συστήματος, ράουλα αλουμινίου, γραμμικοί άξονες, γραμμικές μονάδες, γραμμικές κλίνες, γραμμικοί κινητήρες, συστήματα ελέγχου CNC. Εξειδίκευση: εκδόσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, ρουλεμάν από χάλυβα, Niro, αλουμίνιο, μπρούντζο, χυτοσίδηρο, πλαστικό, με ενσωματωμένο μηχανισμό κίνησης, με κινητήρα ροπής, με οδόντωση, με αισθητήρα περιστροφής, στεγανοποιημένα, για υψηλές στροφές, ιδιαίτερα αθόρυβα, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικό. Γραμμικά συστήματα από αλουμίνιο, Niro, μη μαγνητικά, κατάλληλα για θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, χωρίς λιπαντικά, με κίνηση οδοντωτού ιμάντα, ατράκτου, απευθείας σύνδεσης, μεταλλικό κάλυμμα.

  2. IEF-WERNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IEF-WERNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  3. WITTMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WITTMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  4. HWG HORST WEIDNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HWG HORST WEIDNER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  5. HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HERBERT HÄNCHEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  1. RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Kohlberg, Γερμανία.

  2. ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bad Überkingen-Hausen, Γερμανία.

  1. KAYSER ELECTRIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KAYSER ELECTRIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. GROB GMBH ANTRIEBSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GROB GMBH ANTRIEBSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  3. DOPAG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOPAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. WILHELM VOGEL GMBH ANTRIEBSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WILHELM VOGEL GMBH ANTRIEBSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Oberboihingen, Γερμανία.

  5. TRAMEC GETRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRAMEC GETRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  6. KOCO MOTION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KOCO MOTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Dauchingen, Γερμανία.

  7. KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL WALDEISEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  8. HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Hattenhofen, Γερμανία.

  1. GUNDA AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GUNDA AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Schlier-Wetzisreute, Γερμανία.

  2. MEDAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MEDAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bempflingen, Γερμανία.

  3. ZAHNRADFABRIK HÄNEL GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZAHNRADFABRIK HÄNEL GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bad Friedrichshall, Γερμανία.

  4. GSC SCHWÖRER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GSC SCHWÖRER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Eisenbach, Γερμανία.

  5. ROTAX GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROTAX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Hemmingen, Γερμανία.

  6. GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  7. DEMATEK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DEMATEK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  8. ESTAN ELEKTROMASCHINEN UND STEUERUNGSBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ESTAN ELEKTROMASCHINEN UND STEUERUNGSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Schliengen, Γερμανία.

  9. STEINBACH GMBH WÄLZLAGER UND ANTRIEBSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STEINBACH GMBH WÄLZLAGER UND ANTRIEBSTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  10. ADE-WERK GMBH ANTRIEBS- UND HEBETECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ADE-WERK GMBH ANTRIEBS- UND HEBETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με κυλίνδρους

Αριθμός αποτελεσμάτων.

315 Επιχειρήσεις