• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετεωρολογία - συσκευές και όργανα

Αποτελέσματα για

Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ETEWE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETEWE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. EWC WEATHER CONSULT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EWC WEATHER CONSULT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. STOCKBURGER INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOCKBURGER INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα, και Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. WÄRMETECHNIK STUTTGART G. KLOPFER KG

    Γερμανία

  5. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  2. MELUTEC METROLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το δικό μας εργαστήριο βαθμονόμησης διαθέτει διαπίστευση κατά DIN EN ISO/IEC 17025 του οργανισμού Deutschen Akkreditierungsstelle GmbH DAkkS για τα μεγέθη μέτρησης μήκος, ροπή στρέψης, θερμοκρασία, σχετική υγρασία και ζυγοί με αριθμό καταχώρισης D-K-15048-01-00. Ως διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης DAkkS πληρούμε τις απαιτήσεις όλων των εθνικών και διεθνών προτύπων. Δεν θέλουμε απλώς να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, αλλά να τους ενθουσιάζουμε. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 έχουν διευρύνει πολλές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε και αναπτυσσόμαστε στον τομέα αυτό μέρα με τη μέρα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας βαθμονόμησης. Πελάτες στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τις γνώσεις και την ευελιξία μας. Αποκτήστε την προσωπική σας εικόνα της Melutec Metrology και θα διαπιστώσετε ότι διακρινόμαστε σαφώς από τους ανταγωνιστές μας όσον αφορά στην εξειδίκευση, στην ευελιξία και στην καινοτομία.

  3. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. MAGNESCALE EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAGNESCALE EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, Αισθητήρες, επαγωγικοι αισθητηρες προσεγγισης, Αισθητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, οπτικα οργανα με λεϊζερ, συμβολομετρια, μετατροπεις θεσης, αξεσουαρ για εργαλειομηχανες, και μετρητες λεϊζερ. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  5. LUFTBILD- UND LUFTVIDEOTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUFTBILD- UND LUFTVIDEOTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τοπογραφικά γραφεία μελετών, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, Τοπογραφία - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Τοπογραφικά γραφεία μελετών, Μέτρηση τοποθεσίας και απόστασης - συσκευές και όργανα, Τοπογραφία - συσκευές και όργανα, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  1. STEFFENS BIOTECHNISCHE ANALYSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFFENS BIOTECHNISCHE ANALYSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Ebringen, Γερμανία.

  2. LHG LABORGERÄTE-HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LHG LABORGERÄTE-HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. MERZ TECHNOLOGIES

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERZ TECHNOLOGIES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακτινολογικός βιομηχανικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Δοκιμές προϊόντων και υλικών -ινστιτούτα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Essingen, Γερμανία.

  2. ORALIA MEDICAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORALIA MEDICAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Φαρμακευτικά προϊόντα, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. SCHMIDLIN LABOR + SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMIDLIN LABOR + SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  4. UWE BINNINGER ANALYTIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία UWE BINNINGER ANALYTIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικά όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. KLEISER GMBH & CO.KG APPARATEBAU

    Γερμανία

  6. OLYMPUS DIAGNOSTICA LAB-AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

  7. GLASBAR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLASBAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλο γυαλί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  8. MRS SEITTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MRS SEITTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Holzmaden, Γερμανία.

  1. BRUKER PHYSIK GMBH

    Γερμανία

    Από την πρώτη αρχή, δηλ., εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Bruker ακολουθεί μία και μοναδική ιδέα: να παρέχει τη βέλτιστη τεχνολογική λύση για κάθε ζήτημα ανάλυσης. Σήμερα εργαζόμαστε σε ολόκληρο τον κόσμο για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Τα συστήματα Bruker καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε όλους τους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης και χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των διαδικασιών. Αναπτύσσουμε υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις για τον τομέα της ανάλυσης.

  2. LIQUID-SCAN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQUID-SCAN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  3. OCEAN OPTICS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OCEAN OPTICS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Οπτικά όργανα, Φασματόμετρα, φασματοσκοπία, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  4. HERWI BARTA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERWI BARTA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε St Johann, Γερμανία.

  5. SCIOMICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCIOMICS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  6. HK-DENT GMBH EXKLUSIV-VERTRIEB VON PENTRON CLINICAL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HK-DENT GMBH EXKLUSIV-VERTRIEB VON PENTRON CLINICAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα, και Οδοντιατρική - εξοπλισμοί και όργανα. Έχει έδρα σε Kusterdingen, Γερμανία.

  7. LUMONYX LASER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUMONYX LASER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

  8. HAPA HANNELORE PANTHER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAPA HANNELORE PANTHER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Achern, Γερμανία.

  9. SELZER GMBH

    Γερμανία

  10. BESTA-TECHNIK FÜR CHROMATOGRAPHIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BESTA-TECHNIK FÜR CHROMATOGRAPHIE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wilhelmsfeld, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

282 Επιχειρήσεις

Kατηγορια