• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • κονσέρβες

Αποτελέσματα για

Κονσέρβες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

 2. SA CONSERVERIE DU SUD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από έναν αιώνα πείρας και μια μοναδική τεχνογνωσία, η Conserverie du Sud ξεχωρίζει ως πρώτος παρασκευαστής τερίν με βάση το χοιρινό κρέας και ο μοναδικός με εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη. Η Conserverie du Sud έκλεισε μια τοπική συνεργασία και εφοδιάζεται σε χοιρινό κρέας ειδικής ετικέτας από επώνυμο τοπικό προμηθευτή, φημισμένος για τα κρέατα του με ετικέτα Label Rouge. Το κλειδί της επιτυχίας μας βρίσκεται : στην γεύση, την ισορροπία των γεύσεων και την νόστιμη υφή ! Με μια τεχνογνωσία που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά, τα προϊόντα παρασκευάζονται από αγνές παραδοσιακές συνταγές. Η επιχείρηση είναι περήφανη που προσφέρει φυσικά προϊόντα στους καταναλωτές της. Από το 2021, η Conserverie du Sud αποκτά την πιστοποίηση κατά IFS εκδ. 8. Η IFS FOOD είναι διεθνής οργανισμός που εκτιμά την συμβατότητα των προϊόντων και των διαδικασιών σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Η Conserverie du Sud προσφέρει διάφορες πιστοποιήσεις: Label Rouge : από χοίρους που εκτρέφονται στον εξωτερικό χώρο, για φρέσκο, πλούσιο, εξαιρετικό και νόστιμο κρέας. - ABio αποδεικνύει μια γεωργική παραγωγική μέθοδος που σέβεται τα φυσικά συστήματα και τους φυσικούς κύκλους.-VPF οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Γαλλία. -IGP Porc du Sud-Ouest επιβεβαιώνει πως οι χοίροι γεννιούνται, εκτρέφονται, σφάζονται και επεξεργάζονται στην Νοτιοδυτική Γαλλία.

 3. LA CASARECCIA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η La Casareccia, με έδρα στη Via Stabia στο Sant 'Antonio Abate (NA), είναι μια εταιρεία συντήρησης τροφίμων, από ντομάτες μέχρι όσπρια, λαχανικά επιλεγμένα και συσκευασμένα με τη μέγιστη προσοχή. Η Εταιρεία πληροί τα πρότυπα που απαιτούνται για τις πιστοποιήσεις UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD.

 4. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η FOOD BROKERAGE ITALIA προσφέρει Made in Italy σε όλο τον κόσμο. Καλά ιταλικά ζυμαρικά, κατεψυγμένη πίτσα, ντομάτες (πολτός, αποφλοιωμένες ντομάτες, έτοιμες σάλτσες κ.λπ.), αποξηραμένα φρούτα, χυμοί φρούτων και ειδικά ζυμαρικά (ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ζυμαρικά με όσπρια, βιολογικά ζυμαρικά, ζυμαρικά με όσπρια) Εδώ και 30 χρόνια, φροντίζουμε τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων, την εμπορική αποτελεσματικότητα και την υποστήριξη. Πιστοποιημένες εταιρείες ISO, IFS, BRC κ.λπ. για τη διασφάλιση των απαιτήσεων του διεθνούς εμπορίου.

 5. DELFINO BATTISTA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista άνοιξε στην Τσετάρα μια μικρή κονσερβοποιία, την οποία λειτουργούσε με πολλή αγάπη και υπερηφάνεια μέχρι τη δεκαετία του 90'. Με το πέρασμα του χρόνου, η γεύση των προϊόντων μας δεν άλλαξε, όπως και οι φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας και της προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών. Όλες αυτές οι φάσεις πραγματοποιούνται με εξαιρετική προσοχή, προκειμένου να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με όλα τα ισχύοντα πρότυπα παραγωγής και τους νόμους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MAISON ANETH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAISON ANETH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά διατηρημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, Τρόφιμα, εκλεκτά, Σάλτσες, Κονσέρβες, Τρόφιμα, εκλεκτά, και Σάλτσες. Έχει έδρα σε Vincennes, Γαλλία.

 2. COPPOLA S.P.A.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COPPOLA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστειρωμένες κονσέρβες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, σιρόπι φρούτων, εξαγωγη τροφιμων, Αποστειρωμένες κονσέρβες, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Scafati, Ιταλία.

 3. CONTINENTAL FOODS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONTINENTAL FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ακατέργαστα φυτικά έλαια, Βιομηχανικά έλαια, κονσερβες, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, ηλιελαια, Έλαια φυτικά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Villepinte, Γαλλία.

 4. CLAC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σούπες, Είδη χειροτεχνίας, Οσπρια, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Σούπες, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, σετ δώρου, και εργασία στα μέτρα του πελάτη. Έχει έδρα σε Cournon D'auvergne, Γαλλία.

