• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρούλια

Αποτελέσματα για

Καρούλια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΈμπορος χονδρικής
  1. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων

  2. FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FFB FÖRDER- UND HEBEZEUGE SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Eberstadt, Γερμανία.

  3. MAUCH HYDRAULIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAUCH HYDRAULIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dunningen, Γερμανία.

  4. MSF-VATHAUER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSF-VATHAUER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. BELTING GROUP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELTING GROUP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HBW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF

    Γερμανία

    Η εταιρεία HBW WÄLZLAGER UND INDUSTRIEBEDARF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  2. BIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. MS MOTORSERVICE DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MS MOTORSERVICE DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Λεία έδρανα, Κινητήρες εσωτερικής καύσης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Tamm, Γερμανία.

  4. HEINZ PROCHINER TORANTRIEBE & TORSYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ PROCHINER TORANTRIEBE & TORSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Gechingen, Γερμανία.

  5. KOSEIKO INDUSTRIETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOSEIKO INDUSTRIETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε March Buchheim, Γερμανία.

  1. TEPROMET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEPROMET GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. TECHNISCHES BÜRO SPÄTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNISCHES BÜRO SPÄTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Κινητήρες με μειωτήρα στροφών. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  1. M & S TÜREN UND TORE VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M & S TÜREN UND TORE VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

  2. JOSEF BLÄSSINGER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF BLÄSSINGER GMBH + CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. EIMERT GMBH RÄDER, ROLLEN UND BESCHLÄGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία EIMERT GMBH RÄDER, ROLLEN UND BESCHLÄGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  4. ASA-TECH KONSTRUKTIONSTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASA-TECH KONSTRUKTIONSTEILE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, και Κόλλες συγκολλητικές ουσίες και εργαλεία επάλειψης. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  5. APS-LINEARTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία APS-LINEARTECHNIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Έδρανα κύλισης. Έχει έδρα σε Abtsgmünd, Γερμανία.

  6. DK-CLUTCHES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DK-CLUTCHES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Συμπλέκτες, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Συμπλέκτες. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  7. LENZE VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LENZE VERTRIEB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Πληροφορική - λογισμικά, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Πληροφορική - λογισμικά, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. BRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. BELTING & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BELTING & SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Κινητήρες με μειωτήρα στροφών, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  2. HOLZHÄUER HYDRAULIK & MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLZHÄUER HYDRAULIK & MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  3. HERT. WAELZLAGER & INDUSTRIESERVICE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERT. WAELZLAGER & INDUSTRIESERVICE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. LÖWENGUTH-KUGELLAGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LÖWENGUTH-KUGELLAGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Λεία έδρανα, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, και Λεία έδρανα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. DIE REFERENZ FÜR GEBÄUDETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIE REFERENZ FÜR GEBÄUDETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  6. EICHBAUER & SCHWARZ AT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EICHBAUER & SCHWARZ AT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  7. CQ GMBH KUGELLAGER UND MASCHINENELEMENTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CQ GMBH KUGELLAGER UND MASCHINENELEMENTE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Έδρανα κύλισης, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  8. BRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAMMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Έδρανα κύλισης, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  9. WERNER BIEMER WERKZEUGE-MASCHINEN-WÄLZLAGER INH.: THORSTEN BOCKSTALLER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER BIEMER WERKZEUGE-MASCHINEN-WÄLZLAGER INH.: THORSTEN BOCKSTALLER E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Κιγκαλερία οικοδομών, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  10. PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIRTEK HEIDELBERG KAI BECKER E.K, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρούλια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

67 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