• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  2. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  3. HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  4. TRUMPF HÜTTINGER GMBH + CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRUMPF HÜTTINGER GMBH + CO. KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. RUDOLF RIEKER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RUDOLF RIEKER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  2. H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  3. DURFERRIT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DURFERRIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. HTU HÄRTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HTU HÄRTETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Uhldingen-Mühlhofen, Γερμανία.

  5. WILHELM SÖLCH GMBH VERBINDUNGSELEMENTE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WILHELM SÖLCH GMBH VERBINDUNGSELEMENTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Eisingen, Γερμανία.

  1. CWG CHRISTIAN WEBER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CWG CHRISTIAN WEBER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Gosheim, Γερμανία.

  2. OWZ OSTALB- WARMBEHANDLUNGSZENTRUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OWZ OSTALB- WARMBEHANDLUNGSZENTRUM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  1. WITTMANN HÄRTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WITTMANN HÄRTEREI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  2. MICRO + HEGA SURFACES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICRO + HEGA SURFACES GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Freiberg Am Neckar, Γερμανία.

  3. ELOXALWERK WEIL DER STADT KRÜGER KRÄMER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELOXALWERK WEIL DER STADT KRÜGER KRÄMER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  4. EMAG ELDEC INDUCTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMAG ELDEC INDUCTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγωγικη σκληρυνση, επαγωγικες γεννητριες, γεννητριες με επαγωγη για συγκολληση μεταλλων, και γεννητριες με επαγωγη για τη σκληρυνση μεταλλων. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  5. SCHURR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHURR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  6. DOTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και βιομηχανικοι κλιβανοι. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  7. VAKUUM-HÄRTETECHNIK SCHWER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VAKUUM-HÄRTETECHNIK SCHWER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Tuningen, Γερμανία.

  8. PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fronreute, Γερμανία.

  1. FERROTHERM LÖTTECHNIK ROSWITHA LUEG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FERROTHERM LÖTTECHNIK ROSWITHA LUEG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  2. EIFELER SÜD-COATING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EIFELER SÜD-COATING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  3. H + K SURFACE TECHNOLOGY

    Γερμανία

    Η εταιρεία H + K SURFACE TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  4. OERLIKON BALZERS COATING GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OERLIKON BALZERS COATING GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  5. HMH HÄRTEREI MÄRZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMH HÄRTEREI MÄRZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  6. NITRIERTECHNIK OBERSCHWABEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NITRIERTECHNIK OBERSCHWABEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Herbertingen, Γερμανία.

  7. GRODKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRODKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλίβανοι και καπνοδόχοι βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. HTG HÄRTEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HTG HÄRTEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  9. KÖNN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖNN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί βιομηχανικοί κλίβανοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, κλιβανοι θερμικης επεξεργασιας μεταλλων, βιομηχανικοι κλιβανοι, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Ketsch, Γερμανία.

  10. HAERTETECHNIK LINK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAERTETECHNIK LINK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.002 Επιχειρήσεις