• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κινητηρες

Αποτελέσματα για

Κινητηρες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MOTORZENTRALE.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOTORZENTRALE.DE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  2. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, Ηλεκτρογόνα σύνολα, Τρίποδα για κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, γεννητριες ρευματος, Ηλεκτρογόνα σύνολα, χυτευση αλουμινιου υπο πιεση, ροτορες, και κιβωτιο μειωτηρα. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

  3. ACT AEROSOL CHEMIE TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ACT Aerosol Chemie Technik GmbH ασχολείται με την παρασκευή και εμφιάλωση τεχνικών χημικών προϊόντων στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από προϊόντα, όπως το κλασικό καθαριστικό φρένων, μέχρι προϊόντα φροντίδας οχημάτων και πολύ απαιτητικά πρόσθετα καυσίμων και λαδιών, η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει όλες τις ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας και της βιομηχανίας εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Συγχρόνως, πολλά από τα προϊόντα μας είναι δικής μας παρασκευής και προέρχονται από σκευάσματα που έχουμε αναπτύξει και ελέγξει οι ίδιοι. Παράλληλα με την παρασκευή και εμφιάλωση προϊόντων από δικά μας σκευάσματα, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα παρασκευής μιγμάτων δραστικών ουσιών σύμφωνα με τις δικές τους προδιαγραφές ή τη δυνατότητα εμφιάλωσης υγρών που μας παραδίδει ο πελάτης. Ωστόσο, στην αγορά δεν εκπροσωπούμαστε με δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά δραστηριοποιούμαστε αποκλειστικά στο χώρο της εμφιάλωσης και παρασκευής προϊόντων κατά παραγγελία με ιδιωτική ετικέτα, δηλ. πάνω στα προϊόντα υπάρχουν οι ετικέτες των πελατών μας, ενώ δεν εμφανίζεται το δικό μας όνομα ή η δική μας συμμετοχή στην παραγωγή.

  4. DUNKERMOTOREN GMBH

    Γερμανία

    Η Dunkermotoren είναι μια προσανατολισμένη στον πελάτη, καινοτομική επιχείρηση με επίγνωση της ποιότητας και του περιβάλλοντος. Η επιτυχία της επιχείρισής μας στηρίζεται κατά κύριο λόγο στους συνεργάτες μας. Το πλεονέκτημά μας είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων κίνησης. Με βάση ένα εξελιγμένο δομοστοιχειωτό σύστημα είμαστε σε θέση με μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τυποποιημένων στοιχείων να σχεδιάζουμε και να παράγουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  5. GERHARD BRACK KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD BRACK KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος (AC). Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  2. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  3. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  4. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  5. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  1. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  2. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  1. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  2. STÄHLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ιστορία της εταιρείας Stähle GmbH αρχίζει ουσιαστικά το 1984 με την ίδρυση της εταιρείας Kurt Stähle Steuergeräte. Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση υπήρχε ήδη διαθέσιμο ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων με ειδικές λύσεις προβλημάτων για τους τομείς των συστημάτων μέτρησης, ρύθμισης και ιατρικής τεχνολογίας. Π.χ., βαλβίδες ασφαλείας για θερμοκρασίες χρήσης από -265°C έως +200°C, καθώς και ο αυτόματος πιλότος Autopilot AP200 για την οδήγηση επιβατικών αυτοκινήτων σε δυναμομετρικές εξέδρες με κυλίνδρους σε συνθήκες κλίματος από -40°C έως +80°C. Η εταιρεία Kurt Stähle Steuergeräte χωρίστηκε στις 21.09.1987 στις δύο επιχειρήσεις Stähle GmbH και Ingenieurbüro Kurt Stähle. Τα προϊόντα παράγονται και διατίθενται από την Stähle GmbH. Το γραφείο μηχανικών Kurt Stähle είναι διαθέσιμο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τη μετεξέλιξη υλισμικού και λογισμικού. Χάρη στην υψηλή αυτονομία παραγωγής σε συνδυασμό με τη σύγχρονη, προσανατολισμένη στο κόστος διαχείριση, εξασφαλίζεται μεγάλη ευελιξία με χαμηλό κόστος παραγωγής

  3. CPC EUROPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η cpc Europa GmbH – Mechatronics στον τομέα της τεχνολογίας γραμμικής κίνησης είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη γραμμική τεχνολογία. Οι απαιτήσεις για γραμμικούς περιμετρικούς οδηγούς με σφαιρίδια είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι εφαρμογές στους οποίους χρησιμοποιούνται. Οι γραμμικές κινήσεις αποτελούν σημαντικό στοιχείο των σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής. Τα δικά μας γραμμικά στοιχεία είναι προϊόντα υψηλής ακριβείας και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται στους διάφορους τομείς και κλάδους της κατασκευής μηχανημάτων.

