• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EMSIL TECHTRANS SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η Emsil ιδρύθηκε το 1995 στην Ρουμανία με την πρώτη της δραστηριότητα σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης εργαλειομηχανών ψηφιακού ελέγχου. Η πρώτη εργαλειομηχανή CNC εγκαταστάθηκε στην Φινλανδία το 1997. Η στρατηγική της Emsil ήταν να διαφοροποιήσει και να διευρύνει τις ικανότητες της και την ευελιξία της για την κατασκευή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων για μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών. Η Emsil είναι μια ανοικτή επιχείρηση για την ανάληψη μηχανικών προκλήσεων, είτε στον τομέα των εργαλειομηχανών είτε στον τομέα της συγκόλλησης και των χαλύβδινων κατασκευών, και αναπτύχθηκε σε έναν ισχυρό εταίρο και προμηθευτή για τους πελάτες της με την πάροδο του χρόνου. Για αυτούς τους λόγους, η Emsil αναπτύχθηκε το 2007. Η Gemil επικεντρώθηκε στην συγκόλληση μεγάλων χαλύβδινων κατασκευών για να καλύψουμε την ζήτηση τέτοιων υπηρεσιών. Επίσης, η Emsil ξεκίνησε την μετατροπή της παραγωγής κύριων συστατικών για εργαλειομηχανές, από συγκολλημένες δομές χυτοσίδηρου σε ανθρακοχάλυβα. Η Siltech, η τρίτη εταιρεία, ιδρύθηκε το 2007 για συμβουλές και τελικά μετατράπηκε σε εταιρεία κατασκευής χάλυβα το 2012. Σήμερα, η Siltech βρίσκεται στην Aiud, στην τρίτη της τοποθεσία. Το 2011, η Emsil αγόρασε μια ρουμανική θυγατρική μιας γαλλικής εταιρείας μηχανικής και εισχώρησε στην βιομηχανία της αεροναυπηγίας. Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζονται αφορούν συσκευές και χαλύβδινες δομές για την συναρμολόγηση συστατικών αεροπλάνου. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε 3 πόλεις στην Ρουμανία, κατασκευάζοντας εργαλειομηχανές ψηφιακού ελέγχου αιχμής σε ανθρακοχάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα. Δραστηριοποιούμαστε στις εξής βιομηχανίες: ναυπηγική, ενέργεια, πετρέλαιο και αέριο, αεροναυπηγική, μεταφορές και βιομ. κενού.

 2. EUGEN LÄGLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LÄGLER® είναι αξιόπιστος συνεργάτης για επαγγελματίες κατασκευαστές δαπέδων. Οι τεχνικές καινοτομίες και τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας μάς έχουν αναδείξει στον παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή μηχανών λείανσης παρκέ. Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι καθοριστικό μόνο το τεχνικό προβάδισμα, αλλά και το όφελος που προκύπτει από αυτό. Αυτό το γνωρίζουν οι πελάτες μας και από αυτό αποκομίζουν οφέλη. Με τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και με τα συστήματα μηχανών μας θέτουμε εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια πρότυπα στον τομέα λείανσης δαπέδων με επαναστατικό τρόπο. Οι πρωτοπόρες καινοτομίες της εταιρείας μας, όπως τα συστήματα λείανσης ταινίας, τα φυγοκεντρικά συστήματα και τα συστήματα λείανσης τριών δίσκων, θέτουν διεθνώς πρότυπα.

