• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέλι

Αποτελέσματα για

Μέλι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HONIG-WERNET GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HONIG-WERNET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  2. YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία YA VERTRIEBS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προπολις. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  3. SÜDDEUTSCHE IMKERGENOSSENSCHAFT E.G.

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDDEUTSCHE IMKERGENOSSENSCHAFT E.G., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  4. IMKER-STUBE JÜRGEN UTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMKER-STUBE JÜRGEN UTZ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέλι, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Καλλυντικές κρέμες, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Μέλι, Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα, Καλλυντικές κρέμες, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  5. PFINZTAL-IMKEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFINZTAL-IMKEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIOIMKEREI GRAF

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOIMKEREI GRAF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  2. OBERSCHWABENGOLD IMKEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBERSCHWABENGOLD IMKEREI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Καφές και τσάι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  3. IMKERTECHNIK WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMKERTECHNIK WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Mudau, Γερμανία.

  4. IMKEREIBEDARF SPÜRGIN GUDRUN SPÜRGIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMKEREIBEDARF SPÜRGIN GUDRUN SPÜRGIN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  5. SCHWARZWALD IMKEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWALD IMKEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Καφές και τσάι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Ebringen, Γερμανία.

  1. CUM NATURA

    Γερμανία

    Η εταιρεία CUM NATURA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μελι και προπολις. Έχει έδρα σε Bühlertal, Γερμανία.

  2. FAITSCH VERSCHLUSS-SYSTEME ANDREAS HOHL

    Γερμανία

    Η εταιρεία FAITSCH VERSCHLUSS-SYSTEME ANDREAS HOHL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Παπούτσια, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Παπούτσια. Έχει έδρα σε Künzelsau, Γερμανία.

  1. WILHELM JULIUS TEUFEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM JULIUS TEUFEL GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wangen/Göppingen, Γερμανία.

  2. ELTER ORTHOPAEDIE UND REHATECHNIK SANITAETSHAUS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELTER ORTHOPAEDIE UND REHATECHNIK SANITAETSHAUS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσθετα μελη, και ορθοπεδικα ειδη. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  3. MEGNER U. MARTIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEGNER U. MARTIN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. BIEDERMANN ORTHOPÄDIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

  5. HELLMUT GÜNTHER GMBH

    Γερμανία

  6. ORTHOPÄDIETECHNIK HERMANN HILZINGER GMBH

    Γερμανία

  7. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  8. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  1. HINDERER + MÜHLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Είμαστε κατασκευαστές εργαλείων ανάγλυφης αποτύπωσης για τη βιομηχανία γραφικών τεχνών και τη βιομηχανία συνθετικών υλικών. Τα εργαλεία μας διακοσμούν πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης και λειτουργίας. Τα εργαλεία μας χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς: Στην ιατρική τεχνολογία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, στη βιομηχανία καλλυντικών, στη βιομηχανία καπνού, στη φαρμακευτική βιομηχανία και πολλές άλλες. Επιβάλλουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις στην ποιότητα, την ακρίβεια και τη γρήγορη διαθεσιμότητα των ανάγλυφων σφραγίδων και των εργαλείων μας. Σε ολόκληρο τον κόσμο αφήνουμε τη σφραγίδα μας με τις υψηλής ποιότητας λύσεις ανάγλυφης αποτύπωσης που προσφέρουμε και διατηρούμε με σιγουριά την ηγετική μας θέση στην αγορά σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε μέλος του παγκόσμιου ομίλου KURZ, ο οποίος διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην τεχνολογία ανάγλυφης αποτύπωσης εν θερμώ ως κατασκευαστής μεμβρανών ανάγλυφης αποτύπωσης.