• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FESSMANN GMBH UND CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FESSMANN GMBH UND CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις κλιματισμου, και συμβουλοι στον τομεα της βιομηχανιας τροφιμων. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  2. THIELEMANN TRADING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία THIELEMANN TRADING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

  3. REINER GÜNTHER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία REINER GÜNTHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  4. HINTERKOPF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HINTERKOPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Εργαλειομηχανές ψαλιδισμού, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Μηχανήματα παγωτού σε μπάρες ή φολίδες, και Εργαλειομηχανές ψαλιδισμού. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK SEYDELMANN KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. HOBART GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOBART GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  3. KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN KÜCHENGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  4. WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERKSVERTRETUNGEN LERCH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. BÜHLER BARTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER BARTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  1. BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLÖCHLE TEIGWARENGERÄTE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  2. BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER-GASTRO-TECH JOACHIM BAUER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  1. ULRICH BERNHARD SCHLEIFGERÄTE-SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ULRICH BERNHARD SCHLEIFGERÄTE-SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Freiburg Im Breisgau, Γερμανία.

  2. PACKAGING VALLEY E.V.

    Γερμανία

    Η εταιρεία PACKAGING VALLEY E.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  3. GABRIEL STREICHER GMBH & CO KG FABRIK FÜR HAUSHALTSGERÄTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GABRIEL STREICHER GMBH & CO KG FABRIK FÜR HAUSHALTSGERÄTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Denkingen, Γερμανία.

  4. OENORIEFLIN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία OENORIEFLIN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vogtsburg, Γερμανία.

  5. TAM-EUROPE LIMITED

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAM-EUROPE LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  6. BARTELMÄS SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BARTELMÄS SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  7. LORCH NAHRUNGSMITTELMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία LORCH NAHRUNGSMITTELMASCHINEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ebersbach, Γερμανία.

  8. SPEYER + HAB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEYER + HAB GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Gondelsheim, Γερμανία.

  1. NOCK-FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOCK-FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Friesenheim, Γερμανία.

  2. TTK GASTRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TTK GASTRO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  3. RAINER STADLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAINER STADLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  4. RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RGK GROSSKÜCHEN HERSTELLUNGS-GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  5. INOTEC GMBH MASCHINENENTWICKLUNG U. VERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία INOTEC GMBH MASCHINENENTWICKLUNG U. VERTRIEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  6. BBQ-PROFI UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία BBQ-PROFI UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. EGEDIUS GRILLMANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGEDIUS GRILLMANUFAKTUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Stockach-Raltaslach, Γερμανία.

  8. HOLAC MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLAC MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  9. BPS PACKAGING SOLUTIONS WILLY BADER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BPS PACKAGING SOLUTIONS WILLY BADER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Braunsbach, Γερμανία.

  10. REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REEPACK VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

117 Επιχειρήσεις

Kατηγορια