• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εναλλάκτες θερμότητας

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  2. BBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η BBS GmbH με έδρα το Freiberg στο Neckar διαθέτει εμπειρία άνω των 75 ετών στον τομέα των βιομηχανικών συστημάτων θέρμανσης, της θερμικής μετάκαυσης και της κατασκευής λεβήτων. Η BBS GmbH που προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση των εταιρειών BAY Wärme-technik GmbH και Bay Engineering und Consulting, συνδυάζει την παραγωγή των βιομηχανικών εγκαταστάσεων λεβήτων με την τεχνογνωσία της μηχανολογίας των σύγχρονων ενεργειακών συστημάτων και της τεχνολογίας περιβάλλοντος. Εκτός από την παραγωγή τυποποιημένων προϊόντων αναπτύσσουμε και παράγουμε λέβητες και συσκευές για ειδικές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, στη χημική και στην πετροχημική βιομηχανία. Σε αυτούς τους τομείς δραστηριοποιούμαστε, μ.ά., ως κατασκευαστές ατμολεβήτων, λεβήτων ζεστού νερού και θερμικού ελαίου. Η γεννήτριες καθαρού ατμού και οι λέβητες αποβαλλόμενης θερμότητας για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας.

  3. NESS WÄRMETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NESS WÄRMETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  4. SCHULZ + PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SCHULZ + PARTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  5. MARCO POLO ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MARCO POLO ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  2. CLIM-COOL-PROJECT KLIMA- U. KÄLTETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLIM-COOL-PROJECT KLIMA- U. KÄLTETECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  3. SAC KÄLTE KLIMA ELEKTROTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAC KÄLTE KLIMA ELEKTROTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  4. MÜLLER & SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÜLLER & SCHWARZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Riedhausen, Γερμανία.

  5. AAHANA GIFFARD SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία AAHANA GIFFARD SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμοσυμπιεστής, συμπυκνωτες ατμου, αντλιες κενου, και εκτοξευστήρες ατμού. Έχει έδρα σε Mannheim., Γερμανία.

  1. LIQUOSYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIQUOSYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα ψυξης, ψύκτες, πλάκα κρυώματος, και εναλλακτες θερμοτητας με πλακες. Έχει έδρα σε Kirchheim Am Neckar, Γερμανία.

  2. AVESTIN EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AVESTIN EUROPE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός φαρμακοβιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Εναλλάκτες θερμότητας, και ομογενοποιητες υπο υψηλη πιεση. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  1. APPARATEBAU ALLENSPACH AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία APPARATEBAU ALLENSPACH AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  2. ANDREAS HOFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS HOFER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Bühlerzell, Γερμανία.

  3. BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BITZER KÜHLMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Εναλλάκτες θερμότητας, αντλιες θερμοτητας, συμπιεστες με κοχλια, και μηχανηματα υγροποιησης. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  4. SCHICK TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHICK TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Vaihingen/enz, Γερμανία.

  5. ECOVAC FILTERANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECOVAC FILTERANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  6. VMS - GÜNTER STIRN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VMS - GÜNTER STIRN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Waldenburg, Γερμανία.

  7. KRT KÄLTE- UND REGELUNGS-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRT KÄLTE- UND REGELUNGS-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  8. AS-KÄLTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AS-KÄLTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  1. B&B KLIMA- UND KÄLTETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία B&B KLIMA- UND KÄLTETECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  2. HFD INDUSTIEFILTERANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HFD INDUSTIEFILTERANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  3. MICFIL FILTERS AND FUEL OPTIMIZING

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICFIL FILTERS AND FUEL OPTIMIZING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Φίλτρα υγρών, Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Φίλτρα υγρών, Εναλλάκτες θερμότητας, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Binau, Γερμανία.

  4. BLOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLOTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. NICOTRA GEBHARDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NICOTRA GEBHARDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ανεμιστήρες οικιακής χρήσης, και Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Waldenburg, Γερμανία.

  6. EUROCAVE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUROCAVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  7. WUTKE KÜHLSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WUTKE KÜHLSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Εξοπλισμός κλιματισμού, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

  8. GS INDUSTRIETECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GS INDUSTRIETECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Φίλτρα υγρών, Αντλίες, Εναλλάκτες θερμότητας, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Φίλτρα υγρών, Αντλίες, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Maulburg, Γερμανία.

  9. LKK LUFT- UND KLIMATECHNIK KNÖDLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LKK LUFT- UND KLIMATECHNIK KNÖDLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Εναλλάκτες θερμότητας, και Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  10. INDUSTRIE SERVICE VAIHINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία INDUSTRIE SERVICE VAIHINGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Συστήματα ανάκτησης θερμότητας, Λεβητοποιΐα, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Συστήματα ανάκτησης θερμότητας. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εναλλάκτες θερμότητας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

308 Επιχειρήσεις