 5. IMPEXPORT

  Ελλάδα

 1. WECK EUROPE

  Ιταλία

  Η πλήρης γκάμα των δοχείων WECK®, και τα σχετικά εξαρτήματα (στεγανοποιητικά, σφιγκτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καπάκια, φίλτρα δοχείων, αποστειρωτές οικιακής χρήσης κ.λπ) διανέμεται στη Γαλλία από την εξουσιοδοτημένη επιχείρηση λιανικού εμπορίου, MCM EMBALLAGES. Η επωνυμία των δοχείων WECK® διαθέτει, επίσης, αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη. Με περισσότερα από 100 έτη πείρας, η εταιρεία WECK®, η οποία εφηύρε το γυάλινο δοχείο συντήρησης, έχει γίνει ονομαστός ηγέτης στην Ευρώπη στη συντήρηση τροφίμων. Τα δοχεία WECK® χάρη στην μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.

 2. DI GIUSEPPE PORCELLI

  Ιταλία

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται με βάση τις πιο παραδοσιακές και χειροποίητες τεχνικές παρασκευής και επιζητεί να διευρύνει τους ορίζοντές της μεγαλώνοντας την γκάμα των προϊόντων της και των αγορών-στόχο, χάρη στη συνεχή και σταθερή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης που έχει θέσει σε εφαρμογή προκειμένου να επιτύχει μακροπρόθεσμα την εμπορία των προϊόντων της και στο εξωτερικό. Η Livasì είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από την επιθυμία της τρίτης γενιάς.

 1. MEDITERRANEA BELFIORE SRL

  Ιταλία

  Mediterranea Belfiore, αγροτική εκμετάλλευση στην Cecina, στην επαρχία της Livourne.

 2. ONISS

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ONISS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανιτάρια, κονσερβες λαχανικων, και Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Odessa, Ουκρανία.

 3. ANCHOAS DE SANTOÑA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ANCHOAS DE SANTOÑA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντζουγιες, αντζούγιες σε ελαιόλαδο, και αντζούγιες σε κονσέρβα. Έχει έδρα σε Santoña (cantabria), Ισπανία.

 4. EDELWEISS GROUPE

  Γαλλία

  Η εταιρεία EDELWEISS GROUPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιόσποροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Βότκα, Κονσέρβες, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Βότκα, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε Geispolsheim, Γαλλία.

 5. GOUT DE CANARD LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία GOUT DE CANARD LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατέ, Ζωικά έλαια και λίπη, Τροφές για σκύλους, Κονσέρβες, Πατέ, Ζωικά έλαια και λίπη, Τροφές για σκύλους, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Rakovski, Βουλγαρία.

 6. WECK UNITED KINGDOM

  Γαλλία

  Η εταιρεία WECK UNITED KINGDOM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστειρωμένες κονσέρβες, Κονσέρβες, διαφημιστικα ειδη απο λευκοσιδηρο και μεταλλο, Αποστειρωμένες κονσέρβες, Κονσέρβες, και γυάλινα δοχεία για τις κονσέρβες. Έχει έδρα σε Geispolsheim Gare, Γαλλία.

 7. WECK® FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία WECK® FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, δοχεία για κονσέρβες, εξαρτήματα για τα γυάλινα δοχεία weck, γυάλινα δοχεία για τις κονσέρβες, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Geispolsheim-Gare, Γαλλία.

 8. ACC LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ACC LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατε ντοματας, τοματοχυμός, ντοματοπολτος, και Σάλτσα ντομάτας. Έχει έδρα σε Krivoy Rog, Ουκρανία.

 1. CUORE VERDE NATURA SRLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία CUORE VERDE NATURA SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλτσες και καρυκευματα. Έχει έδρα σε Fratta Todina, Ιταλία.

 2. ONLY SICILIAN FOOD

  Ιταλία

  Η εταιρεία ONLY SICILIAN FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, σαλτσες, σαλτσες και καρυκευματα, παραδοσιακη μπιρα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Catania, Ιταλία.

 3. MEANDROS LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία MEANDROS LLC, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά λίπη, ηλιελαια, Κονσέρβες, Μαγειρικά λίπη, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 4. GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD

  Ιταλία

  Η εταιρεία GECOM EXPORT SRL IMPORT EXPORT ITALIAN FOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Nocera Inferiore, Ιταλία.

 5. SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U.

  Ισπανία

  Η εταιρεία SANFOOD ALIMENTACIÓN S.L.U., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

 6. WECK ESPAÑA

  Ιταλία

  Η εταιρεία WECK ESPAÑA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυάλινες φιάλες και δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

 7. LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS

  Ιταλία

  Η εταιρεία LE TRIFOLE TARTUFI - TRUFFLES TRUFFE TRUFAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυκευματα με τρουφες, τρουφες, σαλτσα με τρουφες, και τρουφες. Έχει έδρα σε San Marzano Oliveto, Ιταλία.

 8. CDP DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία CDP DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη κουζινας, και Εξαρτήματα για αποστειρωτές. Έχει έδρα σε Auch, Γαλλία.

 9. LA RIOJA

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία LA RIOJA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κονσέρβες, αφρωδη κρασια, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, ζαμπον ισπανιας, και Κονσέρβες. Έχει έδρα σε Luxembourg, Λουξεμβούργο.

 10. SAS LE REVELOIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία SAS LE REVELOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Κρέατα, κονσερβοποιημένα, Κονσέρβες, και ακέραια κομμάτια από φουά γκρα πάπιας. Έχει έδρα σε Revel, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κονσέρβες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.478 Επιχειρήσεις