  4. ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ABPRO (INDIAN SME CONSORTIUM) INH. TASVVAR ALI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DR. FRITZ FAULHABER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  6. PTS-PRÜFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PTS-PRÜFTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος και ρύθμιση κινητήρων - ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waldstetten, Γερμανία.

  7. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικά για εκσκαφείς, ελαιοδυναμικα εξαρτηματα, λαβιδες για γερανους ανυψωσης εμπορευματων, κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης, και καδοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  8. SALZMANN KÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SALZMANN KÜHLER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία κινητήρων. Έχει έδρα σε Rielasingen, Γερμανία.

  1. HÖFLER BLOCKHEIZKRAFTWERKE DIPL.-ING. THOMAS FOTTELER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖFLER BLOCKHEIZKRAFTWERKE DIPL.-ING. THOMAS FOTTELER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες αερίου. Έχει έδρα σε Berghülen, Γερμανία.

  2. DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DETLEV HOFMANN GMBH - PRÄZISIONS-MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  3. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία διπλωματούχων μηχανικώνRuppmann Verbrennungsanlagen GmbH με έδρα τη Στουτγκάρδη, Γερμανία, ήταν μία από τις εταιρείες που διαδέχθηκαν το 1979 την ήδη από το 1892 ιδρυθείσα εταιρεία Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH.Η κύρια δραστηριότητά της περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παράδοση, τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση ειδικών εγκαταστάσεων καύσης.Η πείρα, προερχόμενη από τις εμπειρίες της παραδοσιακής κατασκευής βιομηχανικών φούρνων περίπου από το 1900, έδωσε στην RUPPMANN από νωρίς το έναυσμα να τολμήσει την κατασκευή εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου αποτεφρωτηρίου στην πόλη της Στουτγκάρδης ήδη από το 1906.Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις καύσης για την υγιεινή διάθεση απορριμμάτων κλινικών, ειδικών αποβλήτων και κατάλοιπων χαμηλής ραδιενέργειας.Αν και οι αρχικές επιδιώξεις για αυτές τις εγκαταστάσεις εστίαζαν στην ανάπτυξη μιας αποδοτικής τεχνικής καύσης, σήμερα υπάρχουν εκτεταμένες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική αποδοτικότητα.

  4. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  5. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  6. GEORGII KOBOLD GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το 1924, η εταιρεία GEORGII KOBOLD εξειδικεύεται στην ηλεκτρομηχανική τεχνολογία μετάδοσης κίνησης στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Η GEORGII KOBOLD απασχολεί 65 καταρτισμένους και δραστήριους συνεργάτες που εργάζονται ευχαρίστως για λογαριασμό σας. Στην GEORGII KOBOLD θα βρείτε κινητήρες ροπής, σερβοκινητήρες, γραναζωτούς σερβοκινητήρες και ηλεκτρονικά συστήματα κίνησης. Κινητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και κινητήρες πέδης και τριφασικοί κινητήρες είναι στη διάθεσή σας.

  7. HALSTRUP-WALCHER GMBH

    Γερμανία

    Η halstrup-walcher παράγει και διαθέτει συστήματα τοποθέτησης για την αυτόματη αλλαγή μεγέθους, μηχανικές-ηλεκτρονικές λύσεις μηχανισμών κίνησης και συστήματα μέτρησης πίεσης – με εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες.

  8. APEX TOOL GROUP GMBH

    Γερμανία

    Η γκάμα προϊόντων της Apex Power Tools περιλαμβάνει ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία πεπιεσμένου αέρα, μηχανοκίνητα εργαλεία και παρελκόμενα για αυτόματα συστήματα βιδώματος και διάτρησης. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα την αεροναυπηγικής, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε επιχειρήσεις ενέργειας και σε εταιρείες βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής και συναρμολόγησης.

  9. WEINLICH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINLICH GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

  10. WÖLFFLE WERKZEUGMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÖLFFLE WERKZEUGMASCHINEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορητά τριβεία με κινητήρα. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κινητηρες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

211 Επιχειρήσεις

Kατηγορια