• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποιοτητα επιφανειων

Αποτελέσματα για

Ποιοτητα επιφανειων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

  2. ANTONINO MILAZZO MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Milazzo Medizintechnik παράγει χειρουργικά ψαλίδια από το 1980. Με εμπειρία άνω των 40 ετών παράγουμε ψαλίδια υψηλής ποιότητας για το σύνολο του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και ειδικευόμαστε στην καρδιοχειρουργική και στη χειρουργική θώρακα, καθώς και σε ψαλίδια παρασκευασμάτων και μικροσκοπικά ψαλίδια αγγείων, καθώς και γωνιακά ψαλίδια. Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα στην επιφάνεια, στην τομή και στην αίσθηση της κοπής. Για το λόγο αυτό παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία. Από το 2021, η επιχείρηση διευθύνεται στη δεύτερη γενιά από τον Davide Milazzo. Οδηγία για την ποιότητα: Λόγω της πιστοποίησης DIN EN ISO 13485 φροντίζουμε για τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και ποιότητα στην παραγωγή. Επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση, αυξάνουμε τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την ικανοποίηση των πελατών μας. Μοναδικά πλεονεκτήματα της παραγωγής και των προϊόντων μας: - εξαιρετικές επιφάνειες και επιστρώσεις, καθώς και ικανότητα και αίσθηση κοπής. - η ευελιξία μας. - η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. - η παραγωγή 100% στη Γερμανία. - Πρώτης τάξεως γερμανικές πρώτες ύλες. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε επίσης παραγγελίες για ειδικές κατασκευές. Στείλτε μας απλώς το αίτημά σας για το ψαλίδι που χρειάζεστε με σχέδιο/εικόνα ή υπόδειγμα και εμείς θα ελέγξουμε τη δυνατότητα παραγωγής και θα σας στείλουμε το συντομότερο δυνατό μια προσφορά με τιμή και προθεσμία παράδοσης.

  3. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  4. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  5. METO INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Checkpoint -Meto- είναι ένας πολυεθνικός κατασκευαστής και προμηθευτής στους τομείς της επισήμανσης, της ταυτοποίησης και της ασφάλισης προϊόντων για εμπόρους, παρόχους υπηρεσιών και για τη βιομηχανία. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας σε αυτούς τους τομείς παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στο πλαίσιο ολόκληρης της αλυσίδας διοικητικής μέριμνας. Ως εφευρέτης της χειρωνακτικής επισήμανσης, η METO είναι συνώνυμη για περισσότερα από 45 χρόνια με τα καινοτομικά προϊόντα και την υψηλή ποιότητα. Στις απαιτήσεις της αγοράς αντιδρούμε γρήγορα και ευέλικτα. Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης επισήμανσης προϊόντων. Διαθέτουμε συσκευές επισήμανσης χειρός για την επισήμανση τιμών και την κωδικοποίηση, καθώς και για την επισήμανση σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα τρόφιμα. Ετικέτες σε πολλά μεγέθη, χρώματα και τύποι κόλλας προσαρμοσμένοι στην εκάστοτε επιφάνεια επικόλλησης, με τη δική σας εξατομικευμένη επιγραφή.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARCOTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Arcotec GmbH με εμπειρία σχεδόν 50 ετών είναι επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα). 2019 - Η Arcotec GmbH με εμπειρία άνω των 45 ετών εξακολουθεί να είναι σήμερα επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα. Τα άνω των 15.000 συστήματα προεπεξεργασίας Arcotec που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αποτελούν μια διάκριση για την σταθερά υψηλή ποιότητα και τη μοναδική τεχνογνωσία μας στον τομέα της προεπεξεργασίας επιφανειών. 1997 - Κυκλοφορία της συσκευής πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης (Arcospot®), η οποία παράγει υψηλής ενέργειας εκκένωση σπινθήρων. Με την κυκλοφορία των συσκευών πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης συμπεριλήφθηκε ειδικά η αγορά για δύσκολα κατεργαζόμενα υλικά με υψηλές ταχύτητες προώθησης. 1991 - Εισαγωγή μιας άλλης φυσικής αρχής επεξεργασίας, της “επεξεργασίας φλόγας”. 1985 - Ίδρυση της Arcotec GmbH. Συστήματα προεπεξεργασίας 1976 - Ανάπτυξη και χρήση της παγκοσμίως πρώτης συσκευής πλάσματος με ηλεκτρόδια ελεύθερης ακτινοβολίας (Arcojet®) για την επεξεργασία πλαστικών διαμορφωμένων εξαρτημάτων. Αυτή λειτουργεί με ηλεκτρικό πλάσμα. Συστήματα προεπεξεργασίας 1975 - έναρξη της παραγωγής συσκευών προεπεξεργασίας με βάση τη μέθοδο Corona υψηλής συχνότητας. Συστήματα προεπεξεργασίας 1974 - Ο Fritz Bloss ίδρυσε το 1974 μια ανεξάρτητη εμπορική αντιπροσωπεία.

