• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασια υδατων

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια υδατων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KUGLER BEHÄLTER- UND ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η KUGLER δραστηριοποιείται στην αγορά από 1982 ως πάροχος εξοπλισμών για τη βιομηχανία και τις δημοτικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και ειδικεύεται στο διαχωρισμό στερεών υλών από υγρά. Συστάσεις από ολόκληρη τη Γερμανία και περισσότερες από 1.000 λειτουργικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη τεκμηριώνουν την εξειδίκευση και την εμπειρία μας. Η αποστράγγιση πριν από τη μεταφορά των υπό ορισμένες συνθήκες επιβαρυμένων στερεών υλών συνεπάγεται σημαντική εξοικονόμηση. Για το σκοπό αυτό παρέχουμε διαχρονικές και αποδοτικές λύσεις με γρήγορη απόσβεση για τον πελάτη. Επώνυμες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και δημοτικές επιχειρήσεις αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες πιστούς πελάτες της Kugler® και παρέχουν ευχαρίστως συστάσεις στους νέους πελάτες.

  2. DÜRR TECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Dürr Technik - Inspiring With Green Air. "Ως πρωτοπόρος στον τομέα των οικολογικών, χωρίς λάδι εμβολοφόρων συμπιεστών διακρινόμαστε εδώ και δεκαετίες για τα καινοτομικά προϊόντα που παρέχουν στους πελάτες μας διαχρονικά υψηλής ποιότητας πεπιεσμένο αέρα." Μια επιχείρηση του παγκοσμίως δραστηριοποιούμενου ομίλου Dürr. Η Dürr Technik ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Dürr με παραρτήματα και συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η έδρα βρίσκεται στο Bietigheim-Bissingen, σε μια από τις πλέον καινοτομικές βιομηχανικές περιοχές της Γερμανίας. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ασχολούμαστε με την τεχνολογία συμπιεστών και αντλιών. Από αυτήν τη πολυετή εμπειρία αποκομίζουν σήμερα οφέλη οι πελάτες μας. Ένα καινοτομικό τμήμα ανάπτυξης, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας, μ.ά., κατά ISO 9001, ISO 13485 και ISO/TS 22163, παρέχουν τις βέλτιστες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση ακόμη και των πλέον σύνθετων απαιτήσεων των πελατών. Το έργο μας διακρίνεται για την εμπειρία, την ποιότητα και την ακρίβεια. Στο πλαίσιο αυτό, η στενή σχέση με τον πελάτη είναι εξίσου σημαντική όπως και καθαυτά τα προϊόντα. Διότι με την προσωπική υποστήριξη μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε ή θα αναπτύξουμε το καλύτερο για κάθε πελάτη προϊόν από τη γκάμα των προϊόντων μας. Η δική μας φιλοσοφία για τα προϊόντα: Υψηλή τεχνολογία για μέγιστες απαιτήσεις. Με τους δικούς μας συμπιεστές και τις αντλίες κενού χωρίς λάδι διαθέτουμε για τους εντελώς διαφορετικούς τομείς της αγοράς ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων προϊόντων. Είτε πρόκειται για το βασικό πρόγραμμα είτε για την ειδική παραγωγή - η απαιτήσεις μας για την ποιότητα είναι πάντοτε εξίσου υψηλές.

