• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

ΓερμανίαΜάϊντς και Ρηνανία - Παλατινάτο
  1. OBST- UND GEMÜSEGROSSMARKT PFALZMARKT E.G.

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBST- UND GEMÜSEGROSSMARKT PFALZMARKT E.G., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zeiskam, Γερμανία.

  2. GÜNTER ROGGE, OBST-GEMÜSE-SÜDFRÜCHTE, GROSSHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTER ROGGE, OBST-GEMÜSE-SÜDFRÜCHTE, GROSSHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mainz, Γερμανία.

  3. FRUCHTHOF GLEICHMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRUCHTHOF GLEICHMANN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Koblenz, Γερμανία.

  4. PFALZ FRESH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFALZ FRESH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mutterstadt, Γερμανία.

  5. R+R RENNER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία R+R RENNER GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Fußgönheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JUAN PONS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUAN PONS GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Trier, Γερμανία.

  2. OBSTHOF ZIRKER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTHOF ZIRKER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Herxheim, Γερμανία.

  3. WEICKER & DRUMM GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEICKER & DRUMM GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Fußgönheim, Γερμανία.

  4. PETER FEHMEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER FEHMEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mutterstadt, Γερμανία.

  5. OBSTBAU UND BRENNEREI SCHÄFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTBAU UND BRENNEREI SCHÄFER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dieblich, Γερμανία.

  1. PFALZMARKT FÜR OBST UND GEMÜSE EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFALZMARKT FÜR OBST UND GEMÜSE EG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mutterstadt, Γερμανία.

  2. ZIMPELMANN AGENTUR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIMPELMANN AGENTUR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dackenheim, Γερμανία.

  1. OBST- UND GEMÜSEGROSSMARKT MAXDORF-LAMBSHEIM EG

    Γερμανία

  2. ZEFÜG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZEFÜG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ψάρια, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bingen, Γερμανία.