• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ελατήρια με ελάσματα

Αποτελέσματα για

Ελατήρια με ελάσματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ZIMMERMANN Technische Federn είναι εξειδικευμένος προμηθευτής εξειδικευμένων και μαζικής παραγωγής αναρτήσεων και συγκροτημάτων για σύνθετες εφαρμογές. Η έδρα της ZIMMERMANN Technische Federn GmbH βρίσκεται στο Dreiländereck και ακριβέστερα στο Leutersdorf. Εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, οι Zimmermann διαθέτουν εμπειρία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή σύνθετων συστημάτων ελατηρίων. Με την πάροδο του χρόνου έχει καλλιεργηθεί μια στενή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελατών, συνεργατών και της διεύθυνσης της επιχείρησης. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει ελατήρια πίεσης, έλξης και στρέψης, συρμάτινα και διάτρητα κεκαμένα εξαρτήματα, σύνθετα δισκοειδή και σπειροειδή ελατήρια έως πολυδιάστατα συγκροτήματα. Δεν γίνεται, δεν υπάρχει! Η ZIMMERMANN Technische Federn GmbH θέτει εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις στον εαυτό της και την ποιότητα των συστημάτων ελατηρίων της. Χάρη στην άρτια εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των συνεργατών της, η ZIMMERMANN έχει αποκτήσει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα της.

 2. PIERON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1925, η PIERON, μια οικογενειακή επιχείρησης στην 4η γενιά, παράγει τεχνικά ελατήρια για όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Επικεντρωνόμαστε στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην ηλεκτρική βιομηχανία και στη βιομηχανία αθλητικών ειδών. Στη μονάδα του Bocholt υλοποιούν περισσότεροι από 270 συνεργάτες σε ένα χώρο παραγωγής περίπου 20.000 m² συνεχώς νέες λύσεις στους τομείς προϊόντων δακτυλιοειδών ελατηρίων, ελατηρίων πίεσης και στρέψης, καθώς και πρεσαριστά, κυρτωμένα και συρμάτινα κυρτωμένα εξαρτήματα. Ειδικά εξαρτήματα και συγκροτήματα συμπληρώνουν το φάσμα των προϊόντων. Υπερσύγχρονες μέθοδοι παραγωγής διασφαλίζουν την παραγωγή που πληροί μέγιστες απαιτήσεις.

 3. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 4. RÖHRS, DR. WERNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο ως εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων υψηλής καταπόνησης από το 1919. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ελατήρια κάθε είδους και μορφής. Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει ιδίως ελατήρια πίεσης από στρογγυλό/επίπεδο σύρμα, δισκοειδή/ελικοειδή δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια πολλαπλών συρμάτων και πολλά άλλα. Προϊόντα: φυλλοειδή, επίπεδα και διαμορφωμένα ελατήρια, ελατήρια απόσβεσης & πίεσης, ελατήρια επίπεδου σύρματος & πολλαπλών συρμάτων, πέλματα οριζοντίωσης, σπειροειδή και δισκοειδή ελατήρια, ελατήρια στρέψης, στροβιλιστές κλπ.

