• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αυτοματισμος συναρμολογησης

Αποτελέσματα για

Αυτοματισμος συναρμολογησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AFAG ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής, η Afag αναπτύσσει και παράγει για πάνω από 60 χρόνια στοιχεία και συστήματα αυτοματισμού συναρμολόγησης στους τομείς της τροφοδοσίας, του χειρισμού και της μεταφοράς. Η Afag έχει θέσει ως στόχο να ανταποκρίνεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις στις υψηλές απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοματισμού. Χιλιάδες μονάδων χειρισμού, συστημάτων τροφοδοσίας και μεταφοράς της Afag είναι ενδεικτικά για την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Στα παραρτήματά μας στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ απασχολούμε περισσότερους από 200 συνεργάτες. Εκεί δημιουργούνται λύσεις που εφαρμόζονται σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους. Από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τα καταναλωτικά είδη, τα τρόφιμα, τα μηχανήματα, την ιατρική, της φαρμακευτική, τα καλλυντικά και την ωρολογοποιία. Χάρη στους αντιπροσώπους μας σε περισσότερες από 30 χώρες, οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την επαγγελματική υποστήριξη, το σχεδιασμό και το σέρβις.

  2. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  3. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  4. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  5. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.