• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  2. EUGEN LÄGLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

  3. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  4. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

  5. BEHRINGER GMBH MASCHINENFABRIK UND EISENGIESSEREI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BEHRINGER GmbH είναι μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διακρινόμαστε για τις παραδοσιακές αξίες, την ολοκληρωμένη τεχνολογία και το μεγάλο βάθος παραγωγής. Το πάθος μας για τη διαδικασία του πριονίσματος είναι το κίνητρό μας ως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της ειδίκευσης και της τεχνολογία για πριονοκορδέλες και κυκλικά πριόνια. Η Behringer είναι μια από τους λίγες επιχειρήσεις στην αγορά που διαθέτουν τα πάντα στον τομέα της τεχνολογίας πριονιών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ROECKLE NEIGUNGSMESSTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROECKLE NEIGUNGSMESSTECHNIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  2. SCHLEICH & WOLF - CNC WERKZEUGSCHLEIFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHLEICH & WOLF - CNC WERKZEUGSCHLEIFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  3. AWM WERKZEUGMASCHINEN UND SCHLEIFTECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AWM WERKZEUGMASCHINEN UND SCHLEIFTECHNOLOGIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  4. JOSEF KESSEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JOSEF KESSEL GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  5. WINEMA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WINEMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Grosselfingen, Γερμανία.

  1. EIMA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EIMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Frickenhausen, Γερμανία.

  2. NMH GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NMH GMBH + CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνου CNC, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, και Ηλεκτρόδια για εργασίες διάβρωσης. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  1. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  2. METALLTEC CREATIVES FAHRSTUHL-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία METALLTEC CREATIVES FAHRSTUHL-DESIGN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  3. GEHRING TECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEHRING TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  4. FRANZ REINHOLZ MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRANZ REINHOLZ MASCHINENBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  6. KARL WENK GMBH

    Γερμανία

    Η εμπειρία δεκαετιών και η προσανατολισμένη στο στόχο υποστήριξη της εταιρείας μας αποτελούν τη βάση για τη συνεργασία με απαιτητικούς πελάτες. Με το συνδυασμό χειροτεχνικών δεξιοτήτων και υπερσύγχρονων τεχνολογιών παραγωγής εγγυόμαστε άριστη ποιότητα κατά την υλοποίηση κατάλληλων για την αγορά προϊόντων. Εάν αναζητάτε νέους δρόμους όσον αφορά την ανάγλυφη αποτύπωση και τις επιφάνειες, μπορούμε να σάς βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία μας από την πρώτη επικοινωνία έως την υλοποίηση. Ελέγχουμε την καταλληλότητα των χαράξεων και σάς παρουσιάζουμε δυνατότητες λύσεων για την τεχνική υλοποίηση. Ευχαρίστως παράγουμε επίσης δοκιμαστικές χαράξεις και υποδείγματα με το γνήσιο υλικό. Έτσι δεν ελαχιστοποιούνται απλώς οι οικονομικοί και οι τεχνικοί κίνδυνοι, αλλά διασφαλίζεται και η επιτυχία της παραγωγής.

  7. MSB WERKZEUGFORMENBAU

    Γερμανία

    Από το 2008 παράγουμε με 35 άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες εργαλεία και εξαρτήματα άριστης ποιότητας για την ιατρική τεχνολογία, την τεχνολογία μηχανημάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική τεχνολογία. Όλα αυτά τα πεδία εφαρμογής απαιτούν μέγιστη ακρίβεια κατά την παραγωγή, καθώς και αξιοπιστία για την παράδοση. Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας βρίσκεται αφενός η συνεργατική σχέση με τους πελάτες μας και αφετέρου είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών. Έτσι βρίσκουμε από κοινού άριστες λύσεις για σύνθετες προκλήσεις. Ως καινοτομική επιχείρηση δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση, οι συνεργάτες μας να ενημερώνονται διαρκώς σχετικά με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις μεθόδους παραγωγής με σεμινάρια κατάρτισης και μετεκπαιδεύσεις τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην παραγωγή. Έτσι διασφαλίζονται για τους πελάτες μας καινοτομικά προϊόντα ιατρικής και αεροπορικής τεχνολογίας.

  8. TESSMA

    Γερμανία

    Η εταιρεία TESSMA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με δίσκους, και Ελατήρια με δίσκους. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  1. ARNOLD LASERZENTRUM

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARNOLD LASERZENTRUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  2. HYDRO-ELEKTRIK GMBH / HYDROGROUP

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYDRO-ELEKTRIK GMBH / HYDROGROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, και Αποθέματα νερού για την κατάσβεση πυρκαϊάς. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  3. GRIMM ANLAGEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIMM ANLAGEN VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Pliezhausen, Γερμανία.

  4. MÜGA WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜGA WERKZEUGMASCHINEN GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, ξακρισμα, και χυτευση μεσω φυγοκεντρης δυναμης. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  6. EDUARD MÜLLER + CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDUARD MÜLLER + CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  7. EXERON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EXERON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  8. MTRENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MTRENT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  9. HIRSCHEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIRSCHEIDER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  10. TURBO-CLEAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TURBO-CLEAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.169 Επιχειρήσεις

Kατηγορια