 3. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

 4. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η Kofra - livarna D.O.O. είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 στην Σλοβενία από τον κ. Gregor Fras και τον κ. Blaž Fras. Η εταιρεία ειδικεύεται στην χύτευση υψηλής πίεσης, στην επεξεργασία επιφάνειας και εξατομικευμένα προϊόντα που κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Kofra - livarna d.o.o. είναι η χύτευση αλουμινίου. Επεξεργαζόμαστε διάφορα είδη κραμάτων αλουμινίου αλλά ειδικευόμαστε στα κράματα EN AB 46100, EN AB 47100 και EN AB 44300. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία καλουπιών αλουμινίου για ανταλλακτικά κινητήρων, ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ανταλλακτικά για τρακτέρ, αντλίες, ηλεκτρικά και χειροκίνητα εργαλεία, και πολλά άλλα....προσαρμόζουμε τα χυτοσίδηρα στις ανάγκες και στις επιθυμίες του πελάτη. Η μηνιαία παραγωγή των εγκαταστάσεων μας αυτών των καλουπιών ξεπερνά 130 τόνους. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί κατά ISO / TS 16949 και ISO 14001. Οι κύριες αγορές της εταιρείας είναι η αγορά της Σλοβενίας και της Γερμανίας, ωστόσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας όλο και περισσότερο.Το παραγωγικό μας πρόγραμμα είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ηλεκτρικής βιομηχανίας και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 5. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ROEMHELD, σε συνεργασία με τις εξειδικευμένες στον τομέα της σύσφιξης εταιρείες HILMA και STARK συγκροτεί έναν όμιλο εταιρειών που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας σύσφιξης για συστήματα παραγωγής. Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με πολυάριθμα υδραυλικά στοιχεία για γενική βιομηχανική χρήση, καθώς και στοιχεία και συστήματα για συστήματα συναρμολόγησης και κίνησης. Χάρη στα πολυδιάστατα προϊόντα κει την μακρόχρονη εμπειρία εφαρμογών, ο όμιλος ROEMHELD είναι σε θέση να αναπτύσσει και να διαθέτει λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ανεξαρτήτως εταιρειών. Ο όμιλος ROEMHELD απασχολεί συνολικά περίπου 510 συνεργάτες και καταγράφει ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 105 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός από τους εγχώριους πελάτες που εξυπηρετούνται με ολοκληρωμένο τρόπο από 17 αντιπροσωπείες πωλήσεων και συνεργάτες διάθεσης στη Γερμανία, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η σημασία των εξαγωγών. Ήδη σήμερα, η Römheld καταγράφει ποσοστό εξαγωγών περίπου 50%, το οποίο υπερβαίνει το 65% χάρη στις έμμεσες εξαγωγές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WERKZEUGMASCHINENFABRIK WALDRICH COBURG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καινοτομικοί μηχανικοί και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό αναπτύσσουν και παράγουν στην WALDRICH COBURG μεγάλες εργαλειομηχανές ακριβείας. Για το λόγο αυτό δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση ως Global Player στην κορυφαία εκπαίδευση και στον ισχυρό χαρακτήρα εργοδότη. Τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και ο συνεπής προσανατολισμός στον πελάτη περιλαμβάνονται στις βασικές μας αξίες. Στην έδρα της εταιρείας στο Coburg παράγουμε μηχανικές φρέζες τύπου πύλης, κατακόρυφους μηχανικούς τόρνους και μηχανήματα λείανσης υψηλής ακριβείας. Τα μηχανήματά μας χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο σε όλους σχεδόν τους κλάδους, π.χ., για την επεξεργασία περιβλημάτων πετρελαιοκινητήρων, για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ενέργειας και μηχανημάτων, για την κατασκευή εργαλείων και καλουπιών. Παντού όπου τίθενται υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά στην ακρίβεια, στην απόδοση αφαίρεσης υλικού, στις διαστάσεις των κατεργαζόμενων τεμαχίων, στις σύνθετες τεχνολογίες και στην παραγωγικότητα για την επεξεργασία των κατεργαζόμενων τεμαχίων, είμαστε ο απόλυτα ενδεδειγμένος συνεργάτης για τους πελάτες μας. Διότι: η WALDRICH COBURG σημαίνει ποιότητα, τεχνολογία και καινοτομία Made in Germany.