 5. P.J. PRAUSE DUROTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο Paul Joachim Prause ίδρυσε το 1974 την εταιρεία Schichtstofftechnik Prause, η οποία μετονομάστηκε το 1998 σε P. J. Prause Durotec GmbH. Η P. J. Prause συνέβαλλε σημαντικά στην ανάπτυξη των τεχνικών εφαρμογών πλαστικών φυλλοειδών ελατηρίων στη Γερμανία και στην Ευρώπη με το σύνθετο ινώδες υλικό Scotchply™ στο πλαίσιο του ομίλου 3M. Η Prause Durotec GmbH διαθέτει έτσι εμπειρία άνω των 35 ετών στη παραγωγή και στις εφαρμογές φυλλοειδών ελατηρίων από ινώδη σύνθετα υλικά κατασκευής. Η Prause Durotec είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με 16 συνεργάτες και πελατολόγιο από ολόκληρο τον κόσμο. Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει κάθε διαμόρφωση φυλλοειδών ελατηρίων επίπεδης μορφής με ίνες υάλου E, ίνες υάλου S και ανθρακονήματα σε μήτρα εποξειδικών ρητινών. Τα χρησιμοποιούμενα κατά την επεξεργασία UD-Prepregs (UD = μονοκατευθυντικά) πληρούν τις απαιτήσεις των αεροπορικών και στρατιωτικών προτύπων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SCHNORR GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια ακριβείας, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, Συρμάτινα ελατήρια, ελατηρια βασει σχεδιου, ελατηρια στρεψης, Ελατήρια ακριβείας, ελατηρια απο ανοξειδωτο χαλυβα, Ελατήρια σχεδιασμένα κατά παραγγελία, και ελατηρια ακριβειας. Έχει έδρα σε Selvazzano Dentro, Ιταλία.

 3. JOHANN VITZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JOHANN VITZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 4. RWU INDUSTRIEFEDERN & GUMMITECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RWU INDUSTRIEFEDERN & GUMMITECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Hanau, Γερμανία.

 5. EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

 1. ALFRED WEIGEL FEDERNFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALFRED WEIGEL FEDERNFABRIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Chemnitz, Γερμανία.

 2. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LE RESSORT INDUSTRIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια ελξης, ελατηρια στρεψης, ελικοειδη ελατηρια, ελατηρια απο ανοξειδωτο χαλυβα, επιπεδα ελατηρια, και Σπειροειδή ελατήρια. Έχει έδρα σε Geispolsheim, Γαλλία.

 1. F.LLI AUCIELLO SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία F.LLI AUCIELLO SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με ελάσματα, Φρένα οχημάτων, ανταλλακτικα φρενων βιομηχανικων οχηματων, αλλαγη δισκοφρενων, Ελατήρια με ελάσματα, επιδιορθωση δισκοφρενων, Φρένα οχημάτων, επισκευη ελατηριων για φορτηγα, και γενικη επισκευη φυλλοειδων ελατηριων. Έχει έδρα σε Modugno, Ιταλία.

 2. SPIRAL AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SPIRAL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Horgen, Ελβετία.

 3. DE SPIRAAL

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DE SPIRAAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Ελατήρια με ελάσματα για αυτοκίνητα, και ελατηρια για αυτοκινουμενα οχηματα. Έχει έδρα σε Haaksbergen, Κάτω Χώρες.

 4. MOLLIFICIO SO.MI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MOLLIFICIO SO.MI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συρμάτινα ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελατηρια, ελατηρια στρεψης, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια ελξης, ελατηρια σε σχημα ταινιας, ελατηρια για γεωργια, παραγωγος ελατηριων, μικροελατηρια, και ελατηρια με συρμα. Έχει έδρα σε Montecarotto, Ιταλία.

 5. KESSEN RESSORTS

  Βέλγιο

  Τα ελατήρια Kessen προκύπτουν από την επιχείριση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή βιομηχανικών ελατηρίων, στη συναρμολόγηση εξαρτημάτων και συναρμολογημένα σύρματα. Ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια με ελάσματα, ελατήρια έλξης, ελατήρια στρέψης, τεμάχια κάθε είδους εκτός από σύρματα. Κατασκευάζονται εν ψυχρώ αλλά και εν θερμώ για διαμέτρους που κυμαίνονται από 0, 1 χιλ. ως 60 χιλ. Οι κύριοι τομείς δραστηριοτήτων μας είναι η σιδηρουργία, η ηλεκτρονική, η αεροπορία, η βιομηχανία τροφίμων κ.λπ.

