• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρούλια

Αποτελέσματα για

Καρούλια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  2. KÜBLER SYSTEMSPULEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η πεπειραμένη εξειδικευμένη επιχείρηση για καρούλια συστήματος. Η KÜBLER Systemspulen που ιδρύθηκε το 1999, παράγει σήμερα σε εγκαταστάσεις συνεργείου και αποθήκης 1.700 τ.μ. κυρίως καρούλια συστήματος για προμηθευτές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και Card Clothing. Χάρη στους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες και την υπερσύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων και παραγωγής, η επιχείρηση στο Neuweiler τη Μέλανα Δρυμού εξελίχθηκε γρήγορα στον κορυφαίο προμηθευτή καρουλιών συστήματος από λιγνάνη. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και εκτός αυτής εκτιμούν τα επιμέρους προϊόντα σε μικρές και μεγάλες σειρές από τη σταθερή παραγωγή, καθώς και την εξειδικευμένη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Το μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια μη δεσμευτική προσφορά!

  3. STARK GUMMIWALZEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STARK GUMMIWALZEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρολα απο καουτσουκ, Λαστιχένια διαμορφωμένα εξαρτήματα, ακαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, ευκαμπτοι αγωγοι απο καουτσουκ, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Sontheim, Γερμανία.

  4. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων

  5. PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTBOX HANDELSKONTOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Oberndorf-Hochmössingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δίσκοι, Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, κυλινδροι οδηγησης, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Wolfach, Γερμανία.

  2. ATEF ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATEF ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. STIEBER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STIEBER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. WILH. WISSNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILH. WISSNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίσωτρα για τροχούς και καρούλια. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  5. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Eberstadt, Γερμανία.

  1. GEBR. HELD HYDRAULIK TECHN. GROSSHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. HELD HYDRAULIK TECHN. GROSSHANDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  2. WERNER BIEMER WERKZEUGE-MASCHINEN-WÄLZLAGER INH.: THORSTEN BOCKSTALLER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER BIEMER WERKZEUGE-MASCHINEN-WÄLZLAGER INH.: THORSTEN BOCKSTALLER E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  1. BRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BELTING & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELTING & SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  3. DHS HYDRAULIK-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DHS HYDRAULIK-SERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  4. ANTRIEBSTECHNIK EBNER-SEIBOLD

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTRIEBSTECHNIK EBNER-SEIBOLD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. BST-HYDRAULICS FLUIDTECHNIK & COMPONENTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BST-HYDRAULICS FLUIDTECHNIK & COMPONENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  6. HERT. WAELZLAGER & INDUSTRIESERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERT. WAELZLAGER & INDUSTRIESERVICE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  7. ROLAND ORGELDINGER ANTRIEBSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND ORGELDINGER ANTRIEBSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Πληροφορική - λογισμικά, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  8. BÜHLER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  1. JOSEF BLÄSSINGER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF BLÄSSINGER GMBH + CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. FISCHER HYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISCHER HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  3. JOHANN HITSCHERICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN HITSCHERICH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. JVL INDUSTRI ELEKTRONIK A/S

    Γερμανία

    Η εταιρεία JVL INDUSTRI ELEKTRONIK A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. HSR NEUENSTEIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HSR NEUENSTEIN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  6. ANTRIEBSTECHNIK FERRETTI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTRIEBSTECHNIK FERRETTI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  7. MUSCHONG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUSCHONG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  8. OSWALD SCHREMPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSWALD SCHREMPP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kenzingen, Γερμανία.

  9. HST TROSSINGEN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία HST TROSSINGEN GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trossingen, Γερμανία.

  10. RIADRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIADRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρούλια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

217 Επιχειρήσεις