• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρικοί αυτοματισμοί

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρικοί αυτοματισμοί

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. E+H GROSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία E+H GROSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, προκατασκευασμενα ηλεκτρικα κιβωτια, ηλεκτρικοί αυτοματισμοί, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  2. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  3. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  4. ISMET GMBH

    Γερμανία

    Ξεκινώντας από την ηλεκτρική και τη μηχανική κατασκευή και φτάνοντας σε έτοιμους για χρήση μετασχηματιστές, θεωρούμε πολύ σημαντική την υψηλή καθετοποίηση. Με τους ικανούς εργαζομένους και τις αξιόπιστες διαδικασίες μας εγγυόμαστε ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μετασχηματιστές και τα πηνία Ismet χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Οι κλάδοι της αιολικής και ηλιακής ενέργειας, της κατασκευής σιδηροδρόμων και του εξοπλισμού πλοίων θέτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στους μετασχηματιστές μας. Λόγω της σχολαστικής επεξεργασίας συστημάτων μόνωσης υψηλής ποιότητας διασφαλίζονται η ασφάλεια και η ετοιμότητα χρήσης ακόμα και στις δυσκολότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα τμήματα αγοράς μας: κατασκευή μηχανών και συστημάτων, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συστήματα κίνησης, υποδομές της τροφοδοσίας ενέργειας, αυτοματισμοί κτιρίων

  5. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STOBBE ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOBBE ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα για προγραμματιζομενους λογικους ελεγκτηρες, κιβωτια ηλεκτρικων πινακων, αυτοματισμος ρομποτικη, και Ηλεκτρικός πίνακας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. TEAMTECHNIK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEAMTECHNIK MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις αυτοματισμων. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.