  2. RH ENGINEERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως εξειδικευμένη επιχείρηση επεξεργασίας εικόνας με άνω των 20 ετών εμπειρία αναπτύσσουμε αυτόματα οπτικά συστήματα ελέγχου με βάση ένα από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας εικόνας. Με την τεχνογνωσία και τις πλέον επίκαιρες τεχνολογίες μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις απαιτήσεις της σύγχρονης διασφάλισης και διαχείρισης της ποιότητας. Οι λύσεις μας καθιστούν δυνατή την πλήρως αυτόματη κάλυψη όλων των τομέων του οπτικού ελέγχου ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ελέγχους παρουσίας, επιφανειών, πληρότητας, κωδικών και χρωμάτων, τη μέτρηση, την καθοδήγηση ρομπότ ή κάθε άλλο τύπο οπτικού ελέγχου ποιότητας. Ο διαδραστικός „point and click“ προγραμματισμός χωρίς πληκτρολόγηση πηγαίου κώδικα καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων ελέγχου. Οι πολυάριθμες επεκτάσεις λογισμικού PlugIn της εταιρείας μας, κυρίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση αντικειμένων, την ανίχνευση ανωμαλιών και την εξαγωγής ακμών, εξελίσσουν τις δυνατότητες του ελέγχου ποιότητας σε νέο επίπεδο. Έτσι εγγυόμαστε τη γρήγορη επιτυχία με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα μέγιστο βαθμό ασφάλειας ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό σάς βοηθούμε να διαμορφώνετε αποδοτικότερα τις διαδικασίες σας και να βελτιώνετε μακροπρόθεσμα την ποιότητα των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές – θα χαρούμε να βρούμε από κοινού καινοτομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

  3. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Γερμανία

    Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

  4. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.

  5. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Landig + Lava GmbH & Co. KG είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων κενού και συσκευών συσκευασίας κενού για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Οι εύχρηστες επαγγελματικές συσκευές εντυπωσιάζουν από κάθε άποψη και διασφαλίζουν το κενό σε σακούλες ή δοχεία. Η Lava έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε συγκριτικές δοκιμές συσκευών συσκευασίας κενού με εξαιρετικά αποτελέσματα και μπορεί να δηλώνει με υπερηφάνεια ότι καμία άλλη μάρκα συσκευών συσκευασίας κενού στη Γερμανία δεν έχει αποκομίσει τόσο συχνά άριστη βαθμολογία στον οικιακό και τον υπαίθριο τομέα. Τα μηχανήματα κενού του κατασκευαστή θέτουν πρότυπα όσον αφορά στην ποιότητα επεξεργασίας και στην αξιοπιστία, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιούνται καθημερινά για την εφαρμογή κενού σε 1 ή σε 1000 σακούλες. Εκτός από τις συσκευές συσκευασίας κενού, η εταιρεία διαθέτει επίσης παρελκόμενα, όπως σακούλες, ρολά, κουτιά ή δοχεία κενού. Απολαύστε φρεσκάδα με τη συσκευή κενού Lava και αποθηκεύστε τρόφιμα για 5-10 x μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προστατέψτε βιομηχανικά εξαρτήματα, μεταλλικά εξαρτήματα ή ηλεκτρονικά στοιχεία σε κενό από την πρόκληση ζημιών στις επιφάνειες ή τη διάβρωση.

  1. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  2. SCHWER PRÄZISION GMBH

    Γερμανία

    Η Schwer Präzision GmbH παράγει στο Denkingen της Σουηβίας και στο Rodeneck του Νότιου Τυρόλου τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας και τεχνικά προϊόντα άριστης ποιότητας. Οι πελάτες μας από διάφορους κλάδους εμπιστεύονται την εμπειρία, της εξειδίκευση και τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής της εταιρείας μας. Σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN EN ISO 9001: 2015. Με υπερσύγχρονες αυτόματες μηχανές τόρνου μικρού και μεγάλου μήκους CNC παράγουμε τορναριστά εξαρτήματα από όλα σχεδόν τα υλικά με ολοκληρωμένη επεξεργασία. Υπερσύγχρονες μηχανές φρέζας 4 αξόνων. Για την περαιτέρω επεξεργασία διαθέτουμε πολυάριθμες συμβατικές μηχανές τόρνου. Διαθέτουμε όλες τις δυνατότητες μετεπεξεργασίας, όπως κυλίνδριση, κοπή, υγρή λείανση, λείανση, βούρτσισμα, σπειροτόμηση και διαμόρφωση. Παρέχουμε επεξεργασία, όπως, π. χ.: γαλβανιζέ επιφάνειες, θερμική επεξεργασία, ανοδίωση, βαφή, επιγραφή λέιζερ

