• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ρουλεμάν με κυλίνδρους

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με κυλίνδρους - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GGB

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η GGB συμβάλλει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος κίνησης με ελάχιστες απώλειες τριβής μέσω ρουλεμάν και τεχνολογιών επιφανείας. Με έρευνα και ανάπτυξη, μονάδες ελέγχου και παραγωγής στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Βραζιλία, στη Σλοβακία και στην Κίνα, η GGB συνεργάζεται στενά με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο για την ανάπτυξη αποδοτικών και οικολογικών λύσεων τριβολογικής σχεδίασης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Οι μηχανικοί της GGB μοιράζονται την εξειδικευμένη γνώση και το πάθος τους για την τριβολογία με πολυάριθμους βιομηχανικούς κλάδους, την αυτοκινητοβιομηχανία, τον αεροπορικό και το διαστημικό κλάδο, καθώς και με τον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες για την τριβολογία επιφανειών της GGB επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ggbearings.com. Η GGB είναι μια επιχείρηση της EnPro Industries (NYSE: NPO).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Στα 80 χρόνια της λειτουργίας της, η Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG έχει αποκτήσει φήμη ως εξειδικευμένη τεχνική εμπορική επιχείρηση για συστήματα κίνησης και βιομηχανικά συστήματα με εξειδίκευση προϊόντων και χωρίς συμβιβασμούς προσανατολισμό στον πελάτη. Σήμερα, η Schübel αντιπροσωπεύει τη λύση όλων των προβλημάτων βιομηχανικής τεχνολογίας, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι φημισμένοι πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και του δημόσιου τομέα όσον αφορά ζητήματα οικονομίας υλικών. Η Schübel ειδικεύεται σε βιομηχανικές τεχνικές λύσεις με ιδιαίτερη εστίαση σε τεχνικά ζητήματα κίνησης και μεταφοράς, όπου η Schübel διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ και πέραν του μέσου όρου φάσμα απόθεμα αποθήκης. Η Schübel παρέχει υπηρεσίες προεργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη (π.χ.: μηχανική επεξεργασία, κοπή σε συγκεκριμένες διαστάσεις). Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το ολοκληρωμένο, προσανατολισμένο στο χρήστη σύστημα παροχής υπηρεσιών ABEG της εταιρείας μας αποτελεί την υπέρβαση στην επιλογή και στην προμήθεια ρουλεμάν και όλων των σχετικών στοιχείων: Καθιστούμε την παγκόσμια αγορά διαφανή όχι μόνο με βάση τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά κριτήρια και παρέχουμε νέες προοπτικές για επιχειρηματίες, κατασκευαστές και αγοραστές. Ανάλυση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων στην παγκόσμια αγορά ρουλεμάν ως προς την απόδοση και την τιμή, ταξινόμηση σε τέσσερις σειρές προϊόντων Premium, Supra, Eco και EasyRoll, δωρεάν λειτουργία αναζήτησης Online (Quickfinder) με ενσωματωμένο υπολογισμό διάρκειας ζωής, επαγγελματικό λογισμικό επιλογής και υπολογισμού για κατασκευαστές (ABEG Quickfinder professional), επισκόπηση των εδράνων εντός δευτερολέπτων με συνυπολογισμό της αποδοτικότητας, της καταλληλότητας, της διαθεσιμότητας και της τιμής προϊόντος, διασφάλιση ποιότητας με διαχείριση ποιότητας ανεξαρτήτως κατασκευαστή και πιστοποίηση κατά DIN ISO 9001: 2015 και DIN ISO 14001: 2.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ENSONG GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Ensong GmbH είναι μια σύγχρονη εταιρεία εμπορίας, τεχνολογίας και υπηρεσιών. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας γκάμα τεχνολογίας αποθήκευσης, τεχνολογίας κίνησης και εξαρτημάτων μηχανών για συντήρηση και κατασκευή μηχανών. Η Ensong GmbH διαθέτει έμπειρη ομάδα πωλητών και τεχνικών υπαλλήλων. Οι καινοτόμες αξίες της Ensong GmbH ενθαρρύνουν όλους τους εργαζομένους να αναπτύξουν περαιτέρω την εταιρεία, από εμπορική επιχείρηση με γνώμονα τα προϊόντα σε πάροχο τεχνικών υπηρεσιών. Η Ensong GmbH απευθύνεται σε πελάτες του βιομηχανικού κλάδου που απαιτούν επαγγελματικές λύσεις αποθήκευσης και εξαρτημάτων. Η Ensong GmbH είναι ήδη εξουσιοδοτημένος προμηθευτής σειρών γνωστών κατασκευαστών συστημάτων μετάδοσης κίνησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η IBC Wälzlager GmbH έχει πίσω της πάνω από 45 χρόνια ιστορίας στον τομέα της τεχνολογίας ρουλεμάν. Συνεχίζει την παράδοση της Robert Kling Wetzlar GmbH που ιδρύθηκε το 1972. Πολλές γραμμές προϊόντων, όπως τα ρουλεμάν υψηλής ακρίβειας, τα ειδικά ρουλεμάν και τα γραμμικά ρουλεμάν αναπτύχθηκαν περαιτέρω με βάση την πείρα και την ευρεία ικανότητα, και έφτασαν στο υψηλότερο τεχνικό επίπεδο. Η στρατηγική σημασία της ποιότητας και η συνεπής επιδίωξη της επιχειρηματικής στρατηγικής μας έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησής μας σε όλες τις αγορές. Η ικανότητα και η τεχνολογική αποδοτικότητα αποδεικνύονται από τα συνεχώς εξελισσόμενα και βελτιστοποιημένα προϊόντα από την παραγωγή των εργοστασίων στο Solms-Oberbiel (Γερμανία), το Asslar (Γερμανία) και το Grenchen (Ελβετία). Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας είναι επικεντρωμένο στις διαδικασίες και εγγυάται απόλυτο προσανατολισμό στις ανάγκες του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία LEMM Maschinenbau είναι εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια παγκόσμιος προμηθευτής στον τομέα της ειδικής κατασκευής συστημάτων χειρισμού ρολών στη βιομηχανία χάρτου, μεμβρανών, συσκευασίας και τροφίμων. Εκτός αυτού, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια παράγουμε κονσόλες, συνδέσμους, προεκτάσεις ατράκτων και στραγγαλιστικές βαλβίδες για τη βιομηχανία μηχανισμών κίνησης και δικλείδων. Χάρη στη σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων μας είμαστε ανά πάσα στιγμή σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του τορναρίσματος και του φρεζαρίσματος. Ως πιστοποιημένη επιχείρηση κατά DIN ISO 9001: 2015, η προσανατολισμένη στον πελάτη πολιτική ποιότητας αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σάς παρέχουμε ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες συμβουλές και υποστήριξη για ειδικές λύσεις.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. HIWIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. C&U EUROPE HOLDING GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. MELUCCI - CUSCINETTI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η KFB Clarfeld Germany είναι μια παραδοσιακή γερμανική οικογενειακή επιχείρηση χανσεατικού χαρακτήρα στα προάστια του Αμβούργου. Στη σημερινή εποχή που χαρακτηρίζεται από τις τεχνικές καινοτομίες υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες κατασκευαστικές λύσεις και εξειδικευμένη υποστήριξη όσον αφορά στην τεχνολογία σφαιρικών ρουλεμάν και εδράνων κύλισης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Με παγκόσμιες συνεργασίες και μακρόχρονη εμπειρία σάς παρέχουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα των σφαιρικών ρουλεμάν, των εδράνων κύλισης, των αλυσίδων και των γραναζιών. Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι πελάτες μας εμπιστεύονται τη γνώση των ειδικών τεχνικών μας. Αυτές οι σχέσεις εμπιστοσύνης αποτελούν τη βάση για τη μακρόχρονη και συνεταιρική συνεργασία. Στο επίκεντρο της δραστηριότητάς μας βρίσκεται η επιτυχία των πελατών μας. Η μεγάλη ευελιξία και η προσανατολισμένη στον πελάτη εξυπηρέτηση είναι αυτονόητες. Κατά τα τελευταία 40 χρόνια, τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία σε πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

