Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 2. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Επενδύουμε σε ποιοτικά προϊόντα, γνώση, εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις του πελάτη με ενθουσιώδης συνεργάτες. Προϋπόθεση αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει συστήματα αποχέτευσης λυμάτων, πόρτες, δοχεία, συσκευές μεταφοράς και κατασκευαστικά στοιχεία, ολοκληρωμένη διαχείριση υγιεινής έως συστήματα, ειδικά μηχανήματα και συσκευές. Ένας σημαντικός πυλώνας του προγράμματος προϊόντων, εκτός από τα συστήματα λυμάτων, είναι τα συστήματα μεταφοράς, αποθήκευσης και αποσυναρμολόγησης που σχεδιάζονται και προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη. Εκτός από τον εξοπλισμό επιχειρήσεων αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και παρέχουμε υπηρεσίες καθώς και συναρμολογήσεις επιτόπου. Επικεντρωνόμαστε τη βιομηχανία τροφίμων. Έχουμε αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια καλή φήμη στον κλάδο των τροφίμων όσον αφορά στην επεξεργασία κρέατος, σε σφαγεία, γαλακτοκομικές επιχειρήσεις, αρτοποιεία, στον τομέα της εμπορίας τροφίμων, σε τυροκομεία, ζυθοποιεία και επιχειρήσεις παραγωγής ποτών, στη βιομηχανία ψαριών και πουλερικών, στην επεξεργασία μπαχαρικών, στη χημική βιομηχανία κλπ.

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Velati έχει μακρόχρονη ιστορία. Από τη δημιουργία της, κατασκευάζει μύλους για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τομέα και, στη συνέχεια, εξελίχθηκε και προσφέρει ευρεία γκάμα μηχανημάτων μεταποίησης του κρέατος. Δραστηριοποιείται στην αγορά ως επιχείρηση κατασκευής και συναρμολόγησης ολοκληρωμένων γραμμών μεταποίησης για σαλάμια, μορταδέλα, λουκάνικα Φρανκφούρτης και μπιφτέκια για χάμπουργκερ. Σήμερα, η Velati είναι σε θέση να αναπτύξει ολοκληρωμένα έργα

 5. PAULUS STUART SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 25 έτη, εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για επαγγελματίες κρεοπώλες. Καταφέραμε έτσι να αναπτύξουμε μια μεγάλη γκάμα τρυφεροποιητών, μηχανές κιμά και σφυριά. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, κυρίως από άποψη υγιεινής, συντήρησης και ασφάλειας. Οι συσκευές μας συμβατές με τα πρότυπα CE έχουν αναγνωριστεί για την ανθεκτικότητα τους και την μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους διότι κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα και από πολυακετάλη για την πρόληψη σκουριάς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GROS SMOKEHOUSES POLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες, Κλίβανοι ξύλου- επαγγελματικής χρήσης, Εξοπλισμός παστώματος, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες, Κλίβανοι ξύλου- επαγγελματικής χρήσης, Εξοπλισμός παστώματος, και φουρνοι καπνισματος κρεατων. Έχει έδρα σε Goczałkowice Zdrój, Πολωνία.

 2. CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hermsdorf/thüringen, Γερμανία.

 3. FESSMANN GMBH UND CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FESSMANN GMBH UND CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις κλιματισμου, και συμβουλοι στον τομεα της βιομηχανιας τροφιμων. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

 4. THIELEMANN TRADING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THIELEMANN TRADING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

 5. REINER GÜNTHER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REINER GÜNTHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

 1. VE.MA.C. SRL

  Ιταλία

  Η Vemac είναι μια επιχείρηση με ηγετική θέση στον σχεδιασμό και την κατασκευή αυτόματων γραμμών μεταποίησης ωμών και μαγειρεμένων κρεάτων, καθώς και κρεάτων με καρυκεύματα. Διαθέτοντας από μηχανήματα αυτόματου ξεπαγώματος κρεάτων έως συστήματα κατάψυξης, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών αυτόματης φόρτωσης αλλαντικών και των συστημάτων επιλογής ζαμπόν, η Vemac ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις σε ό, τι αφορά στη διακίνηση και τους ρομποτικούς μηχανισμούς για τη βιομηχανία του κρέατος.

 2. EUROFOOD TRADING SARL

  Γαλλία

  Η Eurofood trading εμπορεύεται εξοπλισμούς για βιομηχανίες τροφίμων: βιομηχανία κρέατος, τυριού, μπισκότων, ζαχαρωτών, κονσέρβων και αρτοποιίας. Μπορούμε να προμηθεύσουμε καινούρια και μεταχειρισμένα υλικά πολλών μαρκών: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 1. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία INDUSTRIAL FUERPLA SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Benetusser, Ισπανία.

 2. ROVOM

  Ιταλία

  Η εταιρεία ROVOM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός παστώματος, εγκαταστασεις και εξοπλισμος αφαιρεσης οστων του κρεατος, παγκοι εργασιας για την βιομηχανια επεξεργασιας κρεατος, Εξοπλισμός παστώματος, και συστηματα με οδηγους για την διακινηση στα σφαγεια. Έχει έδρα σε Basilicanova-Montechiarugolo, Ιταλία.

 3. DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Laufach, Γερμανία.

 4. EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME

  Γερμανία

  Η εταιρεία EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lenggries, Γερμανία.

 5. NITA HYGIENE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NITA HYGIENE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wilnsdorf, Γερμανία.

 6. FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neckarsteinach, Γερμανία.

 7. MIVEG GMBH AFS EUROPEAN

  Γερμανία

  Η εταιρεία MIVEG GMBH AFS EUROPEAN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Röttenbach, Γερμανία.

 8. FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Langweid, Γερμανία.

 1. HINTERKOPF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HINTERKOPF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

 2. FRANS VERMEE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FRANS VERMEE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Remagen, Γερμανία.

 3. STEEN - FPM INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία STEEN - FPM INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kalmthout, Βέλγιο.

 4. GIMAR ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GIMAR ITALIA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος για κρεοπωλεια. Έχει έδρα σε Spinea, Ιταλία.

 5. AMB FOOD TECH S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία AMB FOOD TECH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Κρεατομηχανές και μηχανές κιμά, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, επεξεργασια κρεατων, και Κρεατομηχανές και μηχανές κιμά. Έχει έδρα σε San Lazzaro Di Savena, Ιταλία.

 6. WEBOMATIC MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEBOMATIC MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 7. INOX MECCANICA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία INOX MECCANICA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας κρεατος και συσκευασμενων προϊοντων, και Αλλαντοποιΐα. Έχει έδρα σε Solarolo Di Goito, Ιταλία.

 8. GROSSMANN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GROSSMANN MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εγκαταστάσεις για γκοφρέτες. Έχει έδρα σε Frankenberg, Γερμανία.

 9. KS K. SCHNELL SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία KS K. SCHNELL SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία. Έχει έδρα σε Marmoutier, Γαλλία.

 10. MADO FRANCE SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία MADO FRANCE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τα σφαγεία. Έχει έδρα σε Saverne, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.510 Επιχειρήσεις

Kατηγορια