  1. DOSATRONIC GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην DOSATRONIC GmbHMessen| Regeln | Dosieren | Desinfizieren Εδώ και σχεδόν 15 χρόνια αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα και συστήματα υψηλής ποιότητας στον τομέα της επεξεργασίας νερού, επεξεργασίας λυμάτων, βιομηχανικών υδάτων, πόσιμου νερού, νερού κολυμβητηρίων και τεχνολογίας περιβάλλοντος, κυρίως στους τομείς: επεξεργασίας νερού, τεχνολογίας λυμάτων, κατασκευής εγκαταστάσεων, χημικής βιομηχανίας, ποτοποιίας, βιομηχανίας τροφίμων, τεχνολογίας κολυμβητηρίων, τεχνολογίας νοσοκομείων, ιχθυοκαλλιέργειας, γεωργικής οικονομίας, τεχνολογίας γαλβανισμού, τεχνολογίας επιφανειών, συσκευών μέτρησης και ρύθμισης, ηλεκτροδίων pH και οξειδοαναγωγής, κυψελών μέτρησης αγωγιμότητας, θολερότητας, θερμοκρασίας, ηλεκτροχημικών αισθητήρων, όπως χλώριο, διοξείδιο του χλωρίου, όζον, υπεροξείδιο του υδρογόνου, υπεροξικό οξύ, δοσιμετρικών αντλιών οξυγόνου, ολοκληρωμένων δοσιμετρικών συστημάτων, συστημάτων απολύμανσης, όπως συστήματα διοξειδίου του χλωρίου, συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας, τεχνολογία κολυμβητηρίων

  2. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ως προμηθευτής εξαρτημάτων ακριβείας. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας σε μεγάλες σειρές. Η συλλογή των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Variomatic με 9, 11 και 12 μονάδες, εν μέρει με έλεγχο εκκέντρων και εν μέρει με έλεγχο NC, με έως 60 άξονες NC ανά μηχάνημα. Τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα παραγωγή εξαρτημάτων με σταθερή απόδοση και ποιότητα των εξαρτημάτων σειράς. Υπεραυτόματες διαδικασίες παραγωγής και πολυάριθμες δυνατότητες επεξεργασίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ακόμη και σύνθετα εξαρτήματα από όλες τις πλευρές. Επεξεργαζόμαστε χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και ορείχαλκο δακτυλίων, μεγάλων πηνίων, ράβδων, τμημάτων ή χυτευτών εξαρτημάτων μέσω τροφοδοτών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμπληρώνονται με διάφορες τεχνικές απογρέζωσης, λείανσης, επιβελτίωσης επιφανειών, καθαρισμού υπερήχων, εργασίες συναρμολόγησης και θερμική επεξεργασία.

  3. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

  4. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

  5. KARL WENK GMBH

    Γερμανία

    Η εμπειρία δεκαετιών και η προσανατολισμένη στο στόχο υποστήριξη της εταιρείας μας αποτελούν τη βάση για τη συνεργασία με απαιτητικούς πελάτες. Με το συνδυασμό χειροτεχνικών δεξιοτήτων και υπερσύγχρονων τεχνολογιών παραγωγής εγγυόμαστε άριστη ποιότητα κατά την υλοποίηση κατάλληλων για την αγορά προϊόντων. Εάν αναζητάτε νέους δρόμους όσον αφορά την ανάγλυφη αποτύπωση και τις επιφάνειες, μπορούμε να σάς βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία μας από την πρώτη επικοινωνία έως την υλοποίηση. Ελέγχουμε την καταλληλότητα των χαράξεων και σάς παρουσιάζουμε δυνατότητες λύσεων για την τεχνική υλοποίηση. Ευχαρίστως παράγουμε επίσης δοκιμαστικές χαράξεις και υποδείγματα με το γνήσιο υλικό. Έτσι δεν ελαχιστοποιούνται απλώς οι οικονομικοί και οι τεχνικοί κίνδυνοι, αλλά διασφαλίζεται και η επιτυχία της παραγωγής.

  6. MENZERNA POLISHING COMPOUNDS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Perfection in Polishing. Made in Germany. Since 1888. Η Menzerna αναπτύσσει και κατασκευάζει βερνίκια, καθαριστικά και προϊόντα συντήρησης για επιφάνειες gelcoat, βαφές αυτοκινήτων και βιομηχανικά υλικά γυαλίσματος υψηλής ποιότητας. Λαμπερές προοπτικές: Για πάνω από 125 χρόνια συντηρούμε και φροντίζουμε τις ευαίσθητες επιφάνειες των πελατών μας. Προσφέρουμε συστήματα στίλβωσης για όλες τις εφαρμογές στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.