• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κονσέρβες

Αποτελέσματα για

Κονσέρβες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  2. LINEA GASTRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINEA GASTRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Badenweiler, Γερμανία.

  3. JAGSTFELDER SAUERKONSERVEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAGSTFELDER SAUERKONSERVEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα φρούτα, και Κονσερβοποιημένα φρούτα. Έχει έδρα σε Bad Friedrichshall, Γερμανία.

  4. RICH. HENGSTENBERG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RICH. HENGSTENBERG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά τουρσί, και Λαχανικά τουρσί. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. EDMUND SPÄTH SAUERKONSERVEN E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDMUND SPÄTH SAUERKONSERVEN E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά τουρσί, και Λαχανικά τουρσί. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEORG SCHMIDT SAUERKONSERVEN-FEINKOST GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG SCHMIDT SAUERKONSERVEN-FEINKOST GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά σε κονσέρβα, και Λαχανικά σε κονσέρβα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. MMV MANZ MARKEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

  3. TISCH-UND-HERD.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία TISCH-UND-HERD.DE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανοιχτήρια κονσέρβας. Έχει έδρα σε Gutach, Γερμανία.

  4. SEEMOST-KELLEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEEMOST-KELLEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Meckenbeuren, Γερμανία.

  5. SMT PERSIGRAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMT PERSIGRAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Φρούτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Wannweil, Γερμανία.

  1. EBNER FRUCHTSÄFTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBNER FRUCHTSÄFTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

  2. STAHRINGER STREUOBSTMOSTEREI DR. GÜNTHER SCHÄFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAHRINGER STREUOBSTMOSTEREI DR. GÜNTHER SCHÄFER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  1. IMKERTECHNIK WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMKERTECHNIK WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Mudau, Γερμανία.

  2. MICHAEL WEINMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL WEINMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  3. WIDMAIER FRUCHTSÄFTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIDMAIER FRUCHTSÄFTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί φρούτων, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί φρούτων, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Waldenbuch, Γερμανία.

  4. WILHELM AUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM AUER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Mühlhausen-Ehingen, Γερμανία.

  5. HERMANN STREIB

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERMANN STREIB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  6. LIPP´S IMKEREIPRODUKTE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIPP´S IMKEREIPRODUKTE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. MARMELIX

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARMELIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ζαχαρωτά, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. MARTIN BLUMENSTOCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN BLUMENSTOCK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Φρούτα, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Wallhausen, Γερμανία.

  1. ALBI GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBI GMBH + CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Berghülen, Γερμανία.

  2. FRANZ SIMMLER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ SIMMLER GMBH + CO KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  3. BONDUELLE DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BONDUELLE DEUTSCHLAND GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. CERALPAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERALPAN GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Dornstadt, Γερμανία.

  5. AGRANA FRUIT GERMANY GMBH

    Γερμανία