• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλαστικές ύλες - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα

Αποτελέσματα για

Πλαστικές ύλες - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα - Πάροχος Υπηρεσιών - Γερμανία

ΓερμανίαΠάροχος υπηρεσιών
  1. GAWARO KUNSTSTOFFSCHWEISSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAWARO KUNSTSTOFFSCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Vettelschoß, Γερμανία.

  2. LEKUPACK EG VERPACKUNGSGENOSSENSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEKUPACK EG VERPACKUNGSGENOSSENSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Verl, Γερμανία.

  3. MÖBEL GLANZ INH. MARC-STEFAN GLANZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖBEL GLANZ INH. MARC-STEFAN GLANZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  4. PREXTOOLS

    Γερμανία

    Η εταιρεία PREXTOOLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά προφίλ, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Uetze, Γερμανία.

  5. 3D DRUCKSERVICE KRANNICH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3D DRUCKSERVICE KRANNICH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Kürten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SUSEWIND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SUSEWIND KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Winterberg, Γερμανία.

  2. MKV MITTELDEUTSCHER KUNSTSTOFFVERTRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία MKV MITTELDEUTSCHER KUNSTSTOFFVERTRIEB, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Markranstädt, Γερμανία.

  3. HAHN-SCHAUMSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAHN-SCHAUMSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Dresden, Γερμανία.

  4. DBH LINDEN & KORTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DBH LINDEN & KORTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοχλίες και περικόχλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  5. BEHRNS & MICHALOWSKI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEHRNS & MICHALOWSKI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Moers, Γερμανία.

  1. POLYWERK BERLIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLYWERK BERLIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  2. ANGELO GROSS GFK-FORMTEILE-PROTOTYPING-URMODELBA

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANGELO GROSS GFK-FORMTEILE-PROTOTYPING-URMODELBA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Pattensen, Γερμανία.

  1. OPEN DOORS CREATIVE COMMUNICATIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPEN DOORS CREATIVE COMMUNICATIONS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Oberaudorf, Γερμανία.

  2. KRD ENGINEERING & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRD ENGINEERING & SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Geesthacht, Γερμανία.

  3. PRESSER & KUHN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRESSER & KUHN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  4. WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE

    Γερμανία

    Η εταιρεία WETEC FASERVERBUNDBAUTEILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  5. HEINO RADDATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINO RADDATZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Süderstapel, Γερμανία.

  6. LENGERSDORF.2 GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LENGERSDORF.2 GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Heinsberg, Γερμανία.

  7. INTERPACKING GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERPACKING GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Zöllnitz, Γερμανία.

  8. HYDROSIGHT

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYDROSIGHT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Emmerich, Γερμανία.

  1. RITTER VERPACKUNGEN VERPACKUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία RITTER VERPACKUNGEN VERPACKUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις δαπέδων. Έχει έδρα σε Weißenhorn, Γερμανία.

  2. INNOPLAST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOPLAST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Koblenz, Γερμανία.

  3. KUNSTSTOFF ACRYL DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFF ACRYL DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

  4. M.B.S. MAERTIN BAUSANIERUNG SPREMBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M.B.S. MAERTIN BAUSANIERUNG SPREMBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Spremberg, Γερμανία.

  5. DICHTEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία DICHTEX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Hartmannsdorf, Γερμανία.

  6. RELI KUNSTSTOFFE GERHARD REINHOLD E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία RELI KUNSTSTOFFE GERHARD REINHOLD E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Erkner, Γερμανία.

  7. ESDA TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESDA TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά οικιακά είδη, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Eisenberg, Γερμανία.

  8. HAKU KUNSTSTOFFE INH. TIMUR MARTIN ULUCAN

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAKU KUNSTSTOFFE INH. TIMUR MARTIN ULUCAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Alfter, Γερμανία.

  9. SCHAETZ KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHAETZ KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα. Έχει έδρα σε Kirchdorf, Γερμανία.

  10. HUHTAMAKI RONSBERG ZN DER HUHTAMAKI DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUHTAMAKI RONSBERG ZN DER HUHTAMAKI DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Ronsberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Πλαστικές ύλες - αγωγοί- σωλήνες και λάστιχα - Πάροχος Υπηρεσιών - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

286 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