 2. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Grazioli Cesare srl είναι μια ιταλική οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα του αυτοματισμού και στον τομέα των γεωργικών εξαρτημάτων. Από την αρχή, η εταιρεία μας ιδρύθηκε με βάση τις αρχές της αξιοπιστίας, της ευελιξίας, της ακρίβειας, δυνατά σημεία τα οποία συνεχίζουν να μας χαρακτηρίζουν μέχρι και σήμερα με υπερηφάνεια. Οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με το σήμα του Ομίλου Grazioli διασφαλίζουν την κερδοφορία των εγκαταστάσεων παραγωγής που παρέχονται στους πελάτες μας, διασφαλίζοντας τη συνεχή ασφάλεια και παρουσία του προσωπικού μας σε ολόκληρη την παραγωγή. Μεταξύ των λειτουργιών που μπορεί να εκτελέσει το μηχάνημα αναφέρουμε τη διαμόρφωση, κοπή, έλαση και δημιουργία σπειρώματος χωρίς αφαίρεση υλικού. Εδώ και πάνω από 50 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή καινοτόμων μηχανημάτων και καινοτόμων συστημάτων επεξεργασίας χαλύβδινων σωλήνων και μη σιδηρούχων μετάλλων, καθώς και εξατομικευμένων μηχανημάτων, επειδή η αγορά πάντα χρειαζόταν "εξατομικευμένες" λύσεις για μεμονωμένες ανάγκες.

 3. STÜWE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η STÜWE® GmbH & Co. KG που εδρεύει στο Hattingen του Ρήνου είναι παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συνδέσεων τριβής άξονα-πλήμνης. Αναπτύσσουμε άκρως εξειδικευμένους συνδέσμους τριβής άριστης ποιότητας για ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές. Φημισμένες επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο εκτιμούν τα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας και εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια την τεχνογνωσία μας και τη μακρά διάρκεια ζωής των προϊόντων μας. Αυτό μας συνδέει. Οι συρρικνούμενοι δίσκοι, τα σετ σύσφιξης, οι συμπλέκτες αξόνων, οι φλαντζωτοί σύνδεσμοι, οι σύνδεσμοι αρθρωτών αξόνων και οι ειδικές κατασκευές με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη αποτελούν μόνο ένα μικρό μέρος της ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων της επιχείρησης. Εκμεταλλευτείτε σήμερα την υψηλής απόδοσης τεχνολογία Made in Germany.

 4. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 5. HOCHRAINER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στο εργοστάσιο Freilassing - στην περιοχή του Berchtesgaden - δημιουργούνται εγκαταστάσεις συναρμολόγησης και παραγωγής από την ιδέα έως την υλοποίηση. Με προσωπικό περίπου 130 συνεργατών, ολοκληρωμένο εταιρικό οργανισμό και μεγάλο βάθος παραγωγής στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, η επιχείρηση είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα και ευέλικτα στις επιθυμίες των πελατών της. Στον τομέα του αυτοματισμού και του εξορθολογισμού, μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται εταιρείες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτροτεχνία, κατασκευή μηχανημάτων, μεντεσέδες & δικλείδες, οικιακές συσκευές, εργαλεία, συστήματα ασφαλείας, ιατρική τεχνολογία. Αποκομίστε κι εσείς οφέλη από την άνω των 40 ετών εμπειρία μας ως προμηθευτής συστημάτων για την τεχνολογία συναρμολόγησης και την κατασκευή εγκαταστάσεων.

 1. SURPLEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών μεταχειρισμένων μηχανημάτων Surplex ειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλου και ξύλου, ιδίως στη διεκπεραίωση πλήρους κλεισίματος επιχειρήσεων. Πωλητές από το βιομηχανικό και το βιοτεχνικό τομέα της αξιοποιούν επαγγελματικές και ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις από τον ίδιο προμηθευτή: Η Surplex διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της αγοράς και της πώλησης μεμονωμένων μηχανημάτων, συγκροτημάτων μηχανών και ολόκληρων επιχειρήσεων. Τα μηχανήματα διατίθενται μέσω σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος με περίπου 500.000 επισκέπτες/μήνα και ανάλογα με το στόχο του πωλητή δημοπρατούνται σε βραχυπρόθεσμη βάση ή διατίθενται με κλασικές μεθόδους. Η Surplex είναι ένας ισχυρός συνεργάτης για διαχειριστές πτωχεύσεων στον τομέα της διεκπεραίωσης βιομηχανικών πλειστηριασμών μεγάλης κλίμακας ύστερα από κλείσιμο εργοστασίων και αναδιαρθρώσεις. Ένας επιχειρηματικός τομέας που αναπτύσσεται εδώ και χρόνια. Πεπειραμένοι ειδικοί ελέγχουν ολόκληρη τη διαδικασία πώλησης πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά τον πλειστηριασμό.

