• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικος κινητηρας

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικος κινητηρας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DUNKERMOTOREN GMBH

    Γερμανία

    Η Dunkermotoren είναι μια προσανατολισμένη στον πελάτη, καινοτομική επιχείρηση με επίγνωση της ποιότητας και του περιβάλλοντος. Η επιτυχία της επιχείρισής μας στηρίζεται κατά κύριο λόγο στους συνεργάτες μας. Το πλεονέκτημά μας είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων κίνησης. Με βάση ένα εξελιγμένο δομοστοιχειωτό σύστημα είμαστε σε θέση με μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τυποποιημένων στοιχείων να σχεδιάζουμε και να παράγουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. KAYSER ELECTRIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAYSER ELECTRIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρικοι κινητηρες. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  3. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  4. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  5. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.