• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λειαντικα

Αποτελέσματα για

Λειαντικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EUGEN LÄGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

  2. EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGON EISELE GMBH SCHLEIFMITTEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, Λειαντικές ταινίες, Εφαρμοσμένα λειαντικά υλικά, και Ταινίες για ταινιολειαντήρες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

  4. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  5. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HEINRICH KREEB GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εσείς γνωρίζετε επακριβώς πώς πρέπει να είναι το προϊόν σας: η λειτουργικότητα, η σχεδίαση και η συνολική ποιότητα πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εμείς γνωρίζουμε επακριβώς τι χρειάζεται για την υλοποίηση των απαιτήσεών σας. Η τεχνογνωσία μας σε ό, τι αφορά στην επιφανειακή επεξεργασία είναι ολοκληρωμένη χάρη στην άνω των 75 ετών πολυδιάστατη εμπειρία μας και μοναδική με τις διάφορες εξειδικεύσεις. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται απόλυτα και πάντοτε στο ότι οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα υλικά που παρέχουν την τέλεια λύση για κάθε εξειδικευμένο πρόβλημα. Παράγουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που καθιστούν δυνατές πολυάριθμες επεξεργασίες της επιφάνειας. Για την απογρέζωση, τον καθαρισμό, τη λείανση, τη δημιουργία ματ επιφανειών, την προκαταρκτική και την τελική στίλβωση, για προϊόντα ασυνήθιστων διαστάσεων ή σύνθετης μορφής τα εργαλεία μας εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα, υφή και εμφάνιση της επιφάνειας.

  2. ABRASIV ZISCHE SCHLEIFWERKZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ABRASIV ZISCHE SCHLEIFWERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  3. KNECHT MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KNECHT MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Bergatreute, Γερμανία.

  4. CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Löchgau, Γερμανία.

  5. MICROMETAL GMBH

    Γερμανία

    Η MICROMETAL που ιδρύθηκε το 2006, είναι μια σε ποσοστό 100% θυγατρική επιχείρηση της Wickeder Westfahlenstahl. Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποίηση ISO TS 16949 και ISO 14001. Οι δικές μας εγκαταστάσεις συνεχούς παραγωγής μάς παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής μεταλλικών ατέρμονων ταινιών με χημική χάραξη. Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη ύλη εκτυλίγεται από το ρολό και μεταφέρεται μέσω όλων των σταδίων της μεθόδου χημικής χάραξης. Αυτή η μέθοδος χημικής χάραξης Reel-to-Reel χρησιμοποιείται από λίγες μόνο επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η MICROMETAL διαθέτει προϊόντα με δομές που δεν μπορούν να παραχθούν με τις συμβατικές μεθόδους χημικής χάραξης ή άλλες μεθόδους μικροεπεξεργασίας. Χαρακτηριστικά χημικά χαραγμένα εξαρτήματα είναι φίλτρα, σήτες, βελόνες, νυστέρια, λεπίδες, επαφές, σκεδαστές, κωδικοποιητές, τεχνικά ελατήρια, λειτουργικές επιφάνειες. Πλεονεκτήματα: μοναδική ακρίβεια, απουσία τάσεων και γρεζιών, διάφορα μέταλλα & κράματα, ετοιμοπαράδοτο προϊόν, μεμονωμένα σε καρούλια, σε χρήση ή μεμονωμένα, ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη με προστιθέμενη αξία.

  1. HAHL FILAMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAHL FILAMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Munderkingen, Γερμανία.

  2. AVATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AVATEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  1. C. HILZINGER-THUM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. HILZINGER-THUM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  2. URON GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία URON GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. SCHIEK RUNDSCHLEIFEN INH. HORST SCHURR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHIEK RUNDSCHLEIFEN INH. HORST SCHURR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  4. HEGER GMBH EXCELLENT DIAMOND TOOLS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEGER GMBH EXCELLENT DIAMOND TOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαμάντια, βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικά λειαντικά, Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα, Βιομηχανικοί αδάμαντες, Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας, Φυσικά λειαντικά, Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα, Βιομηχανικοί αδάμαντες, και Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας. Έχει έδρα σε Heitersheim, Γερμανία.

  5. HEKO ARBEITSSCHUTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEKO ARBEITSSCHUTZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  6. ELBE SCHLEIFMITTELWERK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELBE SCHLEIFMITTELWERK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  7. KAINDL SCHLEIFTECHNIK REILING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAINDL SCHLEIFTECHNIK REILING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λειαντικοι δισκοι. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  8. GIRRBACH IDC

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIRRBACH IDC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  1. BAUER SPEZIALPRODUKTE INH. EMIL BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER SPEZIALPRODUKTE INH. EMIL BAUER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Köngen, Γερμανία.

  2. DENT-E-CON E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENT-E-CON E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Lonsee, Γερμανία.

  3. THOMAS HELFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS HELFER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κοχλίες και περικόχλια, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κοχλίες και περικόχλια, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  4. PRIMEX-SCHLEIFMITTEL + WERKZEUGE INH. PETER-JÖRGEN WOLF

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIMEX-SCHLEIFMITTEL + WERKZEUGE INH. PETER-JÖRGEN WOLF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κιγκαλερία οικοδομών, και Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  5. K. JUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K. JUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, μηχανικά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Λειαντικά, μηχανικά, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  6. THEODOR KNOTZ KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEODOR KNOTZ KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, μηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Λειαντικά, μηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Todtnau, Γερμανία.

  7. FRIEDRICH HEIZMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH HEIZMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Λειαντικά, μηχανικά, Στίλβωση - εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  8. HUGO GROSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUGO GROSS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στιλβωπανα για στιλβωτικες μηχανες, στιλβωση, και μηχανηματα για τη στιλβωση μεταλλων. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  9. W. FRITZSCHING GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία W. FRITZSCHING GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κοχλίες και περικόχλια, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κοχλίες και περικόχλια, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  10. SCHLEIFWERKZEUGE HAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLEIFWERKZEUGE HAGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κοχλίες και περικόχλια, Κιγκαλερία οικοδομών, Εργαλεία φορητά, Λειαντικά, μηχανικά, Κοχλίες και περικόχλια, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λειαντικα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

92 Επιχειρήσεις