 2. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

 1. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

 2. VWH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η κατασκευή εργαλείων και καλουπιών αποτελεί έναν άλλο πυλώνα. Επικεντρωνόμαστε σε καλούπια χύτευσης πλαστικών υπό πίεση για απαιτητικά τεχνικά εξαρτήματα. Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό αποτελούν τη βάση για καινοτομικές ιδέες, επαγγελματική παραγωγή και την απρόσκοπτη διεκπεραίωση των έργων. Η τεχνολογία χύτευσης υπό πίεση Insert και Outsert, καθώς και η κατασκευή υποδειγμάτων καλουπιών χύτευσης υπό πίεση περιλαμβάνονται στις βασικές μας δραστηριότητες και το ιδιόκτητο χυτήριο της εταιρείας μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις επιθυμίες σας. Μηδενικές σειρές, πρωτότυπα και προκαταρκτικές σειρές μπορούν να υλοποιούνται σε ελάχιστο χρόνο. Η VWH παρέχει μια πολυδιάστατη ομάδα ειδικοτήτων που καλύπτει την ανάπτυξη αρχικών ιδεών και σχεδίων, τη διαδικασία παραγωγής έως τη διαχείριση της συσκευασίας. Έτσι μπορεί να διασφαλίζεται η υποστήριξη του προϊόντος από το πρώτο κιόλας λεπτό. Κατ' αυτόν τον τρόπο δεν αποκομίζει οφέλη μόνο ο πελάτης, αλλά και το τελικό προϊόν.

 3. SFS GROUP GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GESIPA Blindniettechnik GmbH έχει εξελιχθεί σε παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας τυφλών πριτσινιών. Η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία των τυφλών πριτσινιών και των τυφλών παξιμαδιών GESIPA®, καθώς και τα καινοτομικά και υψηλής ποιότητας εργαλεία εγκατάστασης έχουν αναδείξει την GESIPA® σε αξιόπιστο συνεργάτη του εμπορίου και της βιομηχανίας.

