• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοματισμος

Αποτελέσματα για

Αυτοματισμος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  2. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  3. HAINBUCH GMBH SPANNENDE TECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αναπτύσσουμε και παράγουμε μέσα σύσφιξης μέγιστης ακριβείας για τη σύσφιξη τεμαχίων επεξεργασίας για το φρεζάρισμα, το τορνάρισμα και τη λείανση σε εργαλειομηχανές.

  4. TR ELECTRONIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TR ELECTRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κωδικοποιητης, και Αυτοματισμοί. Έχει έδρα σε Trossingen, Γερμανία.

  5. HO-MA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HO-MA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμός. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

    Γερμανία

    Η zeratec® είναι μια νέα, δυναμική επιχείρηση που έχει εξειδικευτεί στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών της τεχνολογίας φρεζαρίσματος CNC και αφαίρεσης υλικού. Χάρη στην πολυετή εμπειρία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Sasa Drljaca σε φημισμένες επιχειρήσεις είμαστε μεν μια νέα, αλλά σε καμία περίπτωση άπειρη επιχείρηση. Έτσι μπορούμε να διασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας για τους πελάτες μας. Η μονάδα παραγωγής και κατασκευής μας βρίσκεται στο Renchen, στον αυτοκινητόδρομο A5 μεταξύ Achern και Offenburg. Εργαζόμαστε με υπερσύγχρονα συστήματα CNC που, όπως εξυπακούεται, πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις. Και είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε όλα σχεδόν τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης υλικού: από πλαστικό έως αλουμίνιο και τιτάνιο. Σ τον τομέα μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν θα μπορούσαμε να λύσουμε. Εξυπακούεται ότι εργαζόμαστε με εξαιρετική ακρίβεια και παραδίδουμε πάντοτε γρήγορα και εμπρόθεσμα. Κατόπιν αιτήματος, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν φυσικά και υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης των παραγγελιών.

  2. BALLUFF GMBH

    Γερμανία

    Η Balluff είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με παράδοση και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες που λειτουργεί ταυτόχρονα ως σημαντικός συνεργάτης καινοτομίας και κινητήρια δύναμη για τους πελάτες της.

  3. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμός, και Τεχνικά πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  4. SAMPAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAMPAS GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρομποτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξακρισμα, και Αυτοματισμός. Έχει έδρα σε Kernen-Rommelshausen, Γερμανία.

  5. MEISTER AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEISTER AUTOMATION GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα για προγραμματιζομενους λογικους ελεγκτηρες, πυροπροστασία, Αυτοματισμός, και μοναδες πυροσβεσης. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  1. DIGILOTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIGILOTH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμός. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. PLANTEC - VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLANTEC - VERTRIEBS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματικές εκθέσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πριόνια, Αυτοματισμός, πλαστικό, και μορφοποιηση ξυλου. Έχει έδρα σε Bopfingen, Γερμανία.

  1. PROBOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROBOTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασία κατά παραγγελία, Αυτοματισμός, συσκευασία, και ρουλεμαν. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  2. AZO CONTROLS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZO CONTROLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση της παραγωγής, διαχείριση των κινδύνων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτοματισμού, και Αυτοματισμοί. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  3. VISION EXPERTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία VISION EXPERTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμοί. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. ESCAD AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESCAD AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες σχεδιασμου, και Αυτοματισμοί. Έχει έδρα σε Pfullendorf, Γερμανία.

  5. SCHIELE-VOLLMAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHIELE-VOLLMAR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμοί. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  6. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  7. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  8. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  1. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

  2. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  3. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  4. STÄHLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ιστορία της εταιρείας Stähle GmbH αρχίζει ουσιαστικά το 1984 με την ίδρυση της εταιρείας Kurt Stähle Steuergeräte. Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση υπήρχε ήδη διαθέσιμο ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων με ειδικές λύσεις προβλημάτων για τους τομείς των συστημάτων μέτρησης, ρύθμισης και ιατρικής τεχνολογίας. Π.χ., βαλβίδες ασφαλείας για θερμοκρασίες χρήσης από -265°C έως +200°C, καθώς και ο αυτόματος πιλότος Autopilot AP200 για την οδήγηση επιβατικών αυτοκινήτων σε δυναμομετρικές εξέδρες με κυλίνδρους σε συνθήκες κλίματος από -40°C έως +80°C. Η εταιρεία Kurt Stähle Steuergeräte χωρίστηκε στις 21.09.1987 στις δύο επιχειρήσεις Stähle GmbH και Ingenieurbüro Kurt Stähle. Τα προϊόντα παράγονται και διατίθενται από την Stähle GmbH. Το γραφείο μηχανικών Kurt Stähle είναι διαθέσιμο για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τη μετεξέλιξη υλισμικού και λογισμικού. Χάρη στην υψηλή αυτονομία παραγωγής σε συνδυασμό με τη σύγχρονη, προσανατολισμένη στο κόστος διαχείριση, εξασφαλίζεται μεγάλη ευελιξία με χαμηλό κόστος παραγωγής

  5. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  6. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  7. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

  8. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  9. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Maschinenfabrik Berthold Hermle AG με έδρα το Gosheim στο Heuberg, στην περιφέρεια Tuttlingen συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μηχανικών φρεζών/κέντρων επεξεργασίας.

  10. LAUFER GmbH

    Γερμανία

    Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στο Μέλανα Δρυμό, η LAUFER είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου 1-40 mm για απαιτητικούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία κλπ. Με σύγχρονους αυτόματους τόρνους πολλαπλών ατράκτων παράγονται επίσης σειρές με οικονομικό τρόπο και μάλιστα σε ρυθμό δευτερολέπτων. Η συλλογή μηχανημάτων μονής ατράκτου διαθέτει μηχανικούς τόρνους μεγάλου και μικρού μήκους. Με πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές, η LAUFER μπορεί επίσης να πληροί σύνθετες απαιτήσεις, και να διαθέτει κατόπιν παραγγελίας ολοκληρωμένα συγκροτήματα, περαιτέρω διαδικασίες και επιβελτιώσεις. Προαιρετικά παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης όλων των εξαρτημάτων με έλεγχο κάμερας σε ποσοστό 100%, καθώς και σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αυτοματισμος

Αριθμός αποτελεσμάτων.

67 Επιχειρήσεις