• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετεωρολογία - συσκευές και όργανα

Αποτελέσματα για

Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ETEWE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ETEWE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. STOCKBURGER INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOCKBURGER INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα, και Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. WÄRMETECHNIK STUTTGART G. KLOPFER KG

    Γερμανία

  4. INOTECH METER CALIBRATION SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η inotech GmbH έχει αναδειχθεί εντός των τελευταίων 25 ετών σε μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις συστημάτων ελέγχου μετρητών αερίου, ελέγχου και βαθμονόμησης και είναι παγκοσμίως ένας εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης για κατασκευαστές μετρητών και ανεξάρτητους φορείς ελέγχου. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε εδραιωθεί και στον τομέα των συστημάτων ελέγχου μετρητών νερού και θερμότητας διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των προϊόντων μας. Με τα δικά μας συστήματα ελέγχου βαθμονομούνται σε ετήσια βάση εκατομμύρια εντελώς διαφορετικών τύπων μετρητών. Τα συστήματα ελέγχου αποτελούν την κύρια επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Σε καθημερινή βάση συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας και τις επιθυμίες των πελατών μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Έτσι προσανατολίζουμε πάντοτε την ανάπτυξη προϊόντων και την παραγωγή μας στους πελάτες μας και βρισκόμαστε πάντοτε στο επίκαιρο επίπεδο ανάπτυξης.

  5. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. MAGNESCALE EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAGNESCALE EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αισθητήρες, Αισθητήρες, επαγωγικοι αισθητηρες προσεγγισης, Αισθητήρες σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, οπτικα οργανα με λεϊζερ, συμβολομετρια, μετατροπεις θεσης, αξεσουαρ για εργαλειομηχανες, και μετρητες λεϊζερ. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  3. OCEAN OPTICS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OCEAN OPTICS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Οπτικά όργανα, Φασματόμετρα, φασματοσκοπία, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  4. GLASBAR

    Γερμανία

    Η εταιρεία GLASBAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλο γυαλί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Kraichtal, Γερμανία.

  5. MAXX MESS- UND PROBENAHMETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAXX MESS- UND PROBENAHMETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Rangendingen, Γερμανία.

  1. GTU LASER TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GTU LASER TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  2. ELEKTRO REIBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO REIBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Οπτομετρία - εξοπλισμός και όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Οπτομετρία - εξοπλισμός και όργανα, και Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  1. BRAND GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAND GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  2. MOHR + CO LABORHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOHR + CO LABORHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  3. PVT PROBENVERTEILTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PVT PROBENVERTEILTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. HEROLAB GMBH LABORGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEROLAB GMBH LABORGERÄTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  5. EDMUND BÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDMUND BÜHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  6. LUMONYX LASER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUMONYX LASER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

  7. SELUTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SELUTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  8. EUZOLA LABOREINRICHTUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUZOLA LABOREINRICHTUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Gerabronn, Γερμανία.

  1. BIOTEK INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOTEK INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bad Friedrichshall, Γερμανία.

  2. LABTEC GESELLSCHAFT FÜR LABORTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LABTEC GESELLSCHAFT FÜR LABORTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Eschelbronn, Γερμανία.

  3. FORMAT MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORMAT MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. STEFFENS BIOTECHNISCHE ANALYSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFFENS BIOTECHNISCHE ANALYSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Ebringen, Γερμανία.

  5. ORALIA MEDICAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORALIA MEDICAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Φαρμακευτικά προϊόντα, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  6. KLEISER GMBH & CO.KG APPARATEBAU

    Γερμανία

  7. HESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαστήρια - συσκευές και όργανα, και Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  8. OLYMPUS DIAGNOSTICA LAB-AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

  9. M2K-LASER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M2K-LASER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  10. MEASUREMENT COMPUTING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEASUREMENT COMPUTING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση - συσκευές και όργανα, μετρολογια, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, καταγραφες και αναλυσεις μετρησεων ηχου και δονησεων, και Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bietigheim-bissingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

175 Επιχειρήσεις

Kατηγορια