 4. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Worldwide Machining, το ανώτερης κατηγορίας κέντρο κορυφαίων λύσεων παραγωγής. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε ένα ασύγκριτο φάσμα προσαρμοσμένων υπηρεσιών παραγωγής. Με έδρα στην καρδιά της Άγκυρας της Τουρκίας ειδικευόμαστε στη μηχανική επεξεργασία και παρέχουμε ένα δυναμικό σύνολο υπηρεσιών που είναι σχεδιασμένες για να υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας. Η συνεργατική εστίασή μας κινείται σε συνεργασίες βάσει έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών παραγωγής. Από τη χύτευση, τις συγκολλητές κατασκευές, τη σφυρηλάτηση και τους μηχανισμούς μετάδοσης έως την επενδυτική χύτευση, τη θερμική επεξεργασία, την κοπή λέιζερ, τη μηχανική επεξεργασία, τη χύτευση πλαστικών υπό πίεση και την επιφανειακή επεξεργασία, καλύπτουμε τις ανάγκες σας με ολοκληρωμένο τρόπο. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε διάφορα υλικά, όπως το αλουμίνιο, ο μπρούντζος και ο ανοξείδωτος χάλυβας. Με έμφαση στην επιλογή και στη χρήση πρώτων υλών άριστης ποιότητας διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας θα πληρούν τα ανώτατα πρότυπα. Το ταξίδι μας αρχίζει με την παροχή δειγμάτων για την ευθυγράμμιση των προσφορών μας με το όραμά σας. Αυτή η προσωποποιημένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι τα δικά μας τελικά προϊόντα θα αντανακλούν άψογα τις προσδοκίες σας. Η αποστολή μας είναι: Με την αξιοποίηση της δικής μας εσωτερικής παραγωγικότητας και τις οργανωμένης χρήσης πρώτων υλών παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι υπηρεσίες μας: •Χύτευση •Συγκολλητές κατασκευές •Σφυρηλάτηση •Μηχανισμοί μετάδοσης •Επενδυτική χύτευση •Θερμική επεξεργασία •Κοπή λέιζερ •Μηχανική επεξεργασία •Χύτευση πλαστικών υπό πίεση •Επιφανειακή επεξεργασία Ο θρίαμβος της δικής σας παραγωγής απέχει μόλις μία συζήτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. SUZHOU CSL PRECISION CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Suzhou CSL Precision είναι ένας αναγνωρισμένος κατασκευαστής συστατικών ακριβείας στην βιομηχανία που ιδρύθηκε το 2016. Η CSL precision κατέχει δύο κύρια εργαστήρια στην Suzhou με μια ολική επιφάνεια 4000 τ.μ και 85 υπαλλήλους, 80% των προϊόντων μας προορίζεται για εξαγωγή στην Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία. Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων φροντίζει ώστε να προσφέρουμε στους εταίρους μας σε διάφορες βιομηχανίες, τις καλύτερες λύσεις της αγοράς. Εξειδικευόμαστε σε τεχνολογικές λύσεις και κατασκευές στους τομείς της αεροναυπηγικής, τηλεπικοινωνιών, ημιαγωγών, ιατρικής και αυτοκινήτου. Εφόσον επικεντρωνόμαστε σε αυτές τις βιομηχανίες, μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι λύσεις που σας προτείνουμε θα είναι οι πιο οικονομικές, ανώτατης ποιότητας και ακριβείας CSL. Η CSL προσφέρει καινότομες λύσεις όπως σφυρηλάτηση εν θερμώ, χύτευση επένδυσης, σταμπάρισμα ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιστοποιήσουν τα κόστη ώστε να αναπτυχθούμε και εμείς μαζί με τους πελάτες μας.- Απόκλιση διαστάσεων "0" με 100% οπτικό έλεγχο. - Εκατοντάδες με χίλια τεμ. για κάθε αρ. μερών - PPAP για κάθε αρ. μερών - Γρήγορο πρότυπο και μικρή προθεσμία για μαζική παραγωγή. - Υποστήριξη αποθήκευσης φορτίου Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 6. MR INDUSTRIES

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η MR INDUSTRIES είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην υπεργολαβία υπηρεσιών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου για την παραγωγή φρεζαριστών και τορνευμένων μερών ανώτατης ποιότητας. Με την πάροδο του χρόνο, έχουμε κατακτήσει την κορυφή ως προμηθευτής με υπεργολαβία κατεργασμένων μερών σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η εκτενείς μας ικανότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μέρη σε παρτίδες οποιουδήποτε μεγέθους, από πρωτότυπα ως παραγγελίες μεγάλης εμβέλειας. Με μια κυμαινόμενη ικανότητα διαμέτρου από 1 χιλ. έως 32 χιλ., μπορούμε να ικανοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στην MR Industries, έχουμε κατακτήσει μια γερή φήμη στην παράδοση συστατικών και μερών με κατεργασία ακριβείας με επίκεντρο στην αποτελεσματικότητα και στην οικονομία. Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Citizen μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πάντα από πρωτότυπα ως έργα σε μικρή παρτίδα και σε παραγωγές μεγάλου όγκου μηχανικά κατεργασμένων συστατικών και μερών. Εξοπλισμένοι με κέντρα μηχανικής κατάρτησης αιχμής, λειτουργούμε με πλήρως αυτοματισμένους τροφοδότες γεμιστήρων εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη παραγωγή. Αυτή η ικανότητα με επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προθεσμίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση για μηχανικά κατεργασμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία.

