• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων

Αποτελέσματα για

Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

 2. LEIFERT INDUCTION GMBH

  Γερμανία

  Η Leifert Induction GmbH αναπτύσσει και παράγει καινοτομικά συστήματα για την επαγωγική θέρμανση για τη συναρμογή και την αποσύνδεση συρρικνούμενων συνδέσμων και για την προθέρμανση κατεργαζόμενων τεμαχίων.

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 4. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

 5. WILHELM ALTE GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TECMA SRL

  Ιταλία

 2. HÄRTETECHNIK FELLBACH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. GLÜHEREI GMBH MAGDEBURG

  Γερμανία

 4. CEWOTEC GGMBH

  Γερμανία

 5. VACUHEAT GMBH

  Γερμανία

 1. SIEGENER WERKZEUG- UND HÄRTETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. PLASMANITRIERTECHNIK DR. BÖHM GMBH

  Γερμανία

 1. TRUMPF HÜTTINGER GMBH + CO. KG.

  Γερμανία

 2. RUDOLF RIEKER GMBH

  Γερμανία

 3. UMLAUF INDUKTIONSTECHNIK

  Γερμανία

 4. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Ιταλία

 5. EUROTEC SRL TEMPRA METALLI AD INDUZIONE

  Ιταλία

 6. PLASMA-IONIC GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. HELMUT ROHDE GMBH

  Γερμανία

 8. AFD ENGINEERING ANLAGEN UND MASCHINEN FÜR LACKIER-, TROCKNUNGS-, UMWELTTECHNIK GMBH

  Αυστρία

 1. H+K HÄRTE- UND OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

 2. DURFERRIT GMBH

  Γερμανία

 3. GEBR. LÖCHER GLÜHEREI GMBH

  Γερμανία

 4. IVA SCHMETZ GMBH

  Γερμανία

 5. BALLESTRACCI S.R.L.

  Ιταλία

 6. HQM HÄRTETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 7. HTU HÄRTETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. SMIT INDUSTRIAL HEAT TREATMENT

  Γερμανία

 9. HÄRTEREI WEBER UND WALLNER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. FERROTHERM AG

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

24.338 επιχειρήσεις