  3. KMU LOFT CLEANWATER SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KMU LOFT Cleanwater GmbH είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας για την επεξεργασία λυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την ανάλυση έως το σχεδιασμό και την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία είναι στο πλευρό σας ειδικοί τεχνικοί του κλάδου, μηχανικοί και χημικοί της εταιρείας για την επιτυχή υλοποίηση. Από το 1989, η KMU LOFT σχεδιάζει και παράγει εγκαταστάσεις εξατμιστήρων κενού ως οικονομικές λύσεις για την επεξεργασία λυμάτων. Σήμερα, περισσότεροι από 2.400 εξατμιστήρες κενού επεξεργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο λύματα επί 24 ώρες την ημέρα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Με έως 98% επαναχρησιμοποιήσιμο απόσταγμα άκρως καθαρής ποιότητας, οι πελάτες από εντελώς διαφορετικούς τομείς μπορούν αν επεξεργάζονται λύματα με αποδοτικό και ασφαλή τρόπο. Η χρήση των εξατμιστήρων κενού δεν σάς βοηθά μόνο να επαναχρησιμοποιείτε τα επεξεργασμένα λύματα ως πόρο και να ελαχιστοποιείτε το κόστος. Μπορείτε επίσης να ανακτάτε πολύτιμα παραπροϊόντα από τα λύματα και να τα επαναχρησιμοποιείτε.

  4. ELYSATOR ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ELYSATOR ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Abstatt, Γερμανία.

  5. GEOWELL DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEOWELL DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Abstatt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TOPATEC WASSER- UND ABWASSERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  2. MALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MALL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Donaueschingen, Γερμανία.

  3. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERBU BIOTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  4. MATTHIAS VOSS SCHWIMMBAD- & SAUNABEDARF

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MATTHIAS VOSS SCHWIMMBAD- & SAUNABEDARF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. EVO-WATER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EVO-WATER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heroldstatt, Γερμανία.

  1. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

  2. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  1. WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WATERJET PRODUCTION ACADEMY GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες υπο υψηλη πιεση, Συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, φιλτρα καθαρισμου νερου, και συμβουλές για την επεξεργασία υδάτων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. LWL-TEC | PRE-MODERN UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT

    Γερμανία

    Η εταιρεία LWL-TEC | PRE-MODERN UG HAFTUNGSBESCHRÄNKT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  3. SCHALLER WASSERTECHNISCHE INDUSTRIEANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHALLER WASSERTECHNISCHE INDUSTRIEANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  4. BKG WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BKG WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  5. KARL SPIEGL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL SPIEGL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Nufringen, Γερμανία.

  6. AQUA-TECHNIK METZ UND HEILIG OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUA-TECHNIK METZ UND HEILIG OHG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  7. MSE FILTERPRESSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MSE FILTERPRESSEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φίλτρα και στοιχεία φίλτρων, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, και Οικοδομή εργοστασίων. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  8. INNOWATECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOWATECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  1. ATN WASSERAUFBEREITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATN WASSERAUFBEREITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλές για την επεξεργασία υδάτων, Οικοδομή εργοστασίων, Φίλτρα ενεργού άνθρακα, και Επεξεργασία υδάτων για ψύξη. Έχει έδρα σε Mönsheim, Γερμανία.

  2. REBECCA FILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REBECCA FILTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργος ανθρακας για εγκαταστασεις διηθησης λασπης και υγρης κοπριας, συμβουλευτικη για τον καθαρισμο και την επεξεργασια υδατων, Συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, και ψυκτες νερου για συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. SCHWIMMBAD-HENNE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWIMMBAD-HENNE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GROSS WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις ιοντοανταλλαγης για την επεξεργασια υδατων, ρητινες ιοντοανταλλαγης, και υποστηριξη για εγκαταστασεις καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  5. RIVA SYSTEMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIVA SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aldingen, Γερμανία.

  6. IVM CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IVM CHEMICALS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  7. MURST WACHSWAREN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MURST WACHSWAREN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Φυτώρια και δασοκομία, Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  8. CHIMCONNECT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHIMCONNECT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  9. CHESS CHEMISCHE ENTWICKLUNGS- UND SYNTHESE-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHESS CHEMISCHE ENTWICKLUNGS- UND SYNTHESE-SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  10. KEDI KERZEN, INH. JENS PETER HEUER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEDI KERZEN, INH. JENS PETER HEUER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, Γραφείο - αναλώσιμα, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Denzlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια υδατων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

237 Επιχειρήσεις

Kατηγορια