 7. HENGLI METAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Hengli Metall GmbH που ιδρύθηκε το 2002, είναι κορυφαίος προμηθευτής στον κλάδο της επεξεργασίας μετάλλων με μια ομάδα περίπου 800 άκρως εκπαιδευμένων συνεργατών και μια εντυπωσιακή συλλογή μηχανημάτων συμπεριλαμβανομένων περίπου 40 ρομπότ συγκόλληση. Οι κύριες εγκαταστάσεις μας στο Hangzhou της Κίνας εκτείνονται σε 60.000 m², όπου διεκπεραιώνουμε με αξιόπιστο, σχολαστικό και εμπρόθεσμο τρόπο παραγγελίες πελατών και επεξεργαζόμαστε 120.000 τόνους λαμαρίνας χάλυβα σε ετήσια βάση. Εξάγουμε περίπου το 65% των προϊόντων μας στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική και είμαστε υπερήφανοι για την παροχή μεταλλικών προϊόντων υψηλής ποιότητας που πληρούν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Η γκάμα των υπηρεσιών μας στον τομέα της επεξεργασίας ελασμάτων περιλαμβάνει κοπή λέιζερ, φλογοκοπή, κύρτωση, στραντζάρισμα, μηχανική επεξεργασία, συγκολλητά συγκροτήματα και επεξεργασία επιφανειών. Με σύγχρονα συστήματα παραγωγής και μια πεπειραμένη ομάδα εγγυόμαστε μέγιστη ακρίβεια και αποδοτικότητα για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Σε χώρο 60.000 m² εργάζονται 800 δραστήριοι συνεργάτες για την εκπλήρωση των απαιτήσεών σας και τη επιτυχή υλοποίηση των έργων σας. Στην Hengli Metall GmbH επιδιώκουμε πάντοτε να παρέχουμε στους πελάτες μας πρώτης τάξεως προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 8. SCHNELL SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  1962 – 2021. Χρόνια προκλήσεων και στόχων. Σχεδόν 60 χρόνια μετά τη γέννησή της, η Schnell είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αυτόματων μηχανών επεξεργασίας οπλισμένου σκυροδέματος, για την παραγωγή ηλεκτροσυγκολλημένων πλεγμάτων και λογισμικού διαχείρισης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1962 και διαθέτει μια πλήρη γκάμα διαμορφώσιμων μηχανών, που καλύπτονται από περισσότερες από 150 πατέντες, παράγονται σε 40.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου παραγωγής σε 4 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, και πάνω από 350 υπαλλήλους. Η Schnell είναι η μητρική εταιρεία ενός μεγάλου πολυεθνικού βιομηχανικού ομίλου. Λειτουργεί σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω των 11 θυγατρικών της, περισσότερων από 50 αντιπροσώπων και μεταπωλητών, και ενός πυκνού δικτύου κέντρων εξυπηρέτησης πελατών. Το τελευταίο δημιούργημα το 2017 είναι το νέο λειτουργικό κέντρο "Schnell Kundendienst", ένα κέντρο τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση και ανταλλακτικών, τόσο επί τόπου όσο και μέσω της υπηρεσίας τηλεφωνικού κέντρου, αφιερωμένο στους πελάτες στη γερμανική αγορά.

 1. LVD

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η LVD κατασκευάζει στράντζες ακριβείας από το 1952. Με την εξαγορά της Strippit, Inc., η LVD αναπτύχθηκε σε μια ηγετική εταιρεία στην παγκόσμια αγορά. Προσφέρουμε συστήματα κοπής με λέιζερ, στράντζες, μηχανήματα κοίλανσης, διάτμησης και λογισμικό CAD/CAM. Επίσης, εξειδικευόμαστε στην μηχανική, στην παραγωγή και στην διανομή μηχανημάτων κοίλανσης, δίπλωσης, κοπής με λέιζερ ψηφιακού ελέγχου και γενικής χρήσης και σε ολοκληρωμένες λογισμικές λύσεις για την κατεργασία της λαμαρίνας. Τα προϊόντα της LVD μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών στην καθημερινή ζωή, όπως. π.χ, σε αναρροφητήρες βάσεις φωτιστικών, ανελκυστήρες, βιομηχανικές ανοξείδωτες κουζίνες, τρένα υψηλής ταχύτητας κ.α. Η LVD δραστηριοποιείται σε πάνω από 45 χώρες ακολουθώντας τις αρχές πώλησης και εξυπηρέτησης της τοπικής περιοχής και κατέχει πέντε παραγωγικούς χώρους. Στην LVD, η παγκόσμια εξυπηρέτηση πελατών αποτελείται από πάνω από 180 καταρτισμένους μηχανικούς και παρέχει την βέλτιστη τεχνική εξυπηρέτηση για την παραγωγική και κερδοφόρα λειτουργία σας.

