• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας οπωροκηπευτικων

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας οπωροκηπευτικων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GOLDKEHLCHEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOLDKEHLCHEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας οπωροκηπευτικων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  2. SCHUMACHER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHUMACHER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος εξαγωγης χυμων απο φρουτα, εγκαταστασεις και εξοπλισμος φιλτραρισματος χυμων φρουτων, εγκαταστασεις και εξοπλισμος πολτοποιησης και στυψιματος φρουτων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας οπωροκηπευτικων. Έχει έδρα σε Brackenheim, Γερμανία.

  3. KMU LOFT CLEANWATER SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KMU LOFT Cleanwater GmbH είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας για την επεξεργασία λυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την ανάλυση έως το σχεδιασμό και την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία είναι στο πλευρό σας ειδικοί τεχνικοί του κλάδου, μηχανικοί και χημικοί της εταιρείας για την επιτυχή υλοποίηση. Από το 1989, η KMU LOFT σχεδιάζει και παράγει εγκαταστάσεις εξατμιστήρων κενού ως οικονομικές λύσεις για την επεξεργασία λυμάτων. Σήμερα, περισσότεροι από 2.400 εξατμιστήρες κενού επεξεργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο λύματα επί 24 ώρες την ημέρα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Με έως 98% επαναχρησιμοποιήσιμο απόσταγμα άκρως καθαρής ποιότητας, οι πελάτες από εντελώς διαφορετικούς τομείς μπορούν αν επεξεργάζονται λύματα με αποδοτικό και ασφαλή τρόπο. Η χρήση των εξατμιστήρων κενού δεν σάς βοηθά μόνο να επαναχρησιμοποιείτε τα επεξεργασμένα λύματα ως πόρο και να ελαχιστοποιείτε το κόστος. Μπορείτε επίσης να ανακτάτε πολύτιμα παραπροϊόντα από τα λύματα και να τα επαναχρησιμοποιείτε.

  4. H2O GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H2O GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, εξοπλισμος επεξεργασιας λυματων, και Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει έδρα σε Steinen, Γερμανία.

  5. LIMEDION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIMEDION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.