 1. DÜSTERHUS GMBH

  Γερμανία

  Από την ίδρυσή του το 1995, το δικό μας γραφείο μηχανικών ασχολείται κυρίως με την κατασκευή έργων κατά παραγγελία στους τομείς των συστημάτων μεταφοράς, χειρισμού, τροφίμων και γεννητριών. Εκτός αυτού, το γραφείο μας χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του και στους τομείς της παραγωγής και της συναρμολόγησης ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων. Στο προσκήνιο βρίσκονται σήμερα τα συστήματα κίνησης. Η αυξανόμενη εμπειρία σε αυτούς τους τομείς αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη της δικής μας σειράς προϊόντων: της σειράς expand. Αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα αποτελούν μια εύλογη εναλλακτική λύση για τα συμβατικά στοιχεία παρόμοιου τύπου κατασκευής. Με πολυδιάστατες δυνατότητες χρήσης και διαθέσιμα σε διάφορα υλικά κατασκευής. Στο μεταξύ, τα προϊόντα της σειράς expand χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς, π.χ., στα συστήματα θαλάμων ελεγχόμενης ατμόσφαιρας, στα διαστημικά συστήματα, στα αεροπορικά συστήματα, στη ναυσιπλοΐα, στην ιατρικής τεχνολογία, στην τεχνολογία τροφίμων, αλλά και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

 2. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Αυστρία

 3. RODAMIENTOS ALCAZAR, S.L.

  Ισπανία

 4. DITŞ GROUP CONVEYOR AND CONVEYOR ROLLER MANUFACTURER TURKEY

  Τουρκία

 5. CSC BEARING EUROPE GMBH

  Γερμανία

 6. CODEX D.O.O.

  Σλοβενία

 7. SFRM

  Γαλλία

 8. ORBIT BEARINGS INDIA PVT.LTD.

  Ινδία

 9. KUGELLAGERSTORE.DE

  Γερμανία

 10. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Πορτογαλία

 1. ENGENHART & HAERTER

  Γερμανία

 2. OTOBAŞAR

  Τουρκία

 3. WONIL BEARING INDUSTRY CO., LTD

  Νότια Κορέα

 4. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Γερμανία

 5. TIMKEN

  Γαλλία

 6. DAL SOGGIO S.R.L.

  Ιταλία

 7. SKF AEROENGINE FRANCE

  Γαλλία

 8. ZVL AUTO

  Σλοβακία

 9. DEZHOU YILUN CONVEYING MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

 10. XI'AN BI-WAY ELECTRIC MECHANICAL CO., LTD.

  Κίνα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουλεμάν με κυλίνδρους - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.242 επιχειρήσεις