• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελατήρια με ελάσματα

Αποτελέσματα για

Ελατήρια με ελάσματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  2. WAGNER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  3. 1A_FEDERN-SCHÖN

    Γερμανία

    Η εταιρεία 1A_FEDERN-SCHÖN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Engstingen, Γερμανία.

  4. 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία 1ST. VOLLMER-FEDERN ® FERDINAND VOLLMER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  5. OSKAR SCHWENK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSKAR SCHWENK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, και Συρμάτινα ελατήρια. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

  2. BERND STAIGER TECHNISCHE FEDERN/SPIRALEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND STAIGER TECHNISCHE FEDERN/SPIRALEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, και Συρμάτινα ελατήρια. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  3. HUGO KERN UND LIEBERS GMBH & CO. KG PLATINEN- UND FEDERNFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUGO KERN UND LIEBERS GMBH & CO. KG PLATINEN- UND FEDERNFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με ελάσματα, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  4. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλύβδινα ελάσματα για ελατήρια. Έχει έδρα σε Möglingen, Γερμανία.