• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Από την κοπή με ακριβές βάρος έως την ακριβή τοποθέτηση και συσκευασία αλλαντικών, κρέατος και τυριών: η Weber Maschinenbau είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων για εφαρμογές κοπής σε φέτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων προμηθευτών για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων είναι πολυδιάστατη και παρέχει την τέλεια λύση για όλες τις χρήσεις και τα πεδία εφαρμογής. Είμαστε κορυφαία στην παγκόσμια αγορά επιχείρηση και κορυφαίος εργοδότης με περίπου 1.450 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια, η Weber Maschinenbau παράγει πρωτοποριακά συστήματα για την επεξεργασία και την επιβελτίωση αλλαντικών, κρέατος, τυριών και άλλων τροφίμων. Η γκάμα των προϊόντων του ομίλου Weber με έδρα το Breidenbach της Έσσης και με 22 μονάδες σε 18 χώρες είναι εξαιρετικά πολυδιάστατη. Αυτόν το συνδυασμό ποιότητας και τεχνογνωσίας εμπιστεύονται ικανοποιημένοι πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 2. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Επενδύουμε σε ποιοτικά προϊόντα, γνώση, εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις του πελάτη με ενθουσιώδης συνεργάτες. Προϋπόθεση αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει συστήματα αποχέτευσης λυμάτων, πόρτες, δοχεία, συσκευές μεταφοράς και κατασκευαστικά στοιχεία, ολοκληρωμένη διαχείριση υγιεινής έως συστήματα, ειδικά μηχανήματα και συσκευές. Ένας σημαντικός πυλώνας του προγράμματος προϊόντων, εκτός από τα συστήματα λυμάτων, είναι τα συστήματα μεταφοράς, αποθήκευσης και αποσυναρμολόγησης που σχεδιάζονται και προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη. Εκτός από τον εξοπλισμό επιχειρήσεων αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και παρέχουμε υπηρεσίες καθώς και συναρμολογήσεις επιτόπου. Επικεντρωνόμαστε τη βιομηχανία τροφίμων. Έχουμε αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια καλή φήμη στον κλάδο των τροφίμων όσον αφορά στην επεξεργασία κρέατος, σε σφαγεία, γαλακτοκομικές επιχειρήσεις, αρτοποιεία, στον τομέα της εμπορίας τροφίμων, σε τυροκομεία, ζυθοποιεία και επιχειρήσεις παραγωγής ποτών, στη βιομηχανία ψαριών και πουλερικών, στην επεξεργασία μπαχαρικών, στη χημική βιομηχανία κλπ.

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Ιταλία

  Το μηχάνημα κοπής σχέδιο S220/AF, κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου επεξεργασμένο με ανοδίωση, αποτελεί συνώνυμο γρήγορης συντήρησης και απόλυτης υγιεινής. Ο ρυθμιστής πάχους κοπής από 0 ως 15 χιλ. είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και επιτρέπει μια ακριβή ρύθμιση. Ο ακονιστής συναρμολογείται εύκολα, διευκολύνοντας έτσι την εργασία του χρήστη και εξασφαλίζοντας μια άψογη και αποτελεσματική μακροχρόνια κοπή του προϊόντος.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Ιταλία

  Η εταιρεία Velati έχει μακρόχρονη ιστορία. Από τη δημιουργία της, κατασκευάζει μύλους για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τομέα και, στη συνέχεια, εξελίχθηκε και προσφέρει ευρεία γκάμα μηχανημάτων μεταποίησης του κρέατος. Δραστηριοποιείται στην αγορά ως επιχείρηση κατασκευής και συναρμολόγησης ολοκληρωμένων γραμμών μεταποίησης για σαλάμια, μορταδέλα, λουκάνικα Φρανκφούρτης και μπιφτέκια για χάμπουργκερ. Σήμερα, η Velati είναι σε θέση να αναπτύξει ολοκληρωμένα έργα

 5. PAULUS STUART SPRL

  Βέλγιο

  Εδώ και περισσότερα από 25 έτη, εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανημάτων για επαγγελματίες κρεοπώλες. Καταφέραμε έτσι να αναπτύξουμε μια μεγάλη γκάμα τρυφεροποιητών, μηχανές κιμά και σφυριά. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, κυρίως από άποψη υγιεινής, συντήρησης και ασφάλειας. Οι συσκευές μας συμβατές με τα πρότυπα CE έχουν αναγνωριστεί για την ανθεκτικότητα τους και την μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους διότι κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα και από πολυακετάλη για την πρόληψη σκουριάς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Πολωνία

 2. DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

 3. FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER

  Γερμανία

 4. CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 5. PETRAPLAST S.R.O.

  Τσεχία

 1. THIELEMANN TRADING GMBH

  Γερμανία

 2. FESSMANN GMBH UND CO KG

  Γερμανία

 1. REINER GÜNTHER

  Γερμανία

 2. VE.MA.C. SRL

  Ιταλία

  Η Vemac είναι μια επιχείρηση με ηγετική θέση στον σχεδιασμό και την κατασκευή αυτόματων γραμμών μεταποίησης ωμών και μαγειρεμένων κρεάτων, καθώς και κρεάτων με καρυκεύματα. Διαθέτοντας από μηχανήματα αυτόματου ξεπαγώματος κρεάτων έως συστήματα κατάψυξης, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών αυτόματης φόρτωσης αλλαντικών και των συστημάτων επιλογής ζαμπόν, η Vemac ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις σε ό, τι αφορά στη διακίνηση και τους ρομποτικούς μηχανισμούς για τη βιομηχανία του κρέατος.

 3. EUROFOOD TRADING SARL

  Γαλλία

  Η Eurofood trading εμπορεύεται εξοπλισμούς για βιομηχανίες τροφίμων: βιομηχανία κρέατος, τυριού, μπισκότων, ζαχαρωτών, κονσέρβων και αρτοποιίας. Μπορούμε να προμηθεύσουμε καινούρια και μεταχειρισμένα υλικά πολλών μαρκών: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 4. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Ισπανία

 5. NITA HYGIENE GMBH

  Γερμανία

 6. ROVOM

  Ιταλία

 7. EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME

  Γερμανία

 8. MIVEG GMBH AFS EUROPEAN

  Γερμανία

 1. FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. FRANS VERMEE GMBH

  Γερμανία

 3. WEBOMATIC MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

 4. AACHENER MISCH- UND KNETMASCHINENFABRIK PETER KÜPPER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. DADAUX TECHNOLOGIES

  Γαλλία

 6. SOLLICH KG

  Γερμανία

 7. GIMAR ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

 8. SOBEMA DISTRIBUTION - BOYAUX - EPICES - MATÉRIEL

  Γαλλία

 9. STEEN - FPM INTERNATIONAL

  Βέλγιο

 10. CARNICERIA COSA

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.704 επιχειρήσεις

Kατηγορια