 2. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Wissner CNC Technologies είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Göttingen. Από την ίδρυσή της το 1986, η Wissner έχει αναπτύξει, κατασκευάσει και εγκαταστήσει με επιτυχία πολλές γενιές μηχανικών φρεζών CNC και μηχανών κοπής λέιζερ υψηλής ακρίβειας. Η μακρόχρονη εμπειρία και η άκρως καινοτομική προσέγγιση παρέχουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να διαθέτει πολυάριθμες υπερσύγχρονες μηχανές. Η Wissner είναι υπερήφανη που είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής αξιόπιστων μηχανικών φρεζών HSC και μηχανών λέιζερ. Οι μηχανικές φρέζες HSC της Wissner είναι υψηλής ακρίβειας και άριστης ποιότητας. Χάρη στην καινοτομική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία „Hold & Press“ παρέχεται στον πελάτη η δυνατότητα να επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στις διαδικασίες παραγωγής του. Η γκάμα προϊόντων της Wissner περιλαμβάνει μηχανές, εργαλεία και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της αεροναυτιλίας, της διαφήμισης και του φωτισμού, των επίπλων, των παιχνιδιών και του οδοντιατρικού κλάδου.

 3. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 4. BEHRINGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η BEHRINGER GmbH είναι μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στην τρίτη γενιά. Διακρινόμαστε για τις παραδοσιακές αξίες, την ολοκληρωμένη τεχνολογία και το μεγάλο βάθος παραγωγής. Το πάθος μας για τη διαδικασία του πριονίσματος είναι το κίνητρό μας ως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της ειδίκευσης και της τεχνολογία για πριονοκορδέλες και κυκλικά πριόνια. Η Behringer είναι μια από τους λίγες επιχειρήσεις στην αγορά που διαθέτουν τα πάντα στον τομέα της τεχνολογίας πριονιών.

 5. METAL-TECH

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAL-TECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - εργαλειομηχανές, Έλαστρα για σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία σπειροτόμησης, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές κύρτωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Gniezno, Πολωνία.

 6. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASLI MACHINE INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αλουμίνιο και τιτάνιο για διαχωρισμό, κύρτωση ψηφιακού ελέγχου, φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, μηχανες ελασματοποιησης - κατασκευη, τορνοι ακριβειας για την κατεργασια των μεταλλων, και τορνοι για την κατεργασια των μεταλλων. Έχει έδρα σε Izmit, Τουρκία.

 7. STENZEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STENZEL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχάνημα εξαγωγής ψηφιακού ελέγχου, φρεζες, μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές, και Άλεση παντός τύπου. Έχει έδρα σε Oestrich-Winkel, Γερμανία.

 8. BV INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BV INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Marcy L'Etoile, Γαλλία.

 9. SURCOTEC SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SURCOTEC SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γαλβανισμός χάλυβα και μέταλλων, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Plan-Les-Ouates Ge, Ελβετία.

 10. EPPLE MASCHINEN FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EPPLE MASCHINEN FRANCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άλεση παντός τύπου, βιομηχανικες φρεζες, βιομηχανικα τρυπανια, και βιομηχανικοι τορνοι. Έχει έδρα σε Saint-Etienne, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

15.523 Επιχειρήσεις

Kατηγορια