• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζυμαρικά

Αποτελέσματα για

Ζυμαρικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ζυμαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ζυμαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  2. ARMBRUSTER W. TEIGWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARMBRUSTER W. TEIGWARENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζυμαρικα garganelli με αυγα, και παρασκευη ζυμαρικων. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  3. TEIGWARENFABRIK JEREMIAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEIGWARENFABRIK JEREMIAS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταλιατελες, παρασκευη ζυμαρικων, και φετουτσινι. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  4. BÄKO REGION STUTTGART E.G.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄKO REGION STUTTGART E.G., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζυμαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζυμαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. GIRONE & SOHN NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIRONE & SOHN NAHRUNGSMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυμαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ζυμαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRANZ TRESS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ TRESS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

  2. BIRKLE TEIGWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIRKLE TEIGWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. BERNHARD ZABLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD ZABLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  4. BUCK GMBH & CO. KG, NUDELSPEZIALITÄTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCK GMBH & CO. KG, NUDELSPEZIALITÄTEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.

  5. SPAICHINGER NUDELMACHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPAICHINGER NUDELMACHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  1. VIBEMA - HERSTELLUNG ITALIENISCHER TEIGWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIBEMA - HERSTELLUNG ITALIENISCHER TEIGWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Linkenheim-Hochstetten, Γερμανία.

  2. ALB-GOLD TEIGWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALB-GOLD TEIGWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Trochtelfingen, Γερμανία.

  1. ZAHNER FEINKOST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZAHNER FEINKOST GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. SCHMIDS TEIG SPEZIALITÄTEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMIDS TEIG SPEZIALITÄTEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  3. HERRMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERRMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  4. CHRIST TEIGWARENHERSTELLUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRIST TEIGWARENHERSTELLUNG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Bönnigheim, Γερμανία.

  5. FRANZ KOHLER & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ KOHLER & CO., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Erolzheim, Γερμανία.

  6. M. + R. SCHÄDEL GMBH

    Γερμανία

  7. T.A.G. NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

  8. ROSSBERG TEIGWAREN GMBH & CO KG.

    Γερμανία

  1. ZIA PINA ITALIENISCHE TEIGSPEZIALITÄTEN GMBH

    Γερμανία

  2. THOMAS DEURINGER TEIGWARENFABRIKATION

    Γερμανία

  3. NUDELPETER EIERTEIGWARENFABRIK KARL SIEGEL GMBH

    Γερμανία

  4. OBERBADISCHE EIERTEIGWAREN FABRIK FRIDOLIN RUDIGIER

    Γερμανία

  5. RENA KÜCHENHELFER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RENA KÜCHENHELFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουταλες, ξαφριστηρια, κουταλες ζυμαρικων, εργαλειο του πουρε, σανιδες κοπης, και βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  6. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρηση της περιοχής Ράιν-Νέκαρ δημιουργήθηκε το 1986 από τους 5 αδερφούς Baklan, σαν δραστηριότητα λιανικής πώλησης. Έκτοτε, έχει μετατραπεί σε διεθνή επιχείρηση. Προς το παρόν, στον όμιλο Baktat, που έχει περίπου 1.500. Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει 3000 προϊόντα και είναι διαθέσιμη σε. 52 χώρες περίπου. Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη στενή μας σχέση με την πελατεία μας και στην πολυπολιτισμική αντίληψή μας. Από τότε που άνοιξε το μικρό μας σουπερμάρκετ στο Μανχάιμ, από το οποίο μπήκαν τα θεμέλια για τον σημερινό μας όμιλο, πάντα θεωρούσαμε σημαντικό να προσφέρουμε σε άτομα με διαφορετική εθνοτική καταγωγή τα τρόφιμα που ταιριάζουν με τον τρόπο διατροφής και τις προτιμήσεις τους. ια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε την πιο υψηλή ποιότητα, εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια παράγουμε με πάθος προϊόντα διατροφής για τους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο!

  7. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φριτεζες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  8. FALA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FALA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγιά και διατροφικά ένζυμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, Κέϊκ, έτοιμα μίγματα, προϊοντα αρτοποιιας, μαγια, και ζαχαροπλαστικη και ζυμαρικα. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  9. SELA TEIGWARENGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SELA TEIGWARENGERÄTE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών, και μηχανηματα παρασκευης ζυμαρικων. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  10. PROMITEC PROZESSMASCHINEN UND INDUSTRIEANLAGENTECHNIK GMBH

    Γερμανία