• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Γερμανία
  1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  2. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η SALEM-Frucht GmbH & Co. KG είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης μήλων και αχλαδιών στην Bodensee. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των φρούτων μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή και προσωπική επαφή με τους παραγωγούς μας. Οι 250 παραγωγοί μας εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της ολοκληρωμένης παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση QS και EurepGap. Μεταξύ των σημαντικότερων ποικιλιών μήλων συγκαταλέγονται τα είδη Royal Gala, Braeburn, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, Idared, CoxOrange, Rubinette, Boskoop, KIKU

  3. FRESHNESS FROMITALY

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRESHNESS FROMITALY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  4. MINGABIO GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MINGABIO GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  5. PRONTO SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRONTO SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Taufkirchen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRESH LINE FRUIT SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRESH LINE FRUIT SERVICES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και μελιτζανες. Έχει έδρα σε Nettetal, Γερμανία.

  2. KN TRADING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KN TRADING GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Μπισκότα και κουλουράκια, Κατεψυγμένοι καρποί, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Μπισκότα και κουλουράκια, και Λιπάσματα για καλλιέργεια δημητριακών. Έχει έδρα σε Mühlheim Am Main, Γερμανία.

  3. JJ GLOBAL TRADER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JJ GLOBAL TRADER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα εξωτικα φρουτα, και εξωτικα φρουτα. Έχει έδρα σε Kelsterbach, Γερμανία.

  4. DAZUN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAZUN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. ATLAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATLAS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρπουζια, και φραουλες. Έχει έδρα σε Kassel, Γερμανία.

  1. OBSTPRESSEREI SCHMID GBR APFEL-, SAFT-, OBSTPRESSE

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTPRESSEREI SCHMID GBR APFEL-, SAFT-, OBSTPRESSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αναψυκτικά - Ποτά, και Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Schnaitsee, Γερμανία.

  2. OBSTHOF ZIRKER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTHOF ZIRKER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Herxheim, Γερμανία.

  1. BIODIREKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIODIREKT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  2. FRUIT BOX BERLIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRUIT BOX BERLIN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  3. DR. KOFFLER-HAITZ INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. KOFFLER-HAITZ INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  4. EXOTIC FRUCHTIMPORT G.M.B.H.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EXOTIC FRUCHTIMPORT G.M.B.H., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. FRUIT@WORK OHG, INH. DANIEL WÜNSCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRUIT@WORK OHG, INH. DANIEL WÜNSCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  6. ÖKO-OBST-BLANK OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÖKO-OBST-BLANK OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  7. GARTENBAUZENTRALE MAIN-DONAU E.G

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARTENBAUZENTRALE MAIN-DONAU E.G, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  8. HAFRU HANSEATISCHE FRUCHTVERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAFRU HANSEATISCHE FRUCHTVERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  1. ARUS AUGUST REIMERS & SOHN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARUS AUGUST REIMERS & SOHN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  2. HLF H. LOTZE FRUCHTIMPORT UND NAHVERKEHR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HLF H. LOTZE FRUCHTIMPORT UND NAHVERKEHR GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

  3. OBSTBAU WOCHNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTBAU WOCHNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  4. APFELHOF ZÖRNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία APFELHOF ZÖRNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dettelbach, Γερμανία.

  5. BAUER LIPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER LIPP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Weiterstadt, Γερμανία.

  6. OBSTHOF HARTMANN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTHOF HARTMANN KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αναψυκτικά - Ποτά, Φρούτα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  7. OBSTBARON ESSEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OBSTBARON ESSEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

  8. NORDGEMÜSE KROGMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORDGEMÜSE KROGMANN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  9. FRUITIQUE MARTIN SUTOR UND PHILIPP MÜLLER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRUITIQUE MARTIN SUTOR UND PHILIPP MÜLLER GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  10. ALLGÄUER SPROSSENPARADIES

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALLGÄUER SPROSSENPARADIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hawangen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Γερμανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

228 Επιχειρήσεις