 6. FEDERNFABRIK SUBTIL GMBH - (SUBTIL GROUP)

  Γερμανία

  Με περισσότερους από 360 συνεργάτες σε τρεις μονάδες, ο όμιλος Subtil παράγει τεχνικά ελατήρια κάθε είδους, όπως ελατήρια πίεσης, ελατήρια έλξης, σπειροειδή ελατήρια κάμψης, χιτώνια ασφάλισης/ελατηρίων, καθώς και διαμορφωμένα συρμάτινα εξαρτήματα και κυρτωμένα πρεσαριστά εξαρτήματα άριστης ποιότητας. Σε συνεργασία με τους αποδοτικούς εταίρους μας στον τομέα των υπηρεσιών επιβελτίωσης, όπως, π.χ., της επεξεργασίας επιφανειών, παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε αυτούς τους τομείς από έναν προμηθευτή: ελατήρια πίεσης διαμέτρου σύρματος 0, 10 mm έως μέγ. 12 mm. Ελατήρια έλξης/σπειροειδή ελατήρια κάμψης/ελατήρια στρέψης διαμέτρου σύρματος 0, 20 mm έως μέγ. 12 mm. Διαμορφωμένα συρμάτινα εξαρτήματα από σύρματα διαμέτρου από 0, 20 mm έως μέγ.12 mm σε στρογγυλό ή πλακέ προφίλ σύρματος. Κυρτωμένα εξαρτήματα ταινίας/πρεσαριστά κυρτωμένα εξαρτήματα από ταινία πάχους υλικού από 0, 2 έως 3 mm και πλάτους υλικού έως 100 mm

 7. PRESSIRESSORT

  Γαλλία

  Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή και εμπορία ελατηρίων κάθε είδους για τη βιομηχανία, την αεροναυπηγική, την πυρηνική, τη μηχανική και τις μεταφορές, ελατήρια για ναυπηγικές εργασίες επισκευής, για την πετροχημεία, τον αγροδιατροφικό τομέα και την ιατρική. Η PRESSIRESSORT δραστηριοποιείται επίσης τον τομέα των υδροηλεκτρικών φραγμάτων. Παρέχουμε παραγωγή ελατηρίων κατά παραγγελία και σχεδιασμό με υποβοήθηση υπολογιστή. Βαθμονόμηση ελατηρίων. Κατασκευάζονται άγκιστρα, περόνες βήτα, ράβδοι, σπειροειδή ελατήρια, μεταλλικά ελατήρια, ελατήρια από σύρμα ή διαμορφωμένα ελάσματα. Υλικό: χάλυβας, ανοξείδωτο, Inconel, φωσφορούχος μπρούντζος, χαλκός, βηρύλλιο και άλλα. Δημιουργία ελατηρίων υψηλής τεχνολογικής κατηγορίας με υπολογισμό από πρότυπα ή τεμαχίων σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Οι αγοραστές, οι τεχνικοί και οι μηχανικοί των γραφείων μελετών αξιοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό του προϊόντος και την εύρεση νέων λύσεων. : Από ενιαία τεμάχια έως μεγάλες ποσότητες από σύρμα 0, 2 έως 50 mm.

 8. OY LESJÖFORS AB

  Φινλανδία

  Η LESJÖFORS έχει μακρά εμπειρία στην κατασκευή ελατηρίων και δίνει συνεχώς προτεραιότητα στις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα. Τα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας είναι το ευρύ φάσμα προϊόντων, η υψηλή ποιότητα και οι υπηρεσίες μας. Η γκάμα ελατηρίων μας έχει ένα μοναδικό εύρος και είναι γνωστή για την αντοχή, την προσαρμοστικότητα και την ικανότητα διαφοροποίησής του. Οι πηγές μας χρησιμοποιούνται σε σχεδόν όλους τους τομείς της βιομηχανίας, η οποία θα μπορούσε να είναι η παραγωγή ενέργειας, βιομηχανία χαρτιού και χαρτοπολτού, αλλά και οι υπεράκτιες ζώνες, η αυτοματοποίηση και η υποδομή. Οι λειτουργίες ελατηρίων μας επικεντρώνονται στην παραγωγή, αποθήκευση και διανομή. Αποθηκεύουμε και διανέμουμε όλων των ειδών τα ελατήρια και συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Η Lesjöfors διαθέτει πάνω από 10.000 τυποποιημένα είδη για άμεση παράδοση.

 1. MDP SAS

  Γαλλία

  Εδώ και πάνω από 40 χρόνια, η Εταιρεία MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) είναι μια ηγετική γαλλική εταιρεία στην κατασκευή ειδών από μεταλλικό σύρμα για λογαριασμό τρίτων, αλυσίδες, ελατήρια συμπίεσης, έλξης, στρέψης, από μορφοποιημένο σύρμα και με ελάσματα. Η MDP κατασκευάζει προϊόντα με το τεμάχια καθώς και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Διάμετρο σύρματος: από 0, 10 ως 15 χιλ., 0, 10 ως 8 χιλ. σε μικρή μεσαία και μεγάλη σειρά, 8 ως 15 χιλ. σε μικρή σειρά. Η MDP σας συνοδεύει από το στάδιο της κατασκευής πρωτοτύπων μέχρι την πραγματοποίηση μεγάλων σειρών. Υλικά που επεξεργάζεται η MDP : Χορδή πιάνου, γαλβανισμένο/ ανοιχτόχρωμο σύρμα, μπρούτζος, ορείχαλκο, χάλυβα, ανοξείδωτο, μη σιδηρούχο. Η MDP είναι εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο και αποδοτικό στόλο μηχανημάτων, όπως μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου και με πολλαπλούς ολισθητήρες, που επιτρέπουν στην MDP να εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές. Η MDP κατέχει Πιστοποίηση ISO 9001 2000. Η MDP εργάζεται για τους τομείς δραστηριοτήτων όπως τον σιδηρόδρομο, την αεροναυπηγική, τις οικιακές συσκευές, τα εξοπλιστικά αγαθά. κ.α.

 2. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Αυστρία

  Η Hutter & Schrantz Stahlfedern αναπτύσσει και παράγει ποιοτικά ελατήρια, καθώς και εξαρτήματα κεκαμμένου σύρματος για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση. Κορυφαίες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων εμπιστεύονται την κορυφαία στην αγορά επιχείρηση εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία. Τα προϊόντα μας: ελατήρια αυτοκινήτων, ελατήρια κάμψης, φυλλοειδή, επίπεδα και διαμορφωμένα ελατήρια, συρμάτινα εξαρτήματα και ελατήρια για τεχνική χρήση, ελατήρια πίεσης, κωνικά, σπειροειδή, ελικοειδή, ειδικά ελατήρια, ελατήρια στρέψης, ελατήρια έλξης, ελατήρια σπιράλ, πρεσαριστά κεκαμμένα εξαρτήματα κλπ.

 3. DFF FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DFF FEDERN UND FAHRZEUGTEILE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Dingelstädt, Γερμανία.

 4. ADOLF BRENNE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADOLF BRENNE GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

 5. WAGNER FEDERN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WAGNER FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

 6. R&L PARTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία R&L PARTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά για φορτηγά και ρυμούλκες, Ελατήρια με ελάσματα, Ανταλλακτικά για φορτηγά και ρυμούλκες, αντλιες νερου, Ελατήρια με ελάσματα, και Υποστηρίγματα κινητήρων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. BRAUMANN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BRAUMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 8. SPRING GROUP S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SPRING GROUP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συρμάτινα ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Συρμάτινα ελατήρια, Ελικοειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε San Giovanni In Persiceto, Ιταλία.

 9. PETER KERPAL INDUSTRIEFEDERN

  Γερμανία

  Η εταιρεία PETER KERPAL INDUSTRIEFEDERN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 10. VAN OVERBERGHE VEREN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VAN OVERBERGHE VEREN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελατήρια με ελάσματα, ελατηρια συμπιεσης, ελατηρια ελξης, ελατηρια στρεψης, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Eeklo, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ελατήρια με ελάσματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

157